Anket

Buluşma yeri?

AĞVA
12 (57.1%)
Herhangi bir yer?
9 (42.9%)

Toplam Oy Verenler: 20

Oylama kapandı: Nisan 17, 2010, 21:27:15

Gönderen Konu: 2 Mayıs 2010 - Şile/Ağva Buluşması  (Okunma sayısı 120180 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Nihat Doğan olmak,tavuk göğüsünü sütyenle sunmaktr
  • Araç: Rav 4
  • Kan Grubu: A+
  • 3 kere teşekkür edildi
Ynt: 2 Mayıs İstanbul Buluşması
« Yanıtla #160 : Nisan 14, 2010, 22:06:54 »
Valla düzeltmek gerekirse benimkide yamuk olmuş biraz :D
Özkanfaruk
facebook.com/OzkanfarukPhotography

2004 RAV4 2.0 VVT-İ Otomatik

Toyota Club Türkiye

« Yanıtla #160 : Nisan 14, 2010, 22:06:54 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: 0+
  • 2 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #161 : Nisan 14, 2010, 22:13:51 »
Listemizi güncelliyorum. Eksikliklerim varsa giderin lütfen :)

Buluşma Günü: 02.05.2010 Pazar Günü
Buluşma Saati: 09:00
Buluşma yeri  : Oto Hamam, ( Oto Hamam'a gitmek için belirgin bir yer olarak natilus açık otoparkı tercih edilebilir.  )
Plan:
Buluşma oto hamam acıbadem olacak. Kahvaltımızı yaparken araçlarımız yıkanıp cilalanacak. Ardından çaylarımızı içtikten sonra................................
( Arkadaşlar fizibilite araştırmalarımızı yaptıktan sonra, a) b) c) d) şeklinde 3-4 eğlence yeri belirleriz, fiyat zaman mekan açısından değerlendirir, konu başlığımıza bir anket açarız. Çoğunluğun buluşma yeri talebi kabul edilir. ) [/i]  
a) Florya Şenlikköyde Ziya şarkın bulunduğu alanda belediye tesislerine gidilecek. Orası çok geniş bir alandır. Yeteri kadar araç parketme yeri mevcut olup denize sıfırdır.
b) "Nakkaştepe" bu mekanın da park sorunu yoktur. Çok büyük park alanı vardır. http://www.messtcafe.com/
c) http://www.mekanist.net/mekanlar/pasalimani-kafe/
d) http://www.vakiftepe.com/iletisimimiz.html
    Bu arada mesut abi için anadolu yakasında yerlerde bakmamız lazım. Anadoluda buluşmamızı gerçekleştirebiliriz.

Katılacaklar Listesi

1-  Ümit M. BAĞIRAN
1,5 Türkay SARIKAYA :D
2-  Ahmet CAN ( yeni Üyemiz, üst kat komşum megane 2 ile gelecek )
3-  Uğur GÜRBÜZ
4-  Mesut AKIN
5-  Nagihan UYANIK
6-  Ergün GÜRKAN
7-  Ergin ERDOĞAN
8-  Oktay OKYAY
9-  Tuncay AYSAN anadolu tarafından gelecek arkadaşları nalitus açık otoparkına kadar kardeşimiz rehberlik edecek.
10- Hikmetcan ÇELİK
11- Sadettin KARA
12- İsmail KARAOĞLU
13- Hakan ÖZTÜRK
14- Suray KARAKAŞ
15- Emre KAYA
16- Özkan KARADELİ

Kendisini eklemek isteyen mesajımı mouse ile seçecek, CTRL C ile kopyalıyıp cevap kısmına yapıştırdıktan sonra kendi adını ekleyecektir. Yine aynı şekilde kendisini çıkarmak isteyen olursa silecektir.
Saygılarımla...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • pahalı zevklerim var, benzin gibi
  • Kan Grubu: A-
  • 10 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #162 : Nisan 14, 2010, 22:15:50 »
ayyy heyecanlandım iyi mi :D şöyle toplansak gelsek bir sevincem :D
ae101 4a-fe+ junyan angel eye+ 8000k xenon+ usdm oem stop+ racing stripes+ 16" astra H jant+ 195/45r16 continental sport contact2 ve michelin pilot sport+ sonax cam filmi+ ışıklı kapı eşiği+ ayak aydınlatması+ beyaz gösterge aydınlatması+ oem anatomik spoyler+ bagaj led aydınlatma+ e34 paspas+ alpine CDE-9873RB teyp+ alpine mrv-f450 amfi+ alpine MRP-M500 mono amfi+ jbl komponent+ fli

Çevrimiçi (Gizli Üye)

• Site Yöneticisi
  • Deus ex machina
  • Araç: Başka Marka
  • Model Yılı: -
  • 2904 kere teşekkür etti
  • 3269 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #163 : Nisan 14, 2010, 22:22:42 »
  Bir önceki sayfada resimlerini koyduğum Ağva anadolu yakasında. Avrupa yakasında Haliç köprüsünden 100Km. civarında.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: Yaris
  • Kilometre: 158000
  • Model Yılı: '08
  • 5 kere teşekkür etti
  • 24 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #164 : Nisan 14, 2010, 22:26:38 »
Ne kadar olay oldu buluşma yeri yahu =/ Önceki yorumlarda bahsedildiği kadar varmış.

Yanlış anlaşılmasın ama Otohamam da kahvaltı fikri soru işareti bende. Ordan başka yere geçerken fire vereceğimiz düşüncesi yiyip bitiriyorum zihnimi :) Şaka bir yana madem Mesut bey için avrupa yakası imkansız hiç bir şekilde istemiyor 11 gibi bir saatte buluşulup direk mangal muhabbetle başlayabiliriz anadolu yakasında. Şahsen bir beylikdüzülü olarak benim için fark yapmaz :) Hem çalışan kesimi de düşünmek lazım, sabahın kaçında kalkıp çıkıp kahvaltıya başlayacağız da araçlar yıkanacak da kahvaltı edilip kalkılacak bir yere geçilecek...

İşin özü net olalım sabit olalım. Gün içinde farklılığı muhabbetimizle yaratalım...
''Çocukları, yasaların ulaşamayacağı yerlerde saklayınız."

dissapointment=expectations/reality

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
« Yanıtla #165 : Nisan 14, 2010, 22:33:11 »
Yanlış anlaşılmasın ama Otohamam da kahvaltı fikri soru işareti bende. Ordan başka yere geçerken fire vereceğimiz düşüncesi yiyip bitiriyorum zihnimi :)
kız çözdü işi :D adam kalmaz :D çünkü kahvaltı ortamında sohbet vs olmaz, e olmayınca insanlar eğlenmez :( ilk izmir buluşmasında kemal abinin sohbeti süperdi, kebapçıda kaç bardak çay içtik hatırlamıyorum :D
ae101 4a-fe+ junyan angel eye+ 8000k xenon+ usdm oem stop+ racing stripes+ 16" astra H jant+ 195/45r16 continental sport contact2 ve michelin pilot sport+ sonax cam filmi+ ışıklı kapı eşiği+ ayak aydınlatması+ beyaz gösterge aydınlatması+ oem anatomik spoyler+ bagaj led aydınlatma+ e34 paspas+ alpine CDE-9873RB teyp+ alpine mrv-f450 amfi+ alpine MRP-M500 mono amfi+ jbl komponent+ fli

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • E12 SPORT 3ZZ-FE (Auris - Yaris D4D MMT) Civic EK9
    • Model araçlar, uçaklar, helikopterler
  • 482 kere teşekkür etti
  • 760 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #166 : Nisan 14, 2010, 22:39:11 »
Ne kadar olay oldu buluşma yeri yahu =/ Önceki yorumlarda bahsedildiği kadar varmış.

Yanlış anlaşılmasın ama Otohamam da kahvaltı fikri soru işareti bende. Ordan başka yere geçerken fire vereceğimiz düşüncesi yiyip bitiriyorum zihnimi :) Şaka bir yana madem Mesut bey için avrupa yakası imkansız hiç bir şekilde istemiyor 11 gibi bir saatte buluşulup direk mangal muhabbetle başlayabiliriz anadolu yakasında. Şahsen bir beylikdüzülü olarak benim için fark yapmaz :) Hem çalışan kesimi de düşünmek lazım, sabahın kaçında kalkıp çıkıp kahvaltıya başlayacağız da araçlar yıkanacak da kahvaltı edilip kalkılacak bir yere geçilecek...

İşin özü net olalım sabit olalım. Gün içinde farklılığı muhabbetimizle yaratalım...

Nagihan Hanım, ben pazar günü saat 13:00da eşimi trene bindirip yolcu edicem ancak o saaten sonra toplantıya katılabilirm, avrupa yakasında olursa gebzeden kadıköy 45dk sürüyor, birde köprü trafiği , sonrada avrupa yakasında gideceğimiz yere kadar olan trafik benim oraya gelmem nerden baksanız 17:00 18:00 sularını bulur :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: Auris
  • Kan Grubu: ---
  • 7 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #167 : Nisan 14, 2010, 22:45:45 »
bunun birde dönüşü var :)
+1 Nagihan :) zaten ben orada kahvaltı edeyim diye evden aç çıkarsam, birde  buluşma karşıda olursa çok tehlikeli olurum söylemiş olayım :D

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 5 kere teşekkür etti
« Yanıtla #168 : Nisan 14, 2010, 22:51:57 »
kız çözdü işi :D adam kalmaz :D çünkü kahvaltı ortamında sohbet vs olmaz, e olmayınca insanlar eğlenmez :( ilk izmir buluşmasında kemal abinin sohbeti süperdi, kebapçıda kaç bardak çay içtik hatırlamıyorum :D
"kız"lar götürsün seni emi! Bu hitabı sevmediğimi söylemiştim. Neyse =)
Haksız mıyım ama türkay yani.  

Nagihan Hanım, ben pazar günü saat 13:00da eşimi trene bindirip yolcu edicem ancak o saaten sonra toplantıya katılabilirm, avrupa yakasında olursa gebzeden kadıköy 45dk sürüyor, birde köprü trafiği , sonrada avrupa yakasında gideceğimiz yere kadar olan trafik benim oraya gelmem nerden baksanız 17:00 18:00 sularını bulur :)

Anlaşılan ben tek bayan olacağım :( Hande ablammm gel lütfen nolur nolur nolur

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • 482 kere teşekkür etti
« Yanıtla #169 : Nisan 14, 2010, 22:55:45 »
Nagihan hanım kız arkadaşını getiricek birkaç arkadaşımız vardı ! !

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 5 kere teşekkür etti
« Yanıtla #170 : Nisan 14, 2010, 23:04:28 »
Nagihan hanım kız arkadaşını getiricek birkaç arkadaşımız vardı ! !

Peki Mesut bey ! !  :D

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
« Yanıtla #171 : Nisan 14, 2010, 23:10:16 »
"kız"lar götürsün seni emi! Bu hitabı sevmediğimi söylemiştim. Neyse =)
Haksız mıyım ama türkay yani. 
haklısın kız :P
bu kızlar götürsün seni kızmını da melek sevmio :D SEN öyle yazdın diye BENİ oyar valla :D

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Kilometre: 172998
  • Model Yılı: '90
  • 4 kere teşekkür etti
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #172 : Nisan 15, 2010, 00:23:38 »
Katılacaklar Listesi

1-  Ümit M. BAĞIRAN
1,5 Türkay SARIKAYA cheesy
2-  Ahmet CAN ( yeni Üyemiz, üst kat komşum megane 2 ile gelecek )
3-  Uğur GÜRBÜZ
4-  Mesut AKIN
5-  Nagihan UYANIK
6-  Ergün GÜRKAN
7-  Ergin ERDOĞAN
8-  Oktay OKYAY
9-  Tuncay AYSAN anadolu tarafından gelecek arkadaşları nalitus açık otoparkına kadar kardeşimiz rehberlik edecek.
10- Hikmetcan ÇELİK
11- Sadettin KARA
12- İsmail KARAOĞLU
13- Hakan ÖZTÜRK
14- Suray KARAKAŞ
15- Emre KAYA
16- Özkan KARADELİ
17-Metecan IŞIK
1990 Mercedes 300 sel

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: Corona
« Yanıtla #173 : Nisan 15, 2010, 08:34:09 »
gunaydın arkadaslar, 9 sayfadır yazısıyoruz,fakat konu hala netlesebılmıs degıl,su an elımızde sadece katılacaklar lıstesı goruyorum,bence bu lısteden once programı netlestırebılırsek,katılım ona gore belırgınlesecek,galıba hala anadolu yakasında mı, yoksa avrupa yakasında mı bulusulacak muallaklı, ıstersenız tek tek gıdelim ; nerede bulusulacak,nereye gıdılecek ve kımler gelecek?bu kendı adıma ılk bulusma olacak ,daha once polonezkoy bulusmasında da ılk lıstelerde sayımız cok fazlaydı sonlara dogru havaların da etkısı oldu tabı,sayı epey bı azalmıstı dıye hatırlıyorum,ınsallah bu sefer cıddı bı cogunluk olur.
oto hamam kadıköy. tüm toyotacı arkadaşlarımı beklerim.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • 482 kere teşekkür etti
« Yanıtla #174 : Nisan 15, 2010, 09:11:28 »
Uğur günaydın, yer konusu dediğin gibi hala muallakta, biran önce belirlensede herkes ona göre planını yapsa, 3 4 seçenekten oluşan bi anket yapılsın ve listede ismi olanlar o ankette oylama yapsa daha iyi olmazmı , çounluk ne derse o olmuş olur hem .

Çevrimiçi (Gizli Üye)

• Site Yöneticisi
  • Deus ex machina
  • 2904 kere teşekkür etti
  • 3269 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #175 : Nisan 15, 2010, 09:42:23 »
  Ali Yıldırım'ın projesine de bakmak lazım.

Ben zaten büyük ihtimalle GK ile gelirim. Yani tek kalmazsın Nagihancık.

Avrupa yakasından gelecekler şu ana kadar sorun yapmadı, yani buluşma anadolu yakasında olabilir bencede ancak söylendiği gibi şehirde oyalanmak pek iyi olmaz. Zaten şehirde olunacaksa araçlar ile gelmenin bile anlamı yok (avrupa yakasından). Midpoint çok güzel kahvaltı veriyor ama dediğim gibi benim tercihim doğadan yana. Onun yerine erkenden yola çıkılıp hazırlıklar gittiğimiz yerde (mangal vs.) yapılabilir. Tabi Ağva konusunda ne düşündüğünüzde önemli ama orayı görürseniz, elki gelmişiz dersiniz. Tabi orada gezmeyide hesaba katın, şelale, dere boyu falan gidilecek çok yeri var.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Model Yılı: '23
  • 5 kere teşekkür etti
  • 12 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #176 : Nisan 15, 2010, 09:43:03 »
Alıntı
Anlaşılan ben tek bayan olacağım  Hande ablammm gel lütfen nolur nolur nolur
Merak etmeyin Nagihan hanım tek bayan siz olmayacaksınız.Eşimi ve biricik oğlumuda getiriyorum buluşmaya.İnşallah bir sorun kaza bela olmazsa.Bu arada ben oyumu kullandım. :D Hepimiz için hayırlısı olur inşallah.Sabırsızlıkla bekliyorum sonucu.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • 482 kere teşekkür etti
« Yanıtla #177 : Nisan 15, 2010, 10:09:41 »
  Ali Yıldırım'ın projesine de bakmak lazım.

Ben zaten büyük ihtimalle GK ile gelirim. Yani tek kalmazsın Nagihancık.

Avrupa yakasından gelecekler şu ana kadar sorun yapmadı, yani buluşma anadolu yakasında olabilir bencede ancak söylendiği gibi şehirde oyalanmak pek iyi olmaz. Zaten şehirde olunacaksa araçlar ile gelmenin bile anlamı yok (avrupa yakasından). Midpoint çok güzel kahvaltı veriyor ama dediğim gibi benim tercihim doğadan yana. Onun yerine erkenden yola çıkılıp hazırlıklar gittiğimiz yerde (mangal vs.) yapılabilir. Tabi Ağva konusunda ne düşündüğünüzde önemli ama orayı görürseniz, elki gelmişiz dersiniz. Tabi orada gezmeyide hesaba katın, şelale, dere boyu falan gidilecek çok yeri var.

Hakan abi, eğer buluşma ağvada olursa bende eşimi getirirm, ama istanbulda olursa eşimi getiremem :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
« Yanıtla #178 : Nisan 15, 2010, 10:12:38 »
gunaydın mesut,benım basından berı soyledıgım de budur,konu cok dallanıp budaklanırsa ınsanların canı sıkılır dıye dusunuyorum,yanı herkes ıyı nıyetlı fıkrını soyluyor tabı ama,en nıhayetınde cok kısa net cumlelerle nerede olmak ıstedıgımızı bu sayfaya kadar yorum yapan arkadaslar yıne tek tek yer soylerse ve bırı de bunu toparlayıp lıstelerse cok guzel olur dıye dusunuyorum,agva 100 km imiş, sehır dısı olacaksa eger ben de kıyıköy ü oneririm,herhalde cogunluk mangalı onerecek...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
« Yanıtla #179 : Nisan 15, 2010, 10:13:54 »
bu arada onerdıgım yerlerden bırı olan messt cafe acık bufe kahvaltı verıyor kısı bası 25 tl     
http://www.messtcafe.com/