Hallettim Mesut.

Diğer katılımcı arkadaşlar da gerekli eklemeleri yapsın, ona göre alışveriş yapılacak.
Orada da alışveriş için kişli başı para toplanır ve herşey o şekilde ortaklaşa alınmış olur. Yani bir TCT kasası kurarız. Orada iptir, ekmektir, içecektir bu şekilde alırız.
Kıyması, kanatı, inciği alınır. Tavuk ürünleri için kim uygun?
hadi ben cevap vereyim bari;
domuz eti hariç her eti yerim abi

eşek, at falan bile farketmez
Etleri Ağvaya giderken köylerden alsak arkadaşlar daha hoş olmazmı ? taze köy hayvanı eti

bence yoldan alalım.
zaten nagıhan hanım da yorulacaktı,en guzelı kadroyu olusturdugmuzda kımler var kımler yok her beraber toplandıktan sonra ona gore koyden et almak en mantıklısı gorunuyor.guzel fıkırdı mesut.,)
Etleri Ağvaya giderken köylerden alsak arkadaşlar daha hoş olmazmı ? taze köy hayvanı eti
bence yoldan alalım.
+1
zaten nagıhan hanım da yorulacaktı,en guzelı kadroyu olusturdugmuzda kımler var kımler yok her beraber toplandıktan sonra ona gore koyden et almak en mantıklısı gorunuyor.guzel fıkırdı mesut.,)
kesinlikle..sayı tam belli olur, taze ve kaliteli et alınır..
e ozaman et işini Köyde hallediyoruz arkadaşlar

benim araba yeni yayları ile köy yollarında gidermi acaba
Ben onuda yerim süper oluyor
+1 Bencede teze-teze güzel olur.
Valla yasak olmasa bile tüm yediklerini 1kaç saat içinde sindirip çıkaran bir hayvanın etini yemem
mesut abi bizim arabalarda da yay var

ayrıca at ve eşek eti mersinde adanada hep yeniyor farketmez bizim buralı olanlar için
buffalo eti istiyorum....
Ya tavan bagajı yakıtı artırıyor. Vaz mı geçsek ne yapsak?
.
benim depodan çekeriz yakıtı sorun değil
arkadaşlar anlamadım güncel lstede niye benim adım yok:)
arkadaşlar anlamadım güncel lstede niye benim adım yok:)
kıl kaptık size....

herkes kendisi ekliyor salih bey alıntı yapıp ekleyiniz hemen....