Anket

Buluşma yeri?

AĞVA
12 (57.1%)
Herhangi bir yer?
9 (42.9%)

Toplam Oy Verenler: 20

Oylama kapandı: Nisan 17, 2010, 21:27:15

Gönderen Konu: 2 Mayıs 2010 - Şile/Ağva Buluşması  (Okunma sayısı 125163 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: B+
Ynt: 2 Mayıs İstanbul Buluşması
« Yanıtla #180 : Nisan 15, 2010, 10:27:13 »
arkadaslar yanlıs anlamayın ama florya sosyal tesislerden bahsediliyor havalar guzelken helede pazar gunu orda par yeri bulunmuyor bunu goz onunde bulundurun pazar gunu yol uzerleri bile doluyorr araclarla her pazar gecerim ordan surekli dolu oluyor.. arabları guzel bir yere park edemedikten sonra kimse rahat duramaz..

Toyota Club Türkiye

« Yanıtla #180 : Nisan 15, 2010, 10:27:13 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
« Yanıtla #181 : Nisan 15, 2010, 10:33:44 »
"kız"lar götürsün seni emi! Bu hitabı sevmediğimi söylemiştim. Neyse =)
Haksız mıyım ama türkay yani.  

Anlaşılan ben tek bayan olacağım :( Hande ablammm gel lütfen nolur nolur nolur

tek bayan siz olmayacaksınız ben kız arakdasımla gelecegim kesin

arkadaslar yakın zamanda kararlastırırsak daha iyi olur ama sehir ici olursa trafikti park sorunuydu derken vakit biraz sıkıntılı gecer ist dısı olursa daha iyi olur diye dusunuyorum..

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Kan Grubu: ---
« Yanıtla #182 : Nisan 15, 2010, 11:15:46 »
hadiiiiiiiiii bi yer kararlaştıramadık ya :))

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
« Yanıtla #183 : Nisan 15, 2010, 11:25:51 »
Bu arada ağva sözü fln geçiyo ama istanbulun avrupa yakasında oturanlar için özellikle k.çekmece, büyükçekmece, mimarsinan vb. yerlerde oturanlar için çok uzak kalır. Benim için farketmez ama diğer kişiler?? Belki herkes arabasıyla gelmemeli tek gelecek olanlar israf olmasın diye başkalarının arabalarıyla da gelebilir öyle değilmi ? çok karışık oldu ya..

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
« Yanıtla #184 : Nisan 15, 2010, 11:28:44 »
dedigin dogru uzak noktalara zor olur

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kan Grubu: 0+
  • 2 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #185 : Nisan 15, 2010, 12:05:56 »
Avrupa yakasından gelecekler şu ana kadar sorun yapmadı, yani buluşma anadolu yakasında olabilir bencede ancak söylendiği gibi şehirde  Onun yerine erkenden yola çıkılıp hazırlıklar gittiğimiz yerde (mangal vs.) yapılabilir. Tabi Ağva konusunda ne düşündüğünüzde önemli ama orayı görürseniz, elki gelmişiz dersiniz. Tabi orada gezmeyide hesaba katın, şelale, dere boyu falan gidilecek çok yeri var.

+1

:alkis: :zombi:  :dans3: :dans2: :dance: :zombi2: :hurra:

Ayy çok heyecanlandım. Avrupadan gelecekler sorun etmeyiniz lütfen... Gerekirse ben Avcılara kadar falan gelirim sizi alır, ağvaya giderim. Arabam 7+1 kişilik zaten. 3 öne 4 arkaya birde bonus olarak bagaja :D

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • E12 SPORT 3ZZ-FE (Auris - Yaris D4D MMT) Civic EK9
    • Model araçlar, uçaklar, helikopterler
  • Araç: Yaris
  • Kan Grubu: A-
  • Model Yılı: -
  • 482 kere teşekkür etti
  • 760 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #186 : Nisan 15, 2010, 12:06:52 »
şu yer konusu bi kararlaştırılsa artık :D sıkıldık valla :D daha yer belli olmadan listenin yarısını fire vericez :D :D

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • "Başkalarının kusurunu örtmekte gece gibi ol"
  • Kan Grubu: A+
  • 10 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #187 : Nisan 15, 2010, 12:14:17 »
Ben istanbulda değilim ama bu  kışın beykoz korusuna gitmiştim oldukça sakindi. Yazın tabiki daha kalabalık olur. İstanbulda böyle bir kaçtane koruluk var. Şehrin gürültüsünden uzak bir yer daha güzel olur böyle bir buluşma için.
“Ne söyleyeyim?” diye düşünmek, “Niçin söyledim?” diye düşünmekten hayırlıdır.
Sadi Şirazi

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • pahalı zevklerim var, benzin gibi
« Yanıtla #188 : Nisan 15, 2010, 12:17:39 »

+1

:alkis: :zombi:  :dans3: :dans2: :dance: :zombi2: :hurra:

Ayy çok heyecanlandım. Avrupadan gelecekler sorun etmeyiniz lütfen... Gerekirse ben Avcılara kadar falan gelirim sizi alır, ağvaya giderim. Arabam 7+1 kişilik zaten. 3 öne 4 arkaya birde bonus olarak bagaja :D
bagaj benimdir ona göre :P
ae101 4a-fe+ junyan angel eye+ 8000k xenon+ usdm oem stop+ racing stripes+ 16" astra H jant+ 195/45r16 continental sport contact2 ve michelin pilot sport+ sonax cam filmi+ ışıklı kapı eşiği+ ayak aydınlatması+ beyaz gösterge aydınlatması+ oem anatomik spoyler+ bagaj led aydınlatma+ e34 paspas+ alpine CDE-9873RB teyp+ alpine mrv-f450 amfi+ alpine MRP-M500 mono amfi+ jbl komponent+ fli

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: Auris
  • 7 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #189 : Nisan 15, 2010, 13:56:32 »
bence anadolu yakasında sakin otopark sorunu olmayan, ulaşımı kolay bir yer iyi olacaktır. maksat buluşmak değil mi?  otomobillerimizle gelemedikten sonra da toyota club buluşması olmaz gibi geliyor bana. bu yüzden hem izmit-gebze tayfasını hem de ankara yı düşünürek anadolu yakasında herhangi bir yer uygun daha olacak. maksat buluşmak olsun mc donalds bile olur :D biz hep öyle yapıyoruz.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 2 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #190 : Nisan 15, 2010, 16:45:04 »
Bugün ağvayı araştırdım. Şilenin ilerisinde kalıyor. Tamam şelale vs. çok güzel olabilir ama ulaşım açısından sıkıntılıymış. Şileden sonra 15 km bozuk yolu varmış. Bunu göz önünde bulunduralım. Birde google maps'ten bakarsanız eğer, şöyle söyliyeyim benim için ağvaya gitmek gebzeye gitmekten daha sıkıntılı. Çünkü ben dilovasına evden 20 Dk, gebzeye'de en fazla 40 dk'da varıyorum ama otoban olduğu için. Ağva beni biraz bu konuda düşündürdü yani caydım diyebilirim.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Site Yöneticisi
  • Deus ex machina
  • Araç: Başka Marka
  • 2908 kere teşekkür etti
  • 3274 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #191 : Nisan 15, 2010, 16:57:01 »
  :) Şile'den 15Km. mi, kim demiş. 30-35Km. dir. Yolun asıl güzel tarafı orasıdır zaten. Hem iki yol var, içeriden giden (daha iyidir) ve sahilden giden (yolda her yerde durup etrafı izlemek istersiniz, muhteşemdir). Eğer hem doğa macerası, hemde piknik ortamı düşünülüyorsa en ideal yerdir. Gebze, İzmit ve Ankara'dan gelecekler içinde yolu oldukça uygundur.  Sonuçta hem buluşma olsun, hemde pazar gününü değerlendirelim.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
« Yanıtla #192 : Nisan 15, 2010, 17:09:43 »
biz ankaradan geliyoruz gibi duruyor :) neredeyse kesin diyenbilirim :) yer konusu hala mı muamma ? ağva deniyorsa düzceden ve izmitten de kolay katılım olur gibi geliyor bana..mangalımız var mı bakalım? gittiğimiz yerden mi alacağız..yer kararlaştırılsın da küçük ayrıntılara da bakabilelim
ae101 4a-fe+ junyan angel eye+ 8000k xenon+ usdm oem stop+ racing stripes+ 16" astra H jant+ 195/45r16 continental sport contact2 ve michelin pilot sport+ sonax cam filmi+ ışıklı kapı eşiği+ ayak aydınlatması+ beyaz gösterge aydınlatması+ oem anatomik spoyler+ bagaj led aydınlatma+ e34 paspas+ alpine CDE-9873RB teyp+ alpine mrv-f450 amfi+ alpine MRP-M500 mono amfi+ jbl komponent+ fli

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: Corona
« Yanıtla #193 : Nisan 15, 2010, 17:56:43 »
anadolu yakasından kac kısı,avrupa yakasından kac kısı var ben onu merak etmeye basladım artık lıstenın yanına nereden gelecekler eklenebılır mı acaba? ben kadıkoy deyım.
oto hamam kadıköy. tüm toyotacı arkadaşlarımı beklerim.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 2 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #194 : Nisan 15, 2010, 18:32:21 »
Tamamdır Hakan abi, beni ikna edebildin :) Anlatımların heyecanlandırdı beni.

Uğur abi, anadolu/avrupa yerinden gelecekleri ayırmamız için, herkes yazsın gibi bir yöntem söylemeyeceğim. Onun yerine profil bilgisinde istanbul /G.O.PAŞA, istanbul / Kadıköy / İstanbul beylikdüzü gibi bilgileri ekler, gerekli düzenlemeyi yaparlarsa liste düzenlemek daha rahat olur. Hem bende yanıma bir kaç arkadaş almak isterim, avrupadan anadoluya birlikte konvoy gideriz yada bir kaç arkadaşım arabasını bırakır, benim araçla gelir. Dediğim gibi, bu bilgiler düzenlendikten sonra organizasyonun bir kısmını halletmiş olurum.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 2 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #195 : Nisan 15, 2010, 18:34:08 »
Peki abi, şile nasıldır şile? Şileyide iyi diyorlar ama ben açıkçası hiç gitmedim. Ne şileyi ne ağvayı bilirim Hakan abi. Bu konuda biraz aydınlatabilirmisin bizi?

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: Corona
« Yanıtla #196 : Nisan 15, 2010, 18:39:10 »
şile de guzeldır aslında erken cıkılsa köy kahvaltısı da yapılabılır...
oto hamam kadıköy. tüm toyotacı arkadaşlarımı beklerim.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
« Yanıtla #197 : Nisan 15, 2010, 19:38:48 »
şile de guzeldır aslında erken cıkılsa köy kahvaltısı da yapılabılır...
çok da erken çıkmayın canım :) bizi de düşünün :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
« Yanıtla #198 : Nisan 15, 2010, 19:41:26 »
arkadaslar yanlıs anlamayın ama florya sosyal tesislerden bahsediliyor havalar guzelken helede pazar gunu orda par yeri bulunmuyor bunu goz onunde bulundurun pazar gunu yol uzerleri bile doluyorr araclarla her pazar gecerim ordan surekli dolu oluyor.. arabları guzel bir yere park edemedikten sonra kimse rahat duramaz..

arkadaşa tamamen katılıyorum..

atılan iletileri sürekli takip ediyorum arkadaşlar. ben istiyorum kimseye uzak olmasın saat 12de buluşup belgrada gidelim çok uzakları kasmaya gerekyok. erken gidersek ben yerbulma sorunumuzun olacağını sanmıyorum ophell.com olarak buluşmalarımızı belgradda gerçekleşrtiriyoruz. anadoluda bir buluşma noktası belirliyoruz genel olarak bu nokta içerenköy carrefourun giriş kapısından biraz ileride oluyor ordan yola çıkıp maslakta 2. bir buluşma noktası belirliyoruz avrupa yakasındakiler için onlarda maslakta izzet baysal huzur evinin önünde buluşuyoruz bir araya geliyoruz ordanda belgrada doğru yol alıyoruz konvoy halinde. sabahta anadoluyakasından gelenler olarak uğurabinin yanına gideriz orada resimimizi çekiliriz hayır olsun bol kazançlar deriz beraber maslağa geçeriz.

buluşma anında başlangıçtan gün bitimine kadar olan süreç araçtır arkadaşlar amaç birlikte olmak!...

inşallah kimsenin aklını karıştırmamışımdır. bu konunun bugün yarın netleşeceğini umuyorum..

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • E12 SPORT 3ZZ-FE (Auris - Yaris D4D MMT) Civic EK9
    • Model araçlar, uçaklar, helikopterler
  • Araç: Yaris
  • 482 kere teşekkür etti
  • 760 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #199 : Nisan 15, 2010, 20:18:19 »
Valla ben artık bişey demiyorum bu yer konusunda, iyice baydı beni :)

Hakan abi ağva çok güzel olur gerçekten ama yer konusu çözülemiyor nedense, bu arada ağva olursa ben eşimide getiricem :)