Anket

Buluşma yeri?

AĞVA
12 (57.1%)
Herhangi bir yer?
9 (42.9%)

Toplam Oy Verenler: 20

Oylama kapandı: Nisan 17, 2010, 21:27:15

Gönderen Konu: 2 Mayıs 2010 - Şile/Ağva Buluşması  (Okunma sayısı 120207 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: Auris
  • Kan Grubu: ---
  • 7 kere teşekkür edildi
Ynt: 2 Mayıs İstanbul Buluşması
« Yanıtla #280 : Nisan 17, 2010, 00:00:07 »
4. Avrupa yakasından gelecekler için önce gebzeye gitmek yolu uzatmaz mı acaba diye tereddütteyim? Yada orta bir yol ayarlansa orada toplanıp Ağva'ya geçilse...

gebzeye gelme ihtimaliniz mi var??? burada toplanacaksak geçerken beni de alın dermişim :D

Toyota Club Türkiye

« Yanıtla #280 : Nisan 17, 2010, 00:00:07 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: Yaris
  • Kan Grubu: 0+
  • Kilometre: 158000
  • Model Yılı: '08
  • 5 kere teşekkür etti
  • 24 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #281 : Nisan 17, 2010, 00:03:17 »
gebzeye gelme ihtimaliniz mi var??? burada toplanacaksak geçerken beni de alın dermişim :D

Öyle bir ihtimal varsa başımız üstüne de, bence olmamalı işte :D
''Çocukları, yasaların ulaşamayacağı yerlerde saklayınız."

dissapointment=expectations/reality

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • No Stock+
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: A+
  • Model Yılı: -
  • 1 kere teşekkür etti
  • 22 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #282 : Nisan 17, 2010, 00:22:20 »
Hakan beyin dediği gibi herkes kendince fedakarlık gösteriyor. Çoğunluğun oyunu aldığımız bir durumda hele ki bu kadar muhabbetten sonra hedeften sapmayalım. Beklemediğim şekilde "herhangi bir yer" seçeneği 7 oy almış ama yorumları okudum pek bir fikirle de karşılaşmadım o yüzden irdelemiyorum açıkçası...

Buluşma detayları içinde;
1. İstanbul listesi hazırlanacaksa, ben ve erkek arkadaşım İsmail beyler geleceğiz kısmetse.
2. Min 3 mangal olmalı diye düşünüyorum.
3. Etlerin alımı konusunda da yaklaşık 30 kişiye yetecek kadar ya da sayıyı bilmiyorum (eş, arkadaş, çocuk durumlarından bir haber olduğum için) ona göre alınacak etlerin listesi yapılıp toplu alınılabilir. Buluşma yerinden helalleşilir. Herkes kendi etini getirirse garip bir durum ortaya çıkabilir.
4. Avrupa yakasından gelecekler için önce gebzeye gitmek yolu uzatmaz mı acaba diye tereddütteyim? Yada orta bir yol ayarlansa orada toplanıp Ağva'ya geçilse...
+1.. diyorum

Gerçekten herkesin ayrı ayrı alması ortamı çok karıştıracaktır.Bu tip katıldığım bir organizsayonda herkesin yine grup olu herkesin kendi mangalının başında olması dolayısıyla hiç hoş bir görüntü ortaya çıkmamıştı.Ki Düzce yapılan buluşma dan bir örnekle alınan malzemelerin totalleri kişi sayısına bölünüp  toplanmıştı.10tl den kaçacak kişi de o kadar yolu tepmez zaten.Bunu yaparsa da zaten yazık diyorum.

Gebzeye gelinip geçilecek durum varsa direk İzmite gelin kalabalık olmayan mangallık tanıdığımın yerine götüreyim. :)

Hem ankaradan gelecekler içinde yol kısalmış olur. :D
2005 Corolla 1.6 (2005 - 2018)
2013 Avensis 1.6 (2018 -         )

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: Auris
  • Kan Grubu: ---
  • 7 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #283 : Nisan 17, 2010, 00:26:09 »
Emre sen gebzeye gel. karıştırmayın olum artık adresi.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
« Yanıtla #284 : Nisan 17, 2010, 00:51:31 »
Hakan beyin dediği gibi herkes kendince fedakarlık gösteriyor. Çoğunluğun oyunu aldığımız bir durumda hele ki bu kadar muhabbetten sonra hedeften sapmayalım. Beklemediğim şekilde "herhangi bir yer" seçeneği 7 oy almış ama yorumları okudum pek bir fikirle de karşılaşmadım o yüzden irdelemiyorum açıkçası...

Buluşma detayları içinde;
1. İstanbul listesi hazırlanacaksa, ben ve erkek arkadaşım İsmail beyler geleceğiz kısmetse.
2. Min 3 mangal olmalı diye düşünüyorum.
3. Etlerin alımı konusunda da yaklaşık 30 kişiye yetecek kadar ya da sayıyı bilmiyorum (eş, arkadaş, çocuk durumlarından bir haber olduğum için) ona göre alınacak etlerin listesi yapılıp toplu alınılabilir. Buluşma yerinden helalleşilir. Herkes kendi etini getirirse garip bir durum ortaya çıkabilir.
.Vallahi kardeşim açık sözlüsün yani ne diyebilirm şimdi ama, herkes kendi yiyeceğini getirsin falan... oda biraz çingene işi geliyor bana ne yalan söyliyeyim.
   En güzeli hepimiz mesela şilede buluştuğumuz zaman sağ baştan say hesabı bi sayım yaparız. Atıyorum, total 20 kişimi olduk. Herkes 10'ar TL ateşleyecek, 200 TL'ye kanat, kola, talı zart zurt herşeyimizi alırız, sonuçta piknik alışverişinin bile ayrı bir keyfi var.
   Ayrıca ciddi ciddi ağva'yı düşünüyorum, yolu düz değil... Gidş-dönüş km'si çok fazla, + vakit kayıbı. Polenezköyde arkadaşın oteli var, havuz başında mangal yapabiliriz mesela, orayıda bir alternatif olarak düşünün derim ben. Ağvaya kilitlenmeyelim, kilyosta idealdir. Hem bu arada beylikdüzü-çekmece tarafından gelecek arkadaşlardan hiç ses-soluk yok......... !!!

Bu arada Hakan abi, beraber gidiyoruz değilmi? tek gelirsem gaz parası ciddi ciddi dokunur bana...  hesap ettim git-gel gez toz nerden baksan 400 km

et konusunda en mantıklı yol herkes kendi yiyeceğini getirsin akşamdan alışveirişini yapsın içeceğini yiyeceğini bagaja depolasın :)  şahsen ben öyle yapıcam getirebilirsem mangal da ayarlamaya çalışıcamm. biz sürekli böyle yaptık hiçte sorun çıkmadı 1 kaç resim paylaşabilirim :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
« Yanıtla #285 : Nisan 17, 2010, 01:01:25 »

et konusunda en mantıklı yol herkes kendi yiyeceğini getirsin akşamdan alışveirişini yapsın içeceğini yiyeceğini bagaja depolasın :)  şahsen ben öyle yapıcam getirebilirsem mangal da ayarlamaya çalışıcamm. biz sürekli böyle yaptık hiçte sorun çıkmadı 1 kaç resim paylaşabilirim :)

4 lü gruplar halinde oluğunda çok ta güzel oluyor.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • T-SPORT
  • Kan Grubu: B+
« Yanıtla #286 : Nisan 17, 2010, 01:29:27 »
Son durum nedir arkadaşlar...?
2004 corolla tsport

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Seni unutmayacağız Burak TOLGA
    • www.IMAN ILE TOYOTA'NIN KIMDE OLDUGU BELLI OLMAZ.com.tr
  • Araç: Başka Marka
  • Kilometre: 109000
  • Model Yılı: '12
  • 536 kere teşekkür etti
  • 508 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #287 : Nisan 17, 2010, 01:40:47 »
   Burada olup bitene bak yahu....İstanbul toplanıyormuş.Gerçi 15 sayfa olmuş hala karar veremeşsiniz birşeyler.Sanmıyorum ama olurda Ankara ekibi 17 kişi olursa Ağva için rotamı bile hazırladım(Bknz.TCK haritası)
Bir anca kararınızı veriinde bizde ona göre hazırlanalım.

http://www.toyotaclubtr.com/toplantilar/ankaralilar-istanbula-gidelim/new/#new
Yalan doğrudan, karanlık aydınlıktan kaçar
Güneş yalnızdır ama, etrafına ışık saçar
Üzülme, doğruların kaderidir bu yalnızlık
KARGALAR SÜRÜYLE,KARTALLAR YALNIZ UÇAR

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • 1996 Honda VTEC
  • Kan Grubu: B+
« Yanıtla #288 : Nisan 17, 2010, 01:49:53 »
he gelsin gelsin bütün ulusal medyayı çağırın hatta canlı yayın yapılsın...
Ben ciddi bir konudan bahsetmiştim abla öncedende muhabbeti geçen bir konuydu bu ama neyse
abla niye öyle düşünüyorsunki dergilerin her birinde etkinlik bölümü var ve yöneticisi olduğum forum sitesinin her buluşması dergiye çıkmakta. ;)
Ne demek istediğimi anladığın için teşekkür ederim Tuncay sadece ikimiz aynı fikirdeyiz gerisi pek iplemedi dediğimi ama neyse
..::тcт αηкαяα::..

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Seni unutmayacağız Burak TOLGA
    • www.IMAN ILE TOYOTA'NIN KIMDE OLDUGU BELLI OLMAZ.com.tr
  • Kilometre: 109000
  • Model Yılı: '12
  • 536 kere teşekkür etti
  • 508 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #289 : Nisan 17, 2010, 02:31:15 »
   Şu listeyi güncelleyelim

YER: AĞVA
TARİH: 02 MAYIS 2010  PAZAR
KATILIMCILAR:

01-Ümit M. BAĞIRAN ( Hakan Abi ile geliyor. 1 kişilik daha yer var )
02-Metecan IŞIK
03-Ahmet CAN
04-Uğur GÜRBÜZ ( Merterden Geliyor )
05-Mesut AKIN
06-Nagihan UYANIK
07-Ergün GÜRKAN
08-Ergin ERDOĞAN
09-Oktay OKYAY
10-Tuncay AYSAN
11-Hikmetcan ÇELİK
12-Sadettin KARA
13-İsmail KARAOĞLU
14-Hakan ÖZTÜRK ve GK  ( Ümit'in aracı ile )
15-Suray KARAKAŞ
16-Emre KAYA
17-Özkan KARADELİ

Şimdilik katılımcı İstanbul üyelerimiz böyle.Ankara'nın listesinide ayrıca Türkay'ın açmış olduğu konuda belirtelim.
http://www.toyotaclubtr.com/toplantil...nkaralilar-istanbula-gidelim/new/#new

Herkes 02 mayıs 2010 tarihi için ayarlamasını yapsın.Ölüm/sağlık dışında da kimse mümkün mertebe bahane uydurmasın da adam gibi bir organizasyon yapalım....herkese saygılar
Yalan doğrudan, karanlık aydınlıktan kaçar
Güneş yalnızdır ama, etrafına ışık saçar
Üzülme, doğruların kaderidir bu yalnızlık
KARGALAR SÜRÜYLE,KARTALLAR YALNIZ UÇAR

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Site Yöneticisi
  • Deus ex machina
  • 2904 kere teşekkür etti
  • 3269 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #290 : Nisan 17, 2010, 09:09:24 »
  Kaç litre yakar senin araç Ümit, tüplü mü? Bu çokda problem olmaz.
 Benim aracı Hande görmesin. :)
 15 Kg. kıyma alırız, Hande ve Nagihan onları köfte yapar, bizlerde yeriz. :):):)

Şimdi asıl konuya gelelim. Artık yer konusunu kapatalım bence, çünkü bunun sonu yok. Eminim ki Ağva'dan herkes hoşlanacaktır. Çünkü denizi, kumu, geniş sahili, şelalesi, dereleri vs. bir çok olasılık var. Başka tatilciler ile iç içe olmaya gerek yok.

*Şimdi kimler mangal getiriyor? Bunu netleştirelim.
 *İçecekleri Ağva'da alabiliriz.
 *Etleri bile Ağva'da alabiliriz hep birlikte. Olmazsa bir geyik avlarız, 1-2 de tavşan. :)
 *Güzergahları ve nerelerden gelineceğini netleştirin, kim kimi alacak, bakın Çanakkale'den de misafirimiz var ve Taylan'ı birisi Kadiköy'den almalı. Bu yüzden lütfen bu haberleşmeleri bu sayfada (listenin yanında) gerçekleştirin.
 *Avrupa Yakasından gelecekler (bizler :) ) biryerde buluşur yola öyle devam ederiz.
 *Ağva'da olma saatini yaklaşık olarak belirleyelim ama bence bu saat mümkün olduğunca erken olsun. Akşamı düşünmeyelim ama ne de olsa akşam uzun yola gidecek arkadaşlarımız var, onlara vakit kalsın.
 *Kafanıza takılan bir nokta varsa sorun. :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Nihat Doğan olmak,tavuk göğüsünü sütyenle sunmaktr
  • Araç: Rav 4
  • 3 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #291 : Nisan 17, 2010, 09:12:17 »
Ağva bana çok uzak,büyük ihtimalle gelemiyicem şimdiden söyleyeyim zor durumda kalmasın kimse. :S
Özkanfaruk
facebook.com/OzkanfarukPhotography

2004 RAV4 2.0 VVT-İ Otomatik

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Site Yöneticisi
  • Deus ex machina
  • 2904 kere teşekkür etti
  • 3269 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #292 : Nisan 17, 2010, 09:13:49 »
  Neredesin Özkan?

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 3 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #293 : Nisan 17, 2010, 09:15:23 »
Ben ümraniyedeyim abi ama benim dershane falan zart zurt bunlar var.Dershaneden çıkmam 3 ü buluyor.
Özkanfaruk

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 5 kere teşekkür etti
« Yanıtla #294 : Nisan 17, 2010, 09:38:51 »
Ben ümraniyedeyim abi ama benim dershane falan zart zurt bunlar var.Dershaneden çıkmam 3 ü buluyor.

O gün dersaneye gidip aklın buluşmada kalacağına bence toplantıya gel Özkan. Senin içinde değişiklik olur diye düşünüyorum. Morale de ihtiyacınız var hep ders olmaz...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 3 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #295 : Nisan 17, 2010, 09:40:12 »
O zaman ben kendime göre bir plan yapayım buluşma günü öncesi size haber vereyim,olur mu?
Özkanfaruk

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 5 kere teşekkür etti
« Yanıtla #296 : Nisan 17, 2010, 09:45:02 »
Bence sen şimdiden düşün, kim kimle gelecek planlarını takip et, ümraniyeden katılırsın bir şekilde eğer olursa.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 3 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #297 : Nisan 17, 2010, 09:51:32 »
Takip konusunda şüpheniz olmasın hergün kontrol ediyorum,bende istiyorum gelmeyi fakat sınavdan beri ders görmüş değilim hala,mutlaka bilgilendiricem sizi gelip gelmeyeceğim hakkında.
Özkanfaruk

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 2 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #298 : Nisan 17, 2010, 11:03:06 »
O gün dersaneye gidip aklın buluşmada kalacağına bence toplantıya gel Özkan. Senin içinde değişiklik olur diye düşünüyorum. Morale de ihtiyacınız var hep ders olmaz...

+1 Özkanım bende dersanemi ekeceğim. Aklın buluşmada kalmasın ;) Bu arada içimizden birisi seni ümraniye taraflarından alabilir. Uğur abi mesela bunun için uygun olabilir ;)

Et alımı konusunda ise, kendin al kendin pişir muhabbetine kesinlikle ama KESİNLİKLE katılmıyorum. Daha önceki sayfalarda da yazdım. Piknik alış-verişinin bile çok ayrı bir zevki var. Mangal dediğin alet kaç kuruş? Kömür kaç kuruş? 3 tane kanat 5 tane köfte 1 bardak kola kaç kuruş?
Yapmayın ALLAH'ınızı severseniz. Ağvada hep beraber toplanırız, herkes 10'ar TL ateşler.

Yancılık durumuna çok basit bir çözüm sunuyorum;
Herkes yanında 2 beşlik, bir onluk getirsin :)

Kaç litre yakar senin araç Ümit, tüplü mü? Bu çokda problem olmaz.

Abi problemin çokluğu veya azlığı, kişinin o dönemdeki ekonomik durumuna direkt etkilidir :)

Bu buluşmaya fizanda olsa geleceğim. O kadar konuştuk caymak olmaz. Ama beraber gidelim bari de biraz yüküm hafiflesin Hakan abi :P

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: Corona
« Yanıtla #299 : Nisan 17, 2010, 11:09:09 »
valla ben de merter den cıkıp gelıcem,sabah erken kalkar dukkanı acarım,acıbadem de olucam sabah saat 8:00-8:30  ıtıbarıyle  sabah merter de olacak varsa alabılırım,yok acıbadem tarafında olan varsa da cıkarken onu da alabılırım sorun yok.et vs alımı ıcın de, ıstersenız bır kısı ustlensın gun sonunda kac kısıysek esıt sekılde adam bası ne kadar düşüyorsa payına düşeni versin.
oto hamam kadıköy. tüm toyotacı arkadaşlarımı beklerim.