Anket

Buluşma yeri?

AĞVA
12 (57.1%)
Herhangi bir yer?
9 (42.9%)

Toplam Oy Verenler: 20

Oylama kapandı: Nisan 17, 2010, 21:27:15

Gönderen Konu: 2 Mayıs 2010 - Şile/Ağva Buluşması  (Okunma sayısı 120180 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimiçi (Gizli Üye)

• Site Yöneticisi
  • Deus ex machina
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: A+
  • Model Yılı: -
  • 2904 kere teşekkür etti
  • 3269 kere teşekkür edildi
Ynt: 2 Mayıs İstanbul Buluşması
« Yanıtla #140 : Nisan 14, 2010, 18:44:43 »
  Gelmeye çalışacağım, o yolda ilerliyorum. :)

Güzergahları belirleyip, kimler, kimleri ve nereden alacak tespit edelim.
 Bence problem hangi yakadan ziyade, nereye gidileceği, nasıl bir yer arzulandığı. Florya gerçekten güzel bir mekan. Diğer taraftan doğa ile iç içe olmak için anadolu yakasında Ağva bile olabilir. Hem yolu çok güzeldir, hemde denizi, ormanı, doğası. Orada mangal bile yapmak mümkün. Ama oraya gitmek için erken davranmak lazım. Her zaman gidilebilecek bir yer değil ama eminim herkes orayı gördüğüne sevinir, çünkü görülesi bir yer.

Fikirler ortaya konur, oya sunulur, tercih edilen yerde hepimiz için en güzeli olur. Bu yüzden gittiğimize de deyecek bir yer seçmeye çalışalım bence.

Toyota Club Türkiye

« Yanıtla #140 : Nisan 14, 2010, 18:44:43 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • pahalı zevklerim var, benzin gibi
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: A-
  • 10 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #141 : Nisan 14, 2010, 18:47:07 »
  Fikirler ortaya konur, oya sunulur, tercih edilen yerde hepimiz için en güzeli olur. Bu yüzden gittiğimize de deyecek bir yer seçmeye çalışalım bence.
bravo!! hele benim gibi şehir dışından gelmek isteyenler için sadece bir otohamamda araba yıkatma eylemi çok boş...koyduğun resimlere aşık oldum hakan abi, muhteşemler...
ae101 4a-fe+ junyan angel eye+ 8000k xenon+ usdm oem stop+ racing stripes+ 16" astra H jant+ 195/45r16 continental sport contact2 ve michelin pilot sport+ sonax cam filmi+ ışıklı kapı eşiği+ ayak aydınlatması+ beyaz gösterge aydınlatması+ oem anatomik spoyler+ bagaj led aydınlatma+ e34 paspas+ alpine CDE-9873RB teyp+ alpine mrv-f450 amfi+ alpine MRP-M500 mono amfi+ jbl komponent+ fli

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: Auris
  • Kan Grubu: ---
  • 7 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #142 : Nisan 14, 2010, 18:47:33 »
Ozaman olur Muhammet abi :) kokoreçe bayılıyorum yahu :D

kokoreç mi? nerde? :D yalnız bu sefer senin mangalda yetmez Mesut!

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kan Grubu: 0+
  • 2 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #143 : Nisan 14, 2010, 18:51:01 »
Mevcut katılacak üyelerimizden iyi yerler tavsiyesi bekliyorum. Katılacak arkadaşlarımız sessiz kalmasın lütfen. Daha sonra anket şeklinde konuyu düzenleyebiliriz.

Ya hiçbirşey yapamasak, avrupadan toplaşırız, geçeriz senin oraya kahvaltıya, hep birlikte karar veririz.

Yalnız uğur abi ben senin arabyla gezerim haberin olsun. Tadı damağımda kaldı :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 2 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #144 : Nisan 14, 2010, 18:56:01 »
Bu arada, kanlıca taraflarını pek bilmem ama yol üstünde güzel yerleri mevcut. Kanlıcayada hayran kalmıştım açıkçası...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Araç: ---
« Yanıtla #145 : Nisan 14, 2010, 18:57:12 »
mangalda mesut abi hazırlama ve dağıtımda biz :D :D
hesap iptal :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 7 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #146 : Nisan 14, 2010, 19:00:59 »
Arkadaşlar Ankara'dan bile gelmeye çalışıyor. Anadolu yakası olursa bizler için daha uygun olur gibi. yalnız Salih Karali Hiaceyi alıp gelmezse olmaz :D

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: Corona
« Yanıtla #147 : Nisan 14, 2010, 19:05:34 »
o halde hızlandıralım ,programı ve mekanı, kım ne yapmak ıstıyorsa ortaya koysun sonra oylamaya gecelım.sadece bır kısının ıstedıgıne,fıkrıne gore degıl cogunluga gore hareket edelım kı sonunda sıkıntı olmasın herkes te razı gelsın.ben kendı payıma cogunluga uyarım dıyorum.
oto hamam kadıköy. tüm toyotacı arkadaşlarımı beklerim.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
« Yanıtla #148 : Nisan 14, 2010, 20:54:27 »
herkes çoğunluğa uyarsa nolcak abi :) bence yetkili birisi blirlesin bi durumu kimsenin oyuna sunmadan buluşma olsun ::D

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 7 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #149 : Nisan 14, 2010, 21:10:42 »
diktörlük olsun diyosun yani :D

Çevrimiçi (Gizli Üye)

• Site Yöneticisi
  • Deus ex machina
« Yanıtla #150 : Nisan 14, 2010, 21:26:30 »
  Bence şehire sıkışıp kalmayalım (zaten şehrin içinde buluşulacaksa araçlara bile gerek yok,midpoint giib biryerde kaliteli bir kahvaltı yapılır olur biter), hepimiz içinde tatil gibi olsun. Sonuçta pazar herkes için önemlidir herhalde. Konvoy'a ise artık çok fazla gerek yok bence, şöyle herkes için güzel ve piknik havasında geçecek bir gün olsa iyi olur kanımca. Hatta top, ip falanda alırız yanımıza.
 Bu durumda şu iki seçenek arasında öncelikli eleme yapalım. Şehir içi bir mekan mı, şehir dışı, doğa mı?

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Nihat Doğan olmak,tavuk göğüsünü sütyenle sunmaktr
  • Araç: Rav 4
  • 3 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #151 : Nisan 14, 2010, 21:32:10 »
Yaş olarak biraz küçük mü kalıcam ne,herkez evli falan,  :-[ :) . İnşallah derslerin yoğun olmadığı zamana denk gelir,ben takip ediyorum bu konuyu siz karar belirlerseniz uymaya çalışıcam.Saygılar....
Özkanfaruk
facebook.com/OzkanfarukPhotography

2004 RAV4 2.0 VVT-İ Otomatik

Çevrimiçi (Gizli Üye)

• Site Yöneticisi
  • Deus ex machina
« Yanıtla #152 : Nisan 14, 2010, 21:36:08 »
  Şimdiye kadar hiç böyle bir mevzu olmadı aramızda hatırladığım kadarı ile, burada herkes birbirinin kardeşi Özkan. Sonra matematiksel yaş çok da önemli değil. :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 7 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #153 : Nisan 14, 2010, 21:37:49 »
Özkan sitede yaş aralağı baya geniş, sohbetlerimizde falan da yabancılık çekmezsin. ha illa rahat edicem diyorsan evlendirelim seni :D :D düğünde buluşmuş oluruz :D

aşkın yaşı yoktur (toyota aşkı)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 2 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #154 : Nisan 14, 2010, 21:38:19 »
Kardeşim bekleriz, ne demek küçük falan. toyota aşkı olan herkes gelebilir :)

Bu arada Hakan abi, şehir içinde sıkışıp kalmayalım derim ben ama Türkay kardeşimde geleceği için, ona bir ortaköy, sarıyer, beşiktaş sahil turu yaptırmak isterim.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 2 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #155 : Nisan 14, 2010, 21:39:37 »
Oktay toyota aşkı yazısını yazarken ve iletiyi gönderirken senin mesajını görmedim biliyormusun :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Nihat Doğan olmak,tavuk göğüsünü sütyenle sunmaktr
  • Araç: Rav 4
  • 3 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #156 : Nisan 14, 2010, 21:41:37 »
Teşekkürler Hakan abi,önemli olan olgunluk, yaş olmadığı kanaatindeyim bende.Bu açıdan rahatlamış oldum :)
Özkan sitede yaş aralağı baya geniş, sohbetlerimizde falan da yabancılık çekmezsin. ha illa rahat edicem diyorsan evlendirelim seni :D :D düğünde buluşmuş oluruz :D

aşkın yaşı yoktur (toyota aşkı)

Muhabbetimizde yabancılık çekeceğimi sanmıyorum oktay abi forumdan anladığım kadarıyla,teşekkür ederim sağol :)
Kardeşim bekleriz, ne demek küçük falan. toyota aşkı olan herkes gelebilir :)

Bu arada Hakan abi, şehir içinde sıkışıp kalmayalım derim ben ama Türkay kardeşimde geleceği için, ona bir ortaköy, sarıyer, beşiktaş sahil turu yaptırmak isterim.
Eyvallah ümit saolasın :)
Özkanfaruk
facebook.com/OzkanfarukPhotography

2004 RAV4 2.0 VVT-İ Otomatik

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 2 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #157 : Nisan 14, 2010, 21:58:08 »
Listemizi güncelliyorum. Eksikliklerim varsa giderin lütfen :)

Buluşma Günü: 02.05.2010 Pazar Günü
Buluşma Saati: 09:00
Buluşma yeri  : Oto Hamam, ( Oto Hamam'a gitmek için belirgin bir yer olarak natilus açık otoparkı tercih edilebilir.  )
Plan:
Buluşma oto hamam acıbadem olacak. Kahvaltımızı yaparken araçlarımız yıkanıp cilalanacak. Ardından çaylarımızı içtikten sonra konvoy şeklinde................................ ( Arkadaşlar fizibilite araştırmalarımızı yaptıktan sonra, a) b) c) d) şeklinde 3-4 eğlence yeri belirleriz, fiyat zaman mekan açısından değerlendirir, konu başlığımıza bir anket açarız. Çoğunluğun buluşma yeri talebi kabul edilir. ) [/i] 
a) Florya Şenlikköyde Ziya şarkın bulunduğu alanda belediye tesislerine gidilecek. Orası çok geniş bir alandır. Yeteri kadar araç parketme yeri mevcut olup denize sıfırdır.
b) "Nakkaştepe" bu mekanın da park sorunu yoktur. Çok büyük park alanı vardır. http://www.messtcafe.com/
c) http://www.mekanist.net/mekanlar/pasalimani-kafe/
d) http://www.vakiftepe.com/iletisimimiz.html
    Bu arada mesut abi için anadolu yakasında yerlerde bakmamız lazım. Anadoluda buluşmamızı gerçekleştirebiliriz.

Katılacaklar Listesi
0- Türkay SARIKAYA :D
1- Ümit M. BAĞIRAN
2- Ahmet CAN ( yeni Üyemiz, üst kat komşum megane 2 ile gelecek )
3- Uğur GÜRBÜZ
4- Mesut AKIN
5- Nagihan UYANIK
6- Ergün GÜRKAN
7- Ergin ERDOĞAN
8- Oktay OKYAY
9- Tuncay AYSAN anadolu tarafından gelecek arkadaşları nalitus açık otoparkına kadar kardeşimiz rehberlik edecek.
10- Hikmetcan ÇELİK
11- Sadettin KARA
12- İsmail KARAOĞLU
13- Hakan ÖZTÜRK
14- Suray KARAKAŞ ( Mesut Akın Abinin davetlisi )
15- Emre KAYA
16- Özkan KARADELİ

Kendisini eklemek isteyen mesajımı mouse ile seçecek, CTRL C ile kopyalıyıp cevap kısmına yapıştırdıktan sonra kendi adını ekleyecektir. Yine aynı şekilde kendisini çıkarmak isteyen olursa silecektir.
Saygılarımla...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • pahalı zevklerim var, benzin gibi
  • Kan Grubu: A-
  • 10 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #158 : Nisan 14, 2010, 22:01:29 »
0 ha :)
ae101 4a-fe+ junyan angel eye+ 8000k xenon+ usdm oem stop+ racing stripes+ 16" astra H jant+ 195/45r16 continental sport contact2 ve michelin pilot sport+ sonax cam filmi+ ışıklı kapı eşiği+ ayak aydınlatması+ beyaz gösterge aydınlatması+ oem anatomik spoyler+ bagaj led aydınlatma+ e34 paspas+ alpine CDE-9873RB teyp+ alpine mrv-f450 amfi+ alpine MRP-M500 mono amfi+ jbl komponent+ fli

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 7 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #159 : Nisan 14, 2010, 22:05:22 »
0 ha :)
bunu üzerine 0 ın başına 1 eklemen gerekir Türkay. bilmiyorum artık. (peşinde 9 kişi ile birlikte) :)
birde listede birşey dikkatimi çekti. Suray Karakaş forumdan arkadaşımızdır, her ne kadar bu aralar foruma takılmasa da daha dün akşam beraberdik. Mesut'un davetlisi yazılınca garip oluyor. düzeltmemiz mümkün mü? :)