Anket

Buluşma yeri?

AĞVA
12 (57.1%)
Herhangi bir yer?
9 (42.9%)

Toplam Oy Verenler: 20

Oylama kapandı: Nisan 17, 2010, 21:27:15

Gönderen Konu: 2 Mayıs 2010 - Şile/Ağva Buluşması  (Okunma sayısı 120170 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • pahalı zevklerim var, benzin gibi
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: A-
  • 10 kere teşekkür edildi
Ynt: 2 Mayıs İstanbul Buluşması
« Yanıtla #80 : Nisan 13, 2010, 23:17:41 »
of of ümit ya yazın izmire kaç orda yapalım bir toplantı :) mangal-tekne turu-go kart- konvoy halinde ulaşım...aman aman :D haa bir de izmirde olunca hiç bir yerde park sorunu vetrafik sorunu da olmayacak :P
ae101 4a-fe+ junyan angel eye+ 8000k xenon+ usdm oem stop+ racing stripes+ 16" astra H jant+ 195/45r16 continental sport contact2 ve michelin pilot sport+ sonax cam filmi+ ışıklı kapı eşiği+ ayak aydınlatması+ beyaz gösterge aydınlatması+ oem anatomik spoyler+ bagaj led aydınlatma+ e34 paspas+ alpine CDE-9873RB teyp+ alpine mrv-f450 amfi+ alpine MRP-M500 mono amfi+ jbl komponent+ fli

Toyota Club Türkiye

« Yanıtla #80 : Nisan 13, 2010, 23:17:41 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • Kişiselleştirmeyelim :)
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 150
  • Model Yılı: '21
  • 119 kere teşekkür etti
  • 206 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #81 : Nisan 13, 2010, 23:28:37 »
o zaman gelmeyen renocu olsun.....

Bir kere oldunuz nasıl olsa bir daha olmasında bir sakınca yok değil mi? :D
Bir gün dünyaya ait büyük bir derdin olursa Rabbine dönüp, "Benim büyük bir derdim var" deme, derdine dönüp "benim büyük bir Rabbim var" de.
"Ey Toprak ! Rabbim Ben'den Razı Olmadan Bana Sarılma.." "Sövene dilsiz, vurana elsiz olmak gerek"
“Bir kişi Allah'tan başka kimseye ihtiyacı olmadığına inanırsa, Allah'da O'nu, başkasına muhtaç etmez!"

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
« Yanıtla #82 : Nisan 14, 2010, 01:40:36 »
anadolu tarafından gelecek olanlar bunu belirtirse memnun olurum abilerim arkadaşlarım..

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: Başka Marka
  • Kilometre: 172998
  • Model Yılı: '90
  • 4 kere teşekkür etti
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #83 : Nisan 14, 2010, 03:01:38 »
Evet ayın 25'i uygundur. Site yönetiminden büyük istanbul buluşması hakkında duyuru yapmalarını talep ediyorum lütfen
mesut abi ergün abi ve daha niceleri katılır bu buluşmaya fakat önce duyuru yapıp isteklileri belirlememiz lazım...
Buluşmamız mümkünse, ailece tanışma niteliğinde olsun. Ben her zaman haremlik selamlıktan yanayımdır fakat madem bayan arkadaşımızda gelmek istiyor, o zaman eşlerimizde katılmalı diye düşünüyorum...

Bu arara yer için keşiflerinizi yapmaya başlayın bir yandan onuda konuşalım. Florya şenlikköy çok güzel. Ziya şarkın olduğu ağaçlıklı mağaçlıklı bel. tesisleri var öğleden sonra oraya geçebiliriz mesela.. Sabahta oto hamamda buluşuruz..
sahibi yeni intahar etti ya acı olur
1990 Mercedes 300 sel

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Kan Grubu: B+
« Yanıtla #84 : Nisan 14, 2010, 08:29:29 »
arkadaslar ne guzel olmus bu konu boyle insallah bir aksilik cıkmazda doya doya gorusuruz ben kız arkadasımla gelecegim bayanlarda katılırsa daha guzel bir bulusma olur

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Kan Grubu: B+
« Yanıtla #85 : Nisan 14, 2010, 08:33:01 »
Küçükçekmeceden 4-5 kişi var zaten ismail abi :)
baya sayı varmıs
O da olur tabii. Uğur beyin daveti gibi olacak doğal olarak. Başka zamanda daha kapsamlı, ailelerin de birlikte olduğu vs bir toplantı yapılabilinir. Bayan olduğum için, öylesi bir toplantıdan yanayım ztn. Eşlerin, kız arkadaşların falan da olduğu :-[
bencede haklısın bende kız arkadasımla gelmeyi dusunuyorum..

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kan Grubu: 0+
  • 2 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #86 : Nisan 14, 2010, 09:00:07 »
of of ümit ya yazın izmire kaç orda yapalım bir toplantı :) mangal-tekne turu-go kart- konvoy halinde ulaşım...aman aman :D haa bir de izmirde olunca hiç bir yerde park sorunu vetrafik sorunu da olmayacak :P

Kanka güzel söylüyorsunda, istanbulun gezecek çok yeri var bee, atla otobüse gel işte benim arabam senin araban. Benim kurstan işten dersten hiç ama hiç vaktim olmuyor, hele birde izmire gelirsem varya yengenin dilinden düşemem, yok işte bursa uzaktıda çok sık gelemiyosunda bilmemnede, bana gelmiyosunda arkadaşlarına gidiyosunda........

anadolu tarafından gelecek olanlar bunu belirtirse memnun olurum abilerim arkadaşlarım..

Evet Tuncay, senin rehberliğinde gelmek isteyenler kendilerini belirtsinler en azından isimlerinin yanına yazarız :)

sahibi yeni intahar etti ya acı olur

Kim intahar etti? Kimin sahibi? Ne zaman? Nerede?

Bu arada aileleriyle gelcecek olanlarda belirtseler iyi olur, onlarında isimlerinin yanına yazarız.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Eski Toprak Toyotacı
  • chappuler
  • 34 kere teşekkür etti
  • 52 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #87 : Nisan 14, 2010, 10:32:45 »
Bir kere oldunuz nasıl olsa bir daha olmasında bir sakınca yok değil mi? :D

olmadıııımmm.... ben "geleceğim" dediğim buluşmaya geldim.....  ;)
Tüm üye ve üye olacakların dikkatine! lütfen forum kurallarını gözden geçiriniz....
http://www.toyotaclubtr.com/index.php?topic=3.0
"Bir insanın bildiğini zannettiği bir şeyi öğrenmesi imkansızdır..."

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: Yaris
  • Kilometre: 158000
  • Model Yılı: '08
  • 5 kere teşekkür etti
  • 24 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #88 : Nisan 14, 2010, 10:39:25 »
Hande ablam sen ver odunu Ankara buluşması için ben oraya da gelirim :) Bu sitede en merak ettiğim insanlardan birisin ya gelsen ne süper olur aslında. Bir de Kemal bey var tabii :D :D :D

Hakan beyin fikri de çok mantıklıymış aslında. Şahsen ben beylikdüzünde oturuyorum ve karşı taraf benim için bir hayal alemi :D Libadiyede bayağı arkadaşım var, dolayısıyla sadece çamlıca taraflarını biliyorum. Diğer çoğu semte önceden bile gitmedim  :/
''Çocukları, yasaların ulaşamayacağı yerlerde saklayınız."

dissapointment=expectations/reality

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 2 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #89 : Nisan 14, 2010, 10:40:46 »
Zaten odun verme işini pek iyi biliyorsunuz ortaya bir buluşma lafı attınız sonra iki gün kayıp :)

Sizin düşündüğünüz bir yer varmı nagihan hanım?

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Eski Toprak Toyotacı
  • chappuler
  • 34 kere teşekkür etti
« Yanıtla #90 : Nisan 14, 2010, 10:46:57 »
Hande ablam sen ver odunu Ankara buluşması için ben oraya da gelirim :) Bu sitede en merak ettiğim insanlardan birisin ya gelsen ne süper olur aslında. Bir de Kemal bey var tabii :D :D :D

Hakan beyin fikri de çok mantıklıymış aslında. Şahsen ben beylikdüzünde oturuyorum ve karşı taraf benim için bir hayal alemi :D Libadiyede bayağı arkadaşım var, dolayısıyla sadece çamlıca taraflarını biliyorum. Diğer çoğu semte önceden bile gitmedim  :/

bende sizlerle birlikte olmayı çok istiyorum ama istanbula toyotayla gelmeye kalkarsam romanyadan çıkarım.... mayısın 3 ünden itibaren yıllık iznimi kullanmayı düşündüm (yani bu başlıktan sonra heveslendim) eğer olabilirse ve biri beni ataköy yada bakırköy civarı bir yerden alırsa sonra eve dönmeyi başarabileceğim bir yere bırakırsa ve bana tahammül edilebilirse belki görüşürüz.... :lol:
Tüm üye ve üye olacakların dikkatine! lütfen forum kurallarını gözden geçiriniz....

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 5 kere teşekkür etti
« Yanıtla #91 : Nisan 14, 2010, 10:51:14 »
Zaten odun verme işini pek iyi biliyorsunuz ortaya bir buluşma lafı attınız sonra iki gün kayıp :)

Sizin düşündüğünüz bir yer varmı nagihan hanım?

2 gün kayıp dediğiniz bir gece girmedim sadece, bazı zamanlar insanların işi olabilir değil mi ümit bey? :)  Bir gecelik zamanda da siz işi eline almışınız zaten. Kayıp olduğuma karar veren sizdiniz yani ;)

Oto Hamam da kahvaltı fikri ne zamandır var bence bir sorun yok, gerçi dediğim gibi anadolu yakası benim için muamma ama hallederiz. Onun dışında ordan sonra geçilecek yer için de avrupa yakası olması daha adil bir karar olur gibime geliyor. Konuyu ilk açtığımda 4-5 kişilik küçükçekmece ekibi vardı :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 5 kere teşekkür etti
« Yanıtla #92 : Nisan 14, 2010, 10:52:32 »
bende sizlerle birlikte olmayı çok istiyorum ama istanbula toyotayla gelmeye kalkarsam romanyadan çıkarım.... mayısın 3 ünden itibaren yıllık iznimi kullanmayı düşündüm (yani bu başlıktan sonra heveslendim) eğer olabilirse ve biri beni ataköy yada bakırköy civarı bir yerden alırsa sonra eve dönmeyi başarabileceğim bir yere bırakırsa ve bana tahammül edilebilirse belki görüşürüz.... :lol:

Eviniz nerede ki? Hallederiz yahu yeterki isteyin =)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • Kişiselleştirmeyelim :)
  • Kilometre: 150
  • Model Yılı: '21
  • 119 kere teşekkür etti
  • 206 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #93 : Nisan 14, 2010, 11:19:23 »

Doktor hanımı merak ediyorsanız Ankara toplantılarını inceleyin bir tanesinde eli öpülesi bir apla görüceksiniz işte o bizim doktor hanım.

Hande hanım özlemiştir benim sataşmalarımı :D
Bir gün dünyaya ait büyük bir derdin olursa Rabbine dönüp, "Benim büyük bir derdim var" deme, derdine dönüp "benim büyük bir Rabbim var" de.
"Ey Toprak ! Rabbim Ben'den Razı Olmadan Bana Sarılma.." "Sövene dilsiz, vurana elsiz olmak gerek"
“Bir kişi Allah'tan başka kimseye ihtiyacı olmadığına inanırsa, Allah'da O'nu, başkasına muhtaç etmez!"

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Eski Toprak Toyotacı
  • chappuler
  • 34 kere teşekkür etti
« Yanıtla #94 : Nisan 14, 2010, 11:48:14 »
Hande hanım özlemiştir benim sataşmalarımı :D

cidden özlemiştim... siz yeterki yazın varsın sataşın.... (yengeyle beypazarına da bekliyorum)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: B-
  • Kilometre: 210000
  • 6 kere teşekkür etti
  • 12 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #95 : Nisan 14, 2010, 11:52:47 »
Buluşma Günü: 02.05.2010 Pazar Günü
Buluşma Saati: 09:00
Buluşma yeri  : Oto Hamam, ( Oto Hamam'a gitmek için belirgin bir yer olarak natilus açık otoparkı tercih edilebilir.  )
Plan:
Buluşma oto hamam acıbadem olacak. Kahvaltımızı yaparken araçlarımız yıkanıp cilalanacak. Ardından çaylarımızı içtikten sonra konvoy şeklinde................................ ( Arkadaşlar fizibilite araştırmalarımızı yaptıktan sonra, a) b) c) d) şeklinde 3-4 eğlence yeri belirleriz, fiyat zaman mekan açısından değerlendirir, konu başlığımıza bir anket açarız. Çoğunluğun buluşma yeri talebi kabul edilir. )  
a) Florya Şenlikköyde Ziya şarkın bulunduğu alanda belediye tesislerine gidilecek. Orası çok geniş bir alandır. Yeteri kadar araç parketme yeri mevcut olup denize sıfırdır.
b) "Nakkaştepe" bu mekanın da park sorunu yoktur. Çok büyük park alanı vardır. http://www.messtcafe.com/
c) http://www.mekanist.net/mekanlar/pasalimani-kafe/
d) http://www.vakiftepe.com/iletisimimiz.html
    Bu arada mesut abi için anadolu yakasında yerlerde bakmamız lazım. Anadoluda buluşmamızı gerçekleştirebiliriz.

Katılacaklar Listesi
1- Ümit M. BAĞIRAN
2- Ahmet CAN ( yeni Üyemiz, üst kat komşum megane 2 ile gelecek )
3- Uğur GÜRBÜZ
4- Mesut AKIN
5- Nagihan UYANIK
6- Ergün GÜRKAN
7- Ergin ERDOĞAN
8- Oktay OKYAY
9- Tuncay AYSAN anadolu tarafından gelecek arkadaşları nalitus açık otoparkına kadar kardeşimiz rehberlik edecek.
10- Hikmetcan ÇELİK
11- Sadettin KARA
12- İsmail KARAOĞLU
13- Muratcan AKMAN
14- Türkay Sarıkaya ( Kanka hala ısrarcıyım zaman söyle yeter :)  )
15- Hakan ÖZTÜRK ( Abi katılıyorsun değilmi? )
16- Suray KARAKAŞ ( Mesut Akın Abinin davetlisi )
17- Emre KAYA (hafta sonu işi çıkmazsa,  Florya tercihidir. )

Kendisini eklemek isteyen mesajımı mouse ile seçecek, CTRL C ile kopyalıyıp cevap kısmına yapıştırdıktan sonra kendi adını ekleyecektir. Yine aynı şekilde kendisini çıkarmak isteyen olursa silecektir.
Saygılarımla...

Hangi çılgın bana zincir vuracakmış? Şaşarım!
'98 Toyota Corolla 1.6 XLi Gümüş Gri (2008-2014) (Satıldı)'05 Honda Civic LS Füme (2014-2015) (Satıldı)
'94 Mercedes Benz C180 Elegance Siyah (2015-2018) (Satıldı)
Now / '08 Megane 1.5 dCi AT Plat. Gri (2018-.)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
« Yanıtla #96 : Nisan 14, 2010, 11:55:07 »
ben isterimki natilusa yakın karting pisti var orada kozlarımızı paylaşalım :D

bu arada katılımlar artsın azalmasın :S

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 2 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #97 : Nisan 14, 2010, 11:58:17 »

Oto Hamam da kahvaltı fikri ne zamandır var bence bir sorun yok, gerçi dediğim gibi anadolu yakası benim için muamma ama hallederiz. Onun dışında ordan sonra geçilecek yer için de avrupa yakası olması daha adil bir karar olur gibime geliyor. Konuyu ilk açtığımda 4-5 kişilik küçükçekmece ekibi vardı :)

Anadoluda buluşup avrupaya geçmek bencede adil ve mantıklı. Kahvaltından sonra biraz anadoluda gezdikten sonra geçeriz avrupaya. Mesela kanlıcaya gidebiliriz oradan FSM'ye oradan şenlikköye... İllakide konvoy yapmak zorundada değiliz. Toplaşırız toyotacıklarımıza Hakan abinin dediği gibi, benzin olayınıda aramızda hallederiz.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: Corona
« Yanıtla #98 : Nisan 14, 2010, 13:13:23 »
desenıze ist turu yapıcaz  ;)
oto hamam kadıköy. tüm toyotacı arkadaşlarımı beklerim.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
« Yanıtla #99 : Nisan 14, 2010, 13:19:47 »
valla bence kadıköy istanbulun ortası herkes için adil  bende bir ucundan geliyorum istanbulun çıkışı  bukadar dert etmeyin benzini mozatu :)