Anket

Buluşma yeri?

AĞVA
12 (57.1%)
Herhangi bir yer?
9 (42.9%)

Toplam Oy Verenler: 20

Oylama kapandı: Nisan 17, 2010, 21:27:15

Gönderen Konu: 2 Mayıs 2010 - Şile/Ağva Buluşması  (Okunma sayısı 120248 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Siftahı Yapmış Toyotacı
  • *
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: ---
Ynt: 2 Mayıs İstanbul Buluşması
« Yanıtla #460 : Nisan 22, 2010, 11:06:36 »
Aranıza yeni katılan biri olarak bende gelmek isterim. Semt Eyüp :)

Toyota Club Türkiye

« Yanıtla #460 : Nisan 22, 2010, 11:06:36 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kan Grubu: 0+
  • 2 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #461 : Nisan 22, 2010, 11:57:16 »
Tabiki Oğuzhan Bey, Listeye sizide dahil ettim. Beraber gidebiliriz. Metecan Işık iel G.O.Paşa'da buluşacağız. Oradan avrupa ortak buluşma noktasına kadar gideriz. Sizde G.O.Paşa'ya kadar çıkabilirseniz 3 araç bütün yolu birlikte gideriz. :) Yalnız eksik profil bilgilerinizi tamamlarsanız hitaben daha rahat oluruz.

Güncel Liste  

Avrupa Ortak Buluşma Noktası  :  XXX ( Merter mi? Levent mi? Edirnekapı mı? Haliç mi? )
Anadolu Ortak Buluşma Noktası :  Ankara tayfası Gebze Tayfası ile Gebzede buluşuyor.
Buluşma Yeri                         :  Şile'den Ağva'ya hepbirlikte
Buluşma Saati                       :  XX:xx'te Şile'de olacağız

4 Kişi - İsmail Karaoğlu ve arkadaşı + Nagihan Uyanık ve arkadaşı. Beylikdüzü tarafından geliyorlar
  3 Kişi - Ümit Bağıran + Ahmet Can + Hakan Öztürk ve GK. Ümit GSM: 0506 863 64 53
  1 Kişi - Metecan Işık ( Ümit ile G.O.Paşa'da buluşup konvoy şeklinde Şile... )  
  1 Kişi - Oğuzhan ÖZELÇİ ( Ümit ile G.O.Paşa'da buluşup konvoy şeklinde Şile... )  
  1 Kişi - Uğur Gürbüz (Saat 08:00 Merter, 08:30 Acıbadem. Yakın olanlar Özel mesaj ile irtibata geçsinler ) 0533 389 11 11

2 Kişi - Mesut Akın ve Hanımı ( Gebzeden, şahsi aracı ile ) (Mangal getirecek)    
  1 Kişi - Ergün Gürkan ( Ergün, kesin gelebiliyormusun? )  
  1 Kişi - Ergin Erdoğan ( Tek mi geleceksiniz? Şahsi aracınızla mı? Planınızı yazınız )    
  1 Kişi - Oktay Okyay ( Suray ve Emre Açık ile konuşmamız lazım belki beraber gidebiliriz )  
  1 Kişi - Tuncay Aysan ( Tek mi geleceksiniz? Şahsi aracınızla mı? Planınızı yazınız )    
  1 Kişi - Hikmetcan Çelik ( Tek mi geleceksiniz? Şahsi aracınızla mı? Planınızı yazınız )    
  1 Kişi - Saadettin Kara ( Tek mi geleceksiniz? Şahsi aracınızla mı? Planınızı yazınız )  
  1 Kişi - Suray Karakaş ( Tek mi geleceksiniz? Şahsi aracınızla mı? Planınızı yazınız )  
  1 Kişi - Emre Kaya ( Tek mi geleceksiniz? Şahsi aracınızla mı? Planınızı yazınız )    
  2 Kişi - Sali KARALİ ve Kardeşi ( Hiace ile alemdağ'dan geliyor ) ( Odun+Mangal getirecek )    
  1 Kişi - Mustafa YİĞİT  ( Tek mi geleceksiniz? Şahsi aracınızla mı? Planınızı yazınız )    
  3 Kişi - Türkay Sarıkaya + Erdem Köse + Hande Bayram ( ankaradan gelip gebzede mesut abiyle buluşup, izmit, gebze, ankara grubu olarak ortak buluşma noktasına gelecekler ) ( Küçük mangal )

!!! Mangal getirme kısmında lütfen elinde mangal bulunanlar yazsınlar, onlarıda listeye dahil edelim.
!!! Piknik için tabak çanak alış-verişini nasıl yaparız kim üstlenir? Ya da herkes bardağını tabağını ayrı mı getirsin? Buluştuğumuzda mı halledelim?
!!! Kanatçı Haydar'a kim yakındır? Çeşit olması açısından kanat alalım. Bu işi kim üstlenir?
!!! Hala planını yazmayan üyelerimiz var. Fazla değil 1,5 hafta kaldı. Bazı şeyleri netleştirelim.
!!! Sakıncası yoksa herkes GSM yazsın. En azından grup başları yazsın.
!!! Anadolu grubu ortak buluşma noktasını çoktan belirledi. Avrupa Grubu olarak ortak buluşma noktası seçelim.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Araç: ---
« Yanıtla #462 : Nisan 22, 2010, 12:08:42 »
t-sport sahibi olan ferhat tülmen abimizle 2 araba gelmeyi düşnüyoruz... duruma göre tek arabaya inebilir...
hesap iptal :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 2 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #463 : Nisan 22, 2010, 12:09:55 »
Yalnız arkadaşlar dikkatinizi çekmek istiyorum 5 Eylül 1972'den beri toplanamıyoruz :D Bir an evvel netleştirelimde bitirelim şu işi yeter artık :D

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • E12 SPORT 3ZZ-FE (Auris - Yaris D4D MMT) Civic EK9
    • Model araçlar, uçaklar, helikopterler
  • Araç: Yaris
  • Kan Grubu: A-
  • Model Yılı: -
  • 482 kere teşekkür etti
  • 760 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #464 : Nisan 22, 2010, 12:36:28 »
Yalnız arkadaşlar dikkatinizi çekmek istiyorum 5 Eylül 1972'den beri toplanamıyoruz :D Bir an evvel netleştirelimde bitirelim şu işi yeter artık :D

Ümit o nasıl olmuş öyle yahu   :rofl:  :rofl:  :rofl:  :rofl:  :rofl:

toplanmak bize nasip olmıycak artık kısmet olursa torunlarımız konuyu netleştirir   :rofl:  :rofl:  :rofl:  :rofl:  :rofl:  :rofl:

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 2 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #465 : Nisan 22, 2010, 12:54:07 »
Abi ufaktan espri yapayı dedim işin içine biraz hack'liğin yandan yemişinide katınca böyle oldu işte :P

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • E12 HB Corolla D-Sport 2.0 D4D (Tek Kapı)
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 332000
  • Model Yılı: '02
  • 208 kere teşekkür etti
  • 421 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #466 : Nisan 22, 2010, 19:29:36 »

Ne kızılcahamam a balık yemeye mi gidiyoruz :D :D :D :D :D

A.C.D. abi gelde şu konuya bi parmak at :D

Parmak at derken Ümitim :lol: :lol: :lol:

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
« Yanıtla #467 : Nisan 22, 2010, 20:09:34 »
ben de geliyorum tamam kararımı verdim :) gelene kadar ağvaya giden çukurlu yollarda tamponu dağıtmayız inşallah :D :D

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 2 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #468 : Nisan 22, 2010, 20:22:55 »

Parmak at derken Ümitim :lol: :lol: :lol:

uğraşma abi benimle bak acı intikam alırım söyliyeyim :)

ben de geliyorum tamam kararımı verdim :) gelene kadar ağvaya giden çukurlu yollarda tamponu dağıtmayız inşallah :D :D

Listeye ekleyeceğim sizi. Hoşgelirsiniz diyeyim bari :) Yalnız listeye ekledikten sonra nasıl nereden geecek, kimi ve neler getirebilirsiniz yazın lütfen :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Site Yöneticisi
  • Deus ex machina
  • Araç: Başka Marka
  • 2904 kere teşekkür etti
  • 3269 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #469 : Nisan 22, 2010, 20:30:40 »
  Oradaki yol zaten virajlı, çok hızlı gidilmez. Hele manzarayı görünce 2 adımda bir durmak istiyor insan. Zaten orada bir koy bulup orayı mangal için ayarlarsak daha da iyi olur.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
« Yanıtla #470 : Nisan 22, 2010, 20:53:56 »
uğraşma abi benimle bak acı intikam alırım söyliyeyim :)

Listeye ekleyeceğim sizi. Hoşgelirsiniz diyeyim bari :) Yalnız listeye ekledikten sonra nasıl nereden geecek, kimi ve neler getirebilirsiniz yazın lütfen :)
ben bahçelievlerden gelecem , konvoy falan yaparsanız peşinize takılırım ortak bir bölgeden :D kendimi birde arabamı getircem , başka ne getiriyim :D mangal yapıcaksak bir kaç kilo kanat , et , kola falan getirebilirim :D :D

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • pahalı zevklerim var, benzin gibi
  • Kan Grubu: A-
  • 10 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #471 : Nisan 22, 2010, 20:54:47 »
ben arkadaşlara yaydım konuyu bizden gelmek isteyen bayağı insan oldu..kalabalık olcaz gibi, artık i30 olcak aramızda dışlamazsınız inşallah :D konsoldan tıkırtı geliyormuş onun da pek yabancılık çekmeyiz birbirimize :P
ae101 4a-fe+ junyan angel eye+ 8000k xenon+ usdm oem stop+ racing stripes+ 16" astra H jant+ 195/45r16 continental sport contact2 ve michelin pilot sport+ sonax cam filmi+ ışıklı kapı eşiği+ ayak aydınlatması+ beyaz gösterge aydınlatması+ oem anatomik spoyler+ bagaj led aydınlatma+ e34 paspas+ alpine CDE-9873RB teyp+ alpine mrv-f450 amfi+ alpine MRP-M500 mono amfi+ jbl komponent+ fli

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Site Yöneticisi
  • Deus ex machina
« Yanıtla #472 : Nisan 22, 2010, 20:57:42 »
  Gittiğimiz koya isim veririz, TCT koyu diye. :)

Butarafta buluşuruz Mehmet. Tam buluşacağımız yeri ayarlarız, öyle gideriz. Bizide Ümit alacak Fındıkzade'den.
 Alışveriş için Nagihan haber verecekti ama sesi çıkmıyor Uyanığın. :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
« Yanıtla #473 : Nisan 22, 2010, 21:19:37 »
  Gittiğimiz koya isim veririz, TCT koyu diye. :)

Butarafta buluşuruz Mehmet. Tam buluşacağımız yeri ayarlarız, öyle gideriz. Bizide Ümit alacak Fındıkzade'den.
 Alışveriş için Nagihan haber verecekti ama sesi çıkmıyor Uyanığın. :)
tamamdır abi :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
« Yanıtla #474 : Nisan 22, 2010, 23:26:43 »
uğur senle bu yakada buluşuruz istersen kadıköy tarafında falan beraber gideriz bizim geçenki muhteşem grubuda alırız :D ferhat abiyle alper abiyi ikna ederim ben gelirler :D

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
« Yanıtla #475 : Nisan 22, 2010, 23:30:31 »
uğur senle bu yakada buluşuruz istersen kadıköy tarafında falan beraber gideriz bizim geçenki muhteşem grubuda alırız :D ferhat abiyle alper abiyi ikna ederim ben gelirler :D
bakalım ya gelmeye çalışacam , yollarda çukur yoktur inşallah :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
« Yanıtla #476 : Nisan 22, 2010, 23:42:24 »
benim arabada düştü aynı sorun artık bende de var merak etme :D :D

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Site Yöneticisi
  • Deus ex machina
« Yanıtla #477 : Nisan 23, 2010, 07:50:23 »
  O kadar kötü de değil yolları. Yani en son öyleydi.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 2 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #478 : Nisan 23, 2010, 09:05:13 »
Mehmet, T-SORT grubunu almaya gitmezsen eğer, buluşma günü ben sabahtan Ahmet Can'ı alacağım. Sonra Metecan Işık ile G.O.Paşa'da buluşacağız. Sonra fındıkza'deye gidip Hakan Başkanımızı makam aracı ile alacağız. :)

Bahçeli evler ile fındıkzade arasında pek bir mesafe yok diye söylüyorum, eğer sende fındıkzadeye gelirsen 3 araç konvoy şeklinde avrupa yakası ortak buluşma noktasına kadar birlikte gideriz. Sonra TCT ile şile'de buluşup Ağva'ya kadar yolu hep birlikte gideriz.

Bu arada yanında getirebileceğin alet-edevat olarak, mangal, 5-10 Lt su. Varsa fazla güneş gözlüğü ( benim yok senden otlanırım :D ) getirsen yeterli olur. Etleri hep birlikte buluştuğumuzda ayarlayacağız.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Evolution...
  • Araç: Yaris
« Yanıtla #479 : Nisan 23, 2010, 09:31:42 »
Ağva güzel seçim.fakat bana uzak bide yollar en son gittiğimde pek iç açıcı değildi :-\
K@m@®oS