Anket

Buluşma yeri?

AĞVA
12 (57.1%)
Herhangi bir yer?
9 (42.9%)

Toplam Oy Verenler: 20

Oylama kapandı: Nisan 17, 2010, 21:27:15

Gönderen Konu: 2 Mayıs 2010 - Şile/Ağva Buluşması  (Okunma sayısı 120211 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • corolla hb
    • nazmozkan@hotmail.com.tr
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: ---
Ynt: 2 Mayıs İstanbul Buluşması
« Yanıtla #260 : Nisan 16, 2010, 14:26:01 »
bencede yer konusu artık konusulmasın birileri fedakarlık yapması gerekir böyle durumlarda.  birlik beraberlik ancak böyle sağlanabilir. ben öğrenci başıma neresi olursa giderim diyorum arabamla. benim durumum çok mu iyi hayır...dallandırıp budaklandırmaya gerek yok sayın abilerim arkadaşlarım. gelebilenler gelsin gelmeyenlerde fedakarlık yapmaya çalışsın toyotaclubtr herzaman bölye buluşmalara şahit olmuyor olmuşken değerlendirmek lazım. anadolu yakasında gelemeyecek arkadaşlar benim arabam boş tuzlaya gelinmesi halinde yol boyunca yalnız gitmemiş olurum.
canı gönülden katılıyorum bende kredi kartına yüklenerek yola cıkıcam öğrenci halimle

Toyota Club Türkiye

« Yanıtla #260 : Nisan 16, 2010, 14:26:01 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Eski Toprak Toyotacı
  • chappuler
  • Kan Grubu: 0+
  • 34 kere teşekkür etti
  • 52 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #261 : Nisan 16, 2010, 14:31:25 »
zaman erkenken tüm ayarlamalar yapıldıktan sonra bi dergiyle konuşsalar sayın yöneticilerimiz buluşma kısmında yer alsa Toyota Club Tr olak hem sitenin duyurulması bakımından iyi olur hem ismimiz duyulmuş olur hemde daha renkli bir ortam olur ne dersiniz ?

he gelsin gelsin bütün ulusal medyayı çağırın hatta canlı yayın yapılsın...
Tüm üye ve üye olacakların dikkatine! lütfen forum kurallarını gözden geçiriniz....
http://www.toyotaclubtr.com/index.php?topic=3.0
"Bir insanın bildiğini zannettiği bir şeyi öğrenmesi imkansızdır..."

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Kan Grubu: A+
« Yanıtla #262 : Nisan 16, 2010, 14:33:32 »
abla niye öyle düşünüyorsunki dergilerin her birinde etkinlik bölümü var ve yöneticisi olduğum forum sitesinin her buluşması drgiye çıkmakta. ;)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Eski Toprak Toyotacı
  • chappuler
  • 34 kere teşekkür etti
« Yanıtla #263 : Nisan 16, 2010, 14:38:47 »
meşhur olmak istemiyorum şimdi bu yüzü görünce toyotanın yeni reklam yüzü yapmak isteyecekler bunca iş arasında uuuuffff......
Tüm üye ve üye olacakların dikkatine! lütfen forum kurallarını gözden geçiriniz....

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • E12 SPORT 3ZZ-FE (Auris - Yaris D4D MMT) Civic EK9
    • Model araçlar, uçaklar, helikopterler
  • Araç: Yaris
  • Kan Grubu: A-
  • Model Yılı: -
  • 482 kere teşekkür etti
  • 760 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #264 : Nisan 16, 2010, 14:40:03 »
meşhur olmak istemiyorum şimdi bu yüzü görünce toyotanın yeni reklam yüzü yapmak isteyecekler bunca iş arasında uuuuffff......

Hande hanım sizin bu muhabbetlerinize bitiyorum ben :D :D :D

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Eski Toprak Toyotacı
  • chappuler
  • 34 kere teşekkür etti
« Yanıtla #265 : Nisan 16, 2010, 14:42:32 »
Hande hanım sizin bu muhabbetlerinize bitiyorum ben :D :D :D

işin kötüsü ne biliyor musunuz? ben yazarken böyleyim.... karşılaştığımızda göreceksiniz susup otururum.....

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: Auris
  • 7 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #266 : Nisan 16, 2010, 14:44:19 »
işin kötüsü ne biliyor musunuz? ben yazarken böyleyim.... karşılaştığımızda göreceksiniz susup otururum.....

o zaman buluşmaya notebookla gelin forum sayfasında yazarak sohbet ederiz :D

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
« Yanıtla #267 : Nisan 16, 2010, 14:47:10 »
benim ilk buluşmam mantıklı aslında :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Eski Toprak Toyotacı
  • chappuler
  • 34 kere teşekkür etti
« Yanıtla #268 : Nisan 16, 2010, 14:47:41 »
o zaman buluşmaya notebookla gelin forum sayfasında yazarak sohbet ederiz :D

:lol: :lol: olur....

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Site Yöneticisi
  • Deus ex machina
  • Araç: Başka Marka
  • Model Yılı: -
  • 2904 kere teşekkür etti
  • 3269 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #269 : Nisan 16, 2010, 16:21:29 »
  Banada cumartesi daha çok uyardı, hatta Avrupa Yakasın'da bir yerde. Gerek Avrupa Yakasında, gerek ise Anadolu Yakasında gidilebilecek çok yer mevcut ancak bence de artık işi daha fazla dallandırıp budaklandırmaya gerek yok. Her yerin avantajları, dezavantajları olacaktır birilerine göre. :)  Ama cumartesinin herkes için uygun olamayabileceğini düşünüyorum, ayrıca Ankara'dan geleceklerin şehire girmemeleri, onlara dönüşte en az 1,5 saat fayda sağlayacaktır ve bu süreyide bizlerle geçirme imkanları olacaktır bence. Yani herkes bir şekilde fedakarlık yapıyor, şu az, bu fazla durumu olmamalı artık. Şehir içine yakın yerlerinde pazar günü nasıl olacağını tahmin edebiliyorum. Oysa bence; gittiğimiz yerde rahat rahat yayılabilmeliyiz ve istediğimiz gibi gezip, topumuzu oynayıp, mangalımızı yakabilmeliyiz.

Saadettin, seninde gayret göstereceğini düşünüyorum. Önemli olan hep birlikte eğlenmemiz, bu sırada da hepimizin pazar gününü güzel bir faaliyetler zinciri (yemek, oyun, eğlence, gezi) ile geçirmesi.

Bu arada bende aşağıda resmimi göstereyim ki, beni tanımayanlar yabancılık çekmesin. :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
« Yanıtla #270 : Nisan 16, 2010, 16:33:55 »
+1 kardeşim aynen okudukça heyecanım artıyor :alkis:

Bu arada, çerkezköy, beylikdüzü gibi yerlerden gelen arkadaşlarda ayarlasınlar kendilerini. Belki Hakan abi, ben, GK, sizleri mesela edirnekapı veya cevizlibağ'dan alır, konvoy şeklinde geçeriz karşıya. Bu arada uğur abi'de merterden geldiğine göre,

*Ben, Hakan Abi ve GK,
*Uğur Gürbüz
*Beylikdüzü ve Çekmece tayfası,

hepberaber cevizlibağ'da buluşabiliriz.

Evet bnde floryadan gelicem ztn beraber konvoy yapıp geçeriz karşıya =)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #271 : Nisan 16, 2010, 19:47:12 »

Suray adını ben eklettirdim listeye sensiz düğün olurmu len :D :D ben seni alırım kardeşim bana uyar :) hatta Oktayıda alırız :D bu arada amma şekil avatar yapmışsa ha concon :D :D

..eyvallah vefalı dostum benim :).
concon mu,o ne yahu?iyi bişey dimi  :olu: :).geçen yazdan kalma bir fotoğraf,değişiklik olsun istedim.
o kadarda şekil mi? :-[ :D...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 7 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #272 : Nisan 16, 2010, 19:48:54 »
concon mu,o ne yahu?iyi bişey dimi  :olu: :).geçen yazdan kalma bir fotoğraf,değişiklik olsun istedim.
o kadarda şekil mi? :-[ :D...

hadi hadi mütevazilik yapma şimdi :D

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #273 : Nisan 16, 2010, 20:03:07 »
hadi hadi mütevazilik yapma şimdi :D
..Oktay bu mesajından sonra google da merak edip arattırdım.
aratmaz olaydım  :olu:
yazıldığı gibi mi okunuyo bari >:( :D...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 7 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #274 : Nisan 16, 2010, 20:10:06 »
:rofl: aynen okunuyor.  :rofl:

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #275 : Nisan 16, 2010, 20:13:06 »
:rofl: aynen okunuyor.  :rofl:
..içime su serptin sağol kardeşim :)...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: Yaris
  • Kilometre: 158000
  • Model Yılı: '08
  • 5 kere teşekkür etti
  • 24 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #276 : Nisan 16, 2010, 22:48:30 »
Hakan beyin dediği gibi herkes kendince fedakarlık gösteriyor. Çoğunluğun oyunu aldığımız bir durumda hele ki bu kadar muhabbetten sonra hedeften sapmayalım. Beklemediğim şekilde "herhangi bir yer" seçeneği 7 oy almış ama yorumları okudum pek bir fikirle de karşılaşmadım o yüzden irdelemiyorum açıkçası...

Buluşma detayları içinde;
1. İstanbul listesi hazırlanacaksa, ben ve erkek arkadaşım İsmail beyler geleceğiz kısmetse.
2. Min 3 mangal olmalı diye düşünüyorum.
3. Etlerin alımı konusunda da yaklaşık 30 kişiye yetecek kadar ya da sayıyı bilmiyorum (eş, arkadaş, çocuk durumlarından bir haber olduğum için) ona göre alınacak etlerin listesi yapılıp toplu alınılabilir. Buluşma yerinden helalleşilir. Herkes kendi etini getirirse garip bir durum ortaya çıkabilir.
4. Avrupa yakasından gelecekler için önce gebzeye gitmek yolu uzatmaz mı acaba diye tereddütteyim? Yada orta bir yol ayarlansa orada toplanıp Ağva'ya geçilse...
''Çocukları, yasaların ulaşamayacağı yerlerde saklayınız."

dissapointment=expectations/reality

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Toyota'Lı olmak bir ayrıcalıktır..
  • Kan Grubu: 0-
« Yanıtla #277 : Nisan 16, 2010, 22:53:27 »
Kara oğlanım ve ben=) İkimiz de bu toplantıya katılıcaz şartlar uygun olursa arkadaşlar hepinizin bilgilerine..İmkanlarım olursa da forumda toplantıdan sonra yayınlayacağım arabama yaptığım yeniliği orda takdim edeceğim...Katılacak arkadaşlara başarılar dilerim... :D :D :lol:
---34 VV 0021--- corolla 09* d4d elegant

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • pahalı zevklerim var, benzin gibi
  • Kan Grubu: A-
  • 10 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #278 : Nisan 16, 2010, 23:18:53 »
3. Etlerin alımı konusunda da yaklaşık 30 kişiye yetecek kadar ya da sayıyı bilmiyorum (eş, arkadaş, çocuk durumlarından bir haber olduğum için) ona göre alınacak etlerin listesi yapılıp toplu alınılabilir. Buluşma yerinden helalleşilir. Herkes kendi etini getirirse garip bir durum ortaya çıkabilir.
bu tip para durumları hep sıkıntı yaratıyor..bozuk çıkmayacak, vermeyip kaynayan olacak vs vs..o yüzden herkesin kendi etini alması mantıklı geliyor bana
ae101 4a-fe+ junyan angel eye+ 8000k xenon+ usdm oem stop+ racing stripes+ 16" astra H jant+ 195/45r16 continental sport contact2 ve michelin pilot sport+ sonax cam filmi+ ışıklı kapı eşiği+ ayak aydınlatması+ beyaz gösterge aydınlatması+ oem anatomik spoyler+ bagaj led aydınlatma+ e34 paspas+ alpine CDE-9873RB teyp+ alpine mrv-f450 amfi+ alpine MRP-M500 mono amfi+ jbl komponent+ fli

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 2 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #279 : Nisan 16, 2010, 23:51:34 »

.
bu tip para durumları hep sıkıntı yaratıyor..bozuk çıkmayacak, vermeyip kaynayan olacak vs vs..o yüzden herkesin kendi etini alması mantıklı geliyor bana
Vallahi kardeşim açık sözlüsün yani ne diyebilirm şimdi ama, herkes kendi yiyeceğini getirsin falan... oda biraz çingene işi geliyor bana ne yalan söyliyeyim.
   En güzeli hepimiz mesela şilede buluştuğumuz zaman sağ baştan say hesabı bi sayım yaparız. Atıyorum, total 20 kişimi olduk. Herkes 10'ar TL ateşleyecek, 200 TL'ye kanat, kola, talı zart zurt herşeyimizi alırız, sonuçta piknik alışverişinin bile ayrı bir keyfi var.
   Ayrıca ciddi ciddi ağva'yı düşünüyorum, yolu düz değil... Gidş-dönüş km'si çok fazla, + vakit kayıbı. Polenezköyde arkadaşın oteli var, havuz başında mangal yapabiliriz mesela, orayıda bir alternatif olarak düşünün derim ben. Ağvaya kilitlenmeyelim, kilyosta idealdir. Hem bu arada beylikdüzü-çekmece tarafından gelecek arkadaşlardan hiç ses-soluk yok......... !!!

Bu arada Hakan abi, beraber gidiyoruz değilmi? tek gelirsem gaz parası ciddi ciddi dokunur bana...  hesap ettim git-gel gez toz nerden baksan 400 km