Anket

Buluşma yeri?

AĞVA
12 (57.1%)
Herhangi bir yer?
9 (42.9%)

Toplam Oy Verenler: 20

Oylama kapandı: Nisan 17, 2010, 21:27:15

Gönderen Konu: 2 Mayıs 2010 - Şile/Ağva Buluşması  (Okunma sayısı 125176 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • E12 SPORT 3ZZ-FE (Auris - Yaris D4D MMT) Civic EK9
    • Model araçlar, uçaklar, helikopterler
  • Araç: Yaris
  • Kan Grubu: A-
  • Model Yılı: -
  • 482 kere teşekkür etti
  • 760 kere teşekkür edildi
Ynt: 2 Mayıs İstanbul Buluşması
« Yanıtla #600 : Nisan 27, 2010, 14:10:32 »
Arkadaşlar büyük bir toplantı yapmaya çalışıyoruz, liste hazırlanıyor ama listenin içinde hala belirsizlikle devam ediyor, ne olucak bu durum böyle, bakın arkadaşlar dergiye çıkıcaz dedik, dergi editörünü aradım görüştüm okey aldım ancak editör benden ayrıntılı bir mail bekliyor dünden beri ama benim adama atabilecek bir mailim yok mağlesef !

gelicekler gelmiycekler kesinleşmemiş, araç sayımı kaç adet kesinleşmemiş, ben bu şekilde dergiye nasıl bir bilgi göndereyim arkadaşlar ? ? ?

Alttaki listede kırmızı ile işaretlediğim kısımlar epey fazla ! ! !

Türkay, Avrupa tarafından geleceklerin (bizlerin) de yolu kısa değil. O yüzden Avrupa yakası için en geç 08:00 Cevizlibağ iyidir bence de.
 *Siz Ankara grubu olarak kaçda Gebze'de olabilirsiniz?
 *Gebze grubundan et fiyatı alabilecek olan var mı?
 *Şehirden alınması gerekenleri şehirden alalım.
 *Kömür, ip, top netleşti mi? Kimler getirecek?
 *Anadolu yakasıda buluşma yerlerini organize etsin.

*Listenin son hali buydu, lütfen gerekli düzenlemeleri yapın ve artık olası sorularıda yanıtlayarak adım adım gidelim ve sonuca varalım.

4 Kişi - İsmail Karaoğlu ve arkadaşı + Nagihan Uyanık ve arkadaşı. Beylikdüzü tarafından geliyorlar
3 Kişi - Ümit Bağıran + Ahmet Can + Hakan Öztürk ve GK. Ümit GSM: 0506 863 64 53
1 Kişi - Metecan Işık ( Etiler girişindeki BP de eğer uyugunsa )
1 Kişi - Oğuzhan ÖZELÇİ ( Ümit ile G.O.Paşa'da buluşup konvoy şeklinde Şile... )
1 Kişi - Uğur Gürbüz (Saat 08:00 Merter, 08:30 Acıbadem. Yakın olanlar Özel mesaj ile irtibata geçsinler ) 0533 389 11 11

Yukarısı Avrupa yakası planıdır. Kafamda çidiğimi anlatıyorum. Ümit grubu Hakan Abiyi aldıktan sonra Cevizlibağ’a geçecekler. Cevizlibağda, Nagihan takımı + Uğur abi + Ümit takımı + Oğuzhan şeklinde 4 araç buluşacak, Etiler BP istasyonundan Metecan Abi’yi alıp 5 araç ile birlikte şileye kadar birlikte gideceklerdir.
----------------------------------------------------------------------------------
2 Kişi - Mesut Akın ve Hanımı ( Gebzeden, şahsi aracı ile ) (Mangal getirecek)
1 Kişi – Kaan Abi ( Kaan, kesin gelebiliyormusun? )
1 Kişi - Ergin Erdoğan ( Tek mi geleceksiniz? Şahsi aracınızla mı? Planınızı yazınız )
1 Kişi - Oktay Okyay ( Suray ve Emre Açık ile konuşmamız lazım belki beraber gidebiliriz )
1 Kişi - Tuncay Aysan ( Tek mi geleceksiniz? Şahsi aracınızla mı? Planınızı yazınız )
1 Kişi - Hikmetcan Çelik ( Tek mi geleceksiniz? Şahsi aracınızla mı? Planınızı yazınız )
1 Kişi - Saadettin Kara ( Tek mi geleceksiniz? Şahsi aracınızla mı? Planınızı yazınız )
1 Kişi - Suray Karakaş ( Tek mi geleceksiniz? Şahsi aracınızla mı? Planınızı yazınız )
1 Kişi - Emre Kaya ( Tek mi geleceksiniz? Şahsi aracınızla mı? Planınızı yazınız )
2 Kişi - Sali KARALİ ve Kardeşi ( Hiace ile alemdağ'dan geliyor ) ( Odun+Mangal getirecek )
1 Kişi - Mustafa YİĞİT ( Tek mi geleceksiniz? Şahsi aracınızla mı? Planınızı yazınız )
3 Kişi - Türkay Sarıkaya + Erdem Köse + Hande Bayram ( ankaradan gelip gebzede mesut abiyle buluşup, izmit, gebze, ankara grubu olarak ortak buluşma noktasına gelecekler ) ( Küçük mangal )

Toyota Club Türkiye

« Yanıtla #600 : Nisan 27, 2010, 14:10:32 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Hergün biraz daha fazla Toyota sevgisi... <3
    • JDM TÜRK
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: 0+
  • 6 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #601 : Nisan 27, 2010, 14:22:26 »
Beni kim alacak yaa.. bak vaz geçeceğim gelmekten :D
Aydın abiyi kim alacak yaa.. bak vaz geçecek gelmekten :D
Abi saat kaçta iniyor uçağın?

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: Auris
  • Kan Grubu: ---
  • 7 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #602 : Nisan 27, 2010, 14:24:28 »
Mesut biz bu akşam kesin buluşalım. en azından bizim grubu netleştirelim. fire vermeye başlıyoruz gibi. 31 sayfa olmuş sonuç yok.

Aydın abi yide unutmaMAmız lazım.

gerekli düzeltme yapılmıştır :D

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
    • JDM TÜRK
  • 6 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #603 : Nisan 27, 2010, 14:28:50 »
Aydın abi yide unutmamız lazım.
Neden? :S

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Eski Toprak Toyotacı
  • chappuler
  • 34 kere teşekkür etti
  • 52 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #604 : Nisan 27, 2010, 14:33:29 »
mesut bey nasıl bir mail atılması gerekiyor?
Tüm üye ve üye olacakların dikkatine! lütfen forum kurallarını gözden geçiriniz....
http://www.toyotaclubtr.com/index.php?topic=3.0
"Bir insanın bildiğini zannettiği bir şeyi öğrenmesi imkansızdır..."

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 7 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #605 : Nisan 27, 2010, 14:36:54 »
mesut bey nasıl bir mail atılması gerekiyor?
Mesut sap gibi 5-6 kişi kalacaksak beni dergilere falan rezil etmeyin demek istiyor anladığım kadarıyla! daha önce başına geldiğinden olsa gerek!!!

adamlara kesin bir sayı belirtip kayda değer bir toplantı olacağını beyan etmemiz gerek.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
    • JDM TÜRK
  • 6 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #606 : Nisan 27, 2010, 14:48:12 »
Aslında çok bir belirsizlik yok , en kötü ihtimalle 30 kişi ve 15 arabalık bir organizasyon olacak.
''Ne tür bir mail hazırlanacak?'' sorusu bence çok doğru ,  çünkü bildiğim kadarıyla organizasyon yapılıp bittikten sonra ; Yapılan aktiviteleri , gelen kişi ve araç bilgilerini ve organizasyon detaylarını içeren bir mail   Resimlerle birlikte gönderilir. Ama organizasyon yapılmadan ne hakkında kesin birşey söyleyebiliriz ki? bende anlayamadım mesut abi , ama yardımcı olmak isterim , bugün bilgisayar başındayım tamamen.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Eski Toprak Toyotacı
  • chappuler
  • 34 kere teşekkür etti
  • 52 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #607 : Nisan 27, 2010, 14:49:09 »
yok ya neden 5-6 kişi kalalım kesin gelecekler belli.... ama dergide şu yazabilir:

fakirlerden oluşan 50 kişilik TCT üyeleri 5 tüplü araba ile piknik organizasyonu gerçekleştirdi. buluşmada soğan ekmek yiyip yakındaki bir çeşmeden su içen TCT üyeleri beyaz atlet ve çubuklu pijamalarıyla piknikte top oynayıp güzel bir gün geçirdi. toyota severler bu tip buluşmaların sık sık tekrarlanamayacağını ama gönüllerinin bir olduğunu ifade ettiler.....
Tüm üye ve üye olacakların dikkatine! lütfen forum kurallarını gözden geçiriniz....
http://www.toyotaclubtr.com/index.php?topic=3.0
"Bir insanın bildiğini zannettiği bir şeyi öğrenmesi imkansızdır..."

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
    • JDM TÜRK
  • 6 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #608 : Nisan 27, 2010, 14:57:00 »
yok ya neden 5-6 kişi kalalım kesin gelecekler belli.... ama dergide şu yazabilir:

fakirlerden oluşan 50 kişilik TCT üyeleri 5 tüplü araba ile piknik organizasyonu gerçekleştirdi. buluşmada soğan ekmek yiyip yakındaki bir çeşmeden su içen TCT üyeleri beyaz atlet ve çubuklu pijamalarıyla piknikte top oynayıp güzel bir gün geçirdi. toyota severler bu tip buluşmaların sık sık tekrarlanamayacağını ama gönüllerinin bir olduğunu ifade ettiler.....
:D  :D  :D 
O konuda teredütüm yok abla , çünkü o dergide ne kadar basit organizasyonların yayınlandığını gördüm , Çorumdaki bir amele tuning sitesinin 5 arabalık buluşmasından koyulan resimlerde Anadol ve Murat 124 resmi bile vardı. Zaten derginin kapağındaki bir Corollayıda Corollo diye tanıtmışlar gördüğün gibi , bilmem anlatabiliyormuyum.... :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 7 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #609 : Nisan 27, 2010, 15:02:53 »

:rofl: :rofl:
:alkis:

iyi fikir aslında olayı konsepte bağlayalım.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Site Yöneticisi
  • Deus ex machina
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: A+
  • 2908 kere teşekkür etti
  • 3274 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #610 : Nisan 27, 2010, 15:14:00 »
  Trafikte Kardeşlik teması olabilir. (gerçi ben başka birşey yazmıştım diğer tarafa :) ama temelde aynı nokta)

Tüm katılımcılar artık Net bir şekilde listedeki yerini belirlesin. Son gün Çarşamba akşamı olsun. Ona görede alışverişi kim halledecekse (kime en uygun ve nereden alacak) velirleyelim.
 Aydın'ı kimin alması en müsait?

Arkadaşlar, artık yavaş yavaş sadece organizasyon sorularına ve konularına yazalım burada.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • pahalı zevklerim var, benzin gibi
  • Kan Grubu: A-
  • 10 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #611 : Nisan 27, 2010, 15:27:15 »
benzin fiyatlarını protesto edelim, dergiden gelen adama da "abi hepsi tüplü yaa, benzinlileri bıraktık toplanıp tüplülerle geldik" diyelim :)

ankara tamamdır, istanbul düşünsün artık neler yapıyoruz nasıl yapıyoruz :D
ae101 4a-fe+ junyan angel eye+ 8000k xenon+ usdm oem stop+ racing stripes+ 16" astra H jant+ 195/45r16 continental sport contact2 ve michelin pilot sport+ sonax cam filmi+ ışıklı kapı eşiği+ ayak aydınlatması+ beyaz gösterge aydınlatması+ oem anatomik spoyler+ bagaj led aydınlatma+ e34 paspas+ alpine CDE-9873RB teyp+ alpine mrv-f450 amfi+ alpine MRP-M500 mono amfi+ jbl komponent+ fli

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Kilometre: 421000
  • Model Yılı: '05
  • 180 kere teşekkür etti
  • 62 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #612 : Nisan 27, 2010, 15:29:48 »
bende ümraniyeden gelicem ogün   başka anadolu yakasında gelicek varsa konvoy halinde gidelim
2005 corolla 1.6 hb a/t
2002 corolla 2.0 d4d (Dsport)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Site Yöneticisi
  • Deus ex machina
« Yanıtla #613 : Nisan 27, 2010, 15:30:51 »
benzin fiyatlarını protesto edelim, dergiden gelen adama da "abi hepsi tüplü yaa, benzinlileri bıraktık toplanıp tüplülerle geldik" diyelim :)

ankara tamamdır, istanbul düşünsün artık neler yapıyoruz nasıl yapıyoruz :D
Mantıklı ve uygun bence.

Aydın'ı kim alıyor şimdi?

Hadi bakalım İstanbul.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 2009 avensis 1.6 valvematic elegant m/t
  • Araç: Avensis
  • Kilometre: 150
  • Model Yılı: '09
  • 5 kere teşekkür etti
  • 47 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #614 : Nisan 27, 2010, 18:13:44 »
havalarında maşşallahı var bu havada buluşma gerçekleşebilecekmi acaba :)
AvensiStyle

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Site Yöneticisi
  • Deus ex machina
« Yanıtla #615 : Nisan 27, 2010, 18:25:20 »
  Hafta sonu hava gayet güzel olacakmış. Ayrıca yağmur da yağsa benim için farketmez, sizler için?

Artık detayları toplayalım arkadaşlar ki ileri doğru gidebilelim.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: Corona
« Yanıtla #616 : Nisan 27, 2010, 18:26:27 »
arkadaslar et alımı konusunu en teferruatlı ınceleyen nagıhan hanımdı dıye dusunuyorum,benım onerım onun ılgılenmesı yonunde olacak.mesut un en son yazdıgı lısteye gore de avrupa yakasından gelecekler ıcın fıre veren yok gıbı gorunuyor.aydın abıyı kım alacak konusuna da gelınce madem avrupa yakasındakı arkadaslarla konvoy olarak yola cıkıyoruz,o zaman aydın abıyı de havaalanından konvoy olarak alalım nasıl olur?
oto hamam kadıköy. tüm toyotacı arkadaşlarımı beklerim.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Eski Toprak Toyotacı
  • Gülümseyin...
  • Araç: Yaris
  • 1 kere teşekkür etti
  • 18 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #617 : Nisan 27, 2010, 18:29:00 »
Arkadaşlar kalemi düzgün biri ortalama rakamlarla bir yazı hazırlayabir,

Mesutum sen görüş biz fotoğrafları kendimiz çekip net rakamlarla size güzel bir e-amil atalım uygunsa diyebilirsin :(

ben büyük ihtimalle otobüs ile geleceğim nerde ineceğimi söylemeniz yeterli harem uzak kalabilir ;)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Site Yöneticisi
  • Deus ex machina
« Yanıtla #618 : Nisan 27, 2010, 18:35:26 »
  Aydın, kaçda otobüs Harem'de olacakmış? Olmazsa oradan geçerken senide alırız, sonuçta köprünün biraz aşağısı.
 Yani en kötü ihtimalle Uğur'un dediği gibi yaparız. (ben seni uçakla gelecek diye hesaplıyordum)

Nagihan etleri ayarlasada o araçla gelmeyeceği için bence sorun olabilir (taşıması vs.) Zaten içecek, ekmek, salata malzemesi gibi şeyleri yolda da alırız hep beraber. Et için alternatif var mı kimseden?

Elinde ip, top olan var mı? (aaa, bir bakayım, bende, kolide voleybol topu olması lazım, ama muhtemelen iniktir. pompa ucu gerekebilir. koliyi bir açayım)

Frisbi de varsa çok iyi olur.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
    • JDM TÜRK
  • 6 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #619 : Nisan 27, 2010, 18:53:34 »
bu havada buluşma gerçekleşebilecekmi acaba :)
Buluşma her şekilde yapılır arkadaşlar , hesinlikle son gün hava kötü diye vazgeçmeyin. Yeri geliyor kar yağarken bile toplanıyoruz.