Anket

Buluşma yeri?

AĞVA
12 (57.1%)
Herhangi bir yer?
9 (42.9%)

Toplam Oy Verenler: 20

Oylama kapandı: Nisan 17, 2010, 21:27:15

Gönderen Konu: 2 Mayıs 2010 - Şile/Ağva Buluşması  (Okunma sayısı 120225 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • we'll wrench your heart out !
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: B+
  • 12 kere teşekkür etti
  • 82 kere teşekkür edildi
Ynt: 2 Mayıs İstanbul Buluşması
« Yanıtla #440 : Nisan 21, 2010, 17:01:50 »
Hacı iyi olur vallahi yahu. TCT organizasyon görsün :)  Biz ağır toplanırız geç toplanırız ama toplandıkmı tam oluruz :)

Ağır  olsa da  biz de  toplansak, bizde  o da  yok :D :D
Bizde  kabul görmez cahilden  gelen afra tafra !

Toyota Club Türkiye

« Yanıtla #440 : Nisan 21, 2010, 17:01:50 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: 0+
  • 2 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #441 : Nisan 21, 2010, 17:18:15 »
"nam-ı diğer Murat 124"

Birisi benimle kafa buluyor herhalde. Yarım saattir düşünüyorum. Bu 124 cümlesini ben kurmadım n'oluyoruz diye.. Anlaşılan bir başkanımızın parmağı var bu işin içinde :P

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Eski Toprak Toyotacı
  • Achtung! Adolf Hakkı ohne Toyota Yaris Twin-Turbo
  • Araç: ---
  • 17 kere teşekkür etti
  • 41 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #442 : Nisan 21, 2010, 18:02:30 »
:D
Folgsamkeit macht frei...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • E12 SPORT 3ZZ-FE (Auris - Yaris D4D MMT) Civic EK9
    • Model araçlar, uçaklar, helikopterler
  • Araç: Yaris
  • Kan Grubu: A-
  • Model Yılı: -
  • 482 kere teşekkür etti
  • 760 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #443 : Nisan 21, 2010, 18:33:36 »
hakan abi koyduğun resimler muhteşem yaa....ben sanırım burdan arkadaşlarıma da söyleyeceğim, 2 araba geliriz..

Türkayım buda ağvaya gidiş yolu :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • pahalı zevklerim var, benzin gibi
  • 10 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #444 : Nisan 21, 2010, 20:40:20 »
Birisi benimle kafa buluyor herhalde. Yarım saattir düşünüyorum. Bu 124 cümlesini ben kurmadım n'oluyoruz diye.. Anlaşılan bir başkanımızın parmağı var bu işin içinde :P
ben de dedim ne diyor bu :D harbi harbi ne dedin sen :D

mesut abi süper yerler yaa...gelcez biz gelcez :)
ae101 4a-fe+ junyan angel eye+ 8000k xenon+ usdm oem stop+ racing stripes+ 16" astra H jant+ 195/45r16 continental sport contact2 ve michelin pilot sport+ sonax cam filmi+ ışıklı kapı eşiği+ ayak aydınlatması+ beyaz gösterge aydınlatması+ oem anatomik spoyler+ bagaj led aydınlatma+ e34 paspas+ alpine CDE-9873RB teyp+ alpine mrv-f450 amfi+ alpine MRP-M500 mono amfi+ jbl komponent+ fli

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 2 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #445 : Nisan 21, 2010, 20:54:25 »
Mesut abi, seninle bu yolda kapışalımmı :P virajlar falan... Benimkisini geçemezsin :D

Kanka sen bunu demişsin ya,

hakan abi koyduğun resimler muhteşem yaa....ben sanırım burdan arkadaşlarıma da söyleyeceğim, 2 araba geliriz..

Bende bunu dedim;
iyi olur vallahi yahu. TCT organizasyon görsün :)  Biz ağır toplanırız geç toplanırız ama toplandıkmı tam oluruz :)

Sonra mesajımı değiştirip kıs kıs gülen değerli yönetici ağabeylerimizden biri benim mesajımı şu şekilde değiştirmiş, :D

"nam-ı diğer Murat 124" iyi olur vallahi yahu. TCT organizasyon görsün :)  Biz ağır toplanırız geç toplanırız ama toplandıkmı tam oluruz :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • 482 kere teşekkür etti
« Yanıtla #446 : Nisan 21, 2010, 21:01:48 »
Valla Türkay seninle tanışmayı istiyorum özellikle ankara tayfasından aslında herkesle tanışmayı çok istiyorumda seninle oturu güzel bir sohpet ederiz daha neler yapılabilir araçlara diye :D

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 2 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #447 : Nisan 21, 2010, 21:05:55 »
Ağır  olsa da  biz de  toplansak, bizde  o da  yok :D :D

Tunç, aslında seninle de tanışmak istiyorum biliyormusun? İstanbul otogrına kadar gelebilirmisin otobüsle? Ben seni otogardan alırım, dönüşte yine bırakırım. Beraber gezeriz ne dersin?

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
« Yanıtla #448 : Nisan 21, 2010, 21:49:12 »
Mesut abi, seninle bu yolda kapışalımmı :P virajlar falan... Benimkisini geçemezsin :D

Kanka sen bunu demişsin ya,

Bende bunu dedim;

Sonra mesajımı değiştirip kıs kıs gülen değerli yönetici ağabeylerimizden biri benim mesajımı şu şekilde değiştirmiş, :D

yalnız dikkat et mesut abinin kasa daha iyi yol tutuyor, bir de yay var, kule gergisi var, geniş taban var, aman deyim :)
ha kapışılcaksa ben de varım :P
Valla Türkay seninle tanışmayı istiyorum özellikle ankara tayfasından aslında herkesle tanışmayı çok istiyorumda seninle oturu güzel bir sohpet ederiz daha neler yapılabilir araçlara diye :D
abi benim kafamda dönen fırtınaları, projeleri duyunca koşarak kaçabilirsin yanımdan, "deli bu be" diyerek, uyarayım :P
Tunç, aslında seninle de tanışmak istiyorum biliyormusun? İstanbul otogrına kadar gelebilirmisin otobüsle? Ben seni otogardan alırım, dönüşte yine bırakırım. Beraber gezeriz ne dersin?
tunçla tanışmayı ben de çok istiyorum :P
ae101 4a-fe+ junyan angel eye+ 8000k xenon+ usdm oem stop+ racing stripes+ 16" astra H jant+ 195/45r16 continental sport contact2 ve michelin pilot sport+ sonax cam filmi+ ışıklı kapı eşiği+ ayak aydınlatması+ beyaz gösterge aydınlatması+ oem anatomik spoyler+ bagaj led aydınlatma+ e34 paspas+ alpine CDE-9873RB teyp+ alpine mrv-f450 amfi+ alpine MRP-M500 mono amfi+ jbl komponent+ fli

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: Auris
  • Kan Grubu: ---
  • 7 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #449 : Nisan 21, 2010, 21:53:38 »
abi benim kafamda dönen fırtınaları, projeleri duyunca koşarak kaçabilirsin yanımdan, "deli bu be" diyerek, uyarayım

sakin olun gençler :D silikon vadisine gitmiyoruz ağva ya gidiyoruz :D

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
« Yanıtla #450 : Nisan 21, 2010, 21:55:20 »
sakin olun gençler :D silikon vadisine gitmiyoruz ağva ya gidiyoruz :D

oh oh temiz hava, oksijen, beyin fırtınası falan :D

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Site Yöneticisi
  • Deus ex machina
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: A+
  • 2904 kere teşekkür etti
  • 3269 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #451 : Nisan 21, 2010, 22:01:28 »

Herhalde herkes filmlerini ve James Dean 'i tanır. Özellikle tehlikeli bir sitilde yarış yaptıkları (uçuruma doğru) filmi.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Eski Toprak Toyotacı
  • 17 kere teşekkür etti
« Yanıtla #452 : Nisan 21, 2010, 22:04:53 »
....tunçla tanışmayı ben de çok istiyorum :P

Ben de sen, Tunç, Ümit ve henüz tanışma şerefine nail olamadığım diğer arkadaşlarla tanışmayı çok istiyorum ama biraz daha beklemem gerekecek sanırım :(

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
« Yanıtla #453 : Nisan 22, 2010, 00:36:02 »
Ben de sen, Tunç, Ümit ve henüz tanışma şerefine nail olamadığım diğer arkadaşlarla tanışmayı çok istiyorum ama biraz daha beklemem gerekecek sanırım :(
hakkı abim gelsen aslında sen de :(

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Eski Toprak Toyotacı
  • 17 kere teşekkür etti
« Yanıtla #454 : Nisan 22, 2010, 08:13:13 »
hakkı abim gelsen aslında sen de :(

Çok zor ciğerim ya, gelmek kolay, Cumartesi'nden çıkar, yaylana yaylana gelirim ama dönmek zor. Pazartesi günü önemli işlerim var, izin de alamam :(

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • 482 kere teşekkür etti
« Yanıtla #455 : Nisan 22, 2010, 08:42:30 »
erken kaçarsın Hakkı abi ne var gelsen yani ya :D Hakkı abi buluşmaya gelemezki :) gelemezki :) gelemzki :) gelemzsin işte :P hehehe :D  

belki bu işe yarar :D

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Eski Toprak Toyotacı
  • chappuler
  • 34 kere teşekkür etti
  • 52 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #456 : Nisan 22, 2010, 09:08:22 »
ay mesut bey çok yaşayın emi... :lol:
Tüm üye ve üye olacakların dikkatine! lütfen forum kurallarını gözden geçiriniz....
http://www.toyotaclubtr.com/index.php?topic=3.0
"Bir insanın bildiğini zannettiği bir şeyi öğrenmesi imkansızdır..."

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 2 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #457 : Nisan 22, 2010, 09:30:18 »
Hakkı abi, Abicimm,

Geçen kurban bayramının arefe gecesi 1,5 saat uykuyla bursaya gittim. Kurban kestik falan filan babam benim arabayla ist. döndü, ben bursada kaldım gez el öp derken gece oldu.
Sohbet muhabbet derken sabaha karşı yine 2 saat uykuyla kız tarafıyla ist. döndük.
Sonra onlar kırklareline gitti nişanlım ile ben bayramın 2. günü yine gezdik eğlendik falan akşam oldu.
Yemeklerimizi yedik, anneme "kalk kız seni kardeşine götüreyim" dedim. Oradan bastık Edirneye.
Gece saat 2 sularında uyudum sabahın köründe yine kalktık. Kahvaltı bağ kır tarla derken öğleden sonra çıktık kırklareline.
Babaannemin mezarını ziyaret ettik el öp gez toz derken akşam yemeğinden sonra bastık kırklareli merkeze düğüne.
Dünüğnde oyna zıpla derken gece oldu 11:00.
Sonra bir büyüğümüze gittik orada da gece oturması diye tabir ettikleri oturma çeşidinden yaptılar 3'e kadar sohbet. Tabi benim gözler iyice gitti o sırada.
Sonra oradan bastım istanbula. Eve çıktık uykum açıldı, hadi dedim çıkıyoruz dışarı. Dolmabahçe-ortaköy bebek turu yaptıktan sonra gittik uykuluk yemeye balat'a.
Sonra sabaha karşı eve döndük biraz uyuduktan sonra o günümüzde geçti. Akşam bursaya tekrar kızı bırakmaya gittim sabaha karşı istanbula dönüp iş başı yaptım :D

Nasıl'mı dayandım? Redbull Kanatlandırır :D

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Eski Toprak Toyotacı
  • 17 kere teşekkür etti
« Yanıtla #458 : Nisan 22, 2010, 09:52:48 »
Mesut iyi NOS veriyorsun valla :D İnşallah ACD Haziran başı gibi bir organizasyon yapmayı planlıyor, ben ona gelmeye çalışacağım, o günlerde daha müsait olacağımı umuyorum.

Benim Redbull'a ihtiyacım yok Ümit, sağolasın :D :D Geçen sene Haziran'da Düzce pikniğine gitmiştim. Yayıla yayıla net 8 saatte gittim 820 km yolu. Dönüşüm ise net 5 buçuk saat sürdü. Varın siz hesaplayın gerisini :D

Yasal Uyarı: Türkiye Cumhuriyeti Karayolları Trafik Kanununa göre otomobiller için azami hız sınırları, eğer aksine bir işaret belirtilmemiş ise; şehiriçi 50 km/saat, şehirlerarası 90 km/saat, otoyol 120 km/saat’dir.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Eski Toprak Toyotacı
  • chappuler
  • 34 kere teşekkür etti
  • 52 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #459 : Nisan 22, 2010, 10:24:42 »
hakkı bey uçak diye birşey var....

(hatırlatayım dedim :) )
Tüm üye ve üye olacakların dikkatine! lütfen forum kurallarını gözden geçiriniz....
http://www.toyotaclubtr.com/index.php?topic=3.0
"Bir insanın bildiğini zannettiği bir şeyi öğrenmesi imkansızdır..."