Anket

Buluşma yeri?

AĞVA
12 (57.1%)
Herhangi bir yer?
9 (42.9%)

Toplam Oy Verenler: 20

Oylama kapandı: Nisan 17, 2010, 21:27:15

Gönderen Konu: 2 Mayıs 2010 - Şile/Ağva Buluşması  (Okunma sayısı 120250 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Kan Grubu: A+
Ynt: 2 Mayıs İstanbul Buluşması
« Yanıtla #480 : Nisan 23, 2010, 10:30:34 »
Ağva güzel seçim.fakat bana uzak bide yollar en son gittiğimde pek iç açıcı değildi :-\
o zaman gelmiyorum ben , neden ağva yaf daha yakınlarda bir sürü yer var :D

Toyota Club Türkiye

« Yanıtla #480 : Nisan 23, 2010, 10:30:34 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: 0+
  • 2 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #481 : Nisan 23, 2010, 10:45:15 »
Orada koylar vs. var. Kayalık yerlerde, kumsallarda. Beğendiğimiz bir yerde yaparız mangalı. Zaten gezerizde.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: Başka Marka
  • Kilometre: 172998
  • Model Yılı: '90
  • 4 kere teşekkür etti
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #482 : Nisan 23, 2010, 14:18:06 »
arkadaşlar herkes mangal getiriyor bende kömür getireceğim ek olarak içecek
1990 Mercedes 300 sel

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Siftahı Yapmış Toyotacı
  • *
« Yanıtla #483 : Nisan 23, 2010, 16:44:42 »
bende aranıza yeni katıldım ama hiç bi bilgim yok bu konuda nasıl bir organizasyon olacak acaba.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Site Yöneticisi
  • Deus ex machina
  • Model Yılı: -
  • 2904 kere teşekkür etti
  • 3269 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #484 : Nisan 23, 2010, 16:53:40 »
  Selam Yunus Emre.
 Anadolu yakasından gelecekler de aralarında buluşacak. Onlar ile Avrupa yakasından gelecekler Şile'de buluşur, Gebze, İzmit ve Ankara'dan gelecekler ile de Ağva'da buluşulur. 2-3 gün içinde detaylar belli olur zaten.

Bu arada bu organizasyonun yapılabileceği elbetkide çok alternatif var ancak bunun sonu yok, doğamı, şehirmi istendiği de herkese soruldu. Şehrin göbeğinde arkadaşımın fabrikası var ve kocaman ağaçlıklı bahçesi var. Ama herkes için mümkün olan en uygun yeri seçmeye çalıştık, herkes kendine göre biraz özveride bulunacak artık.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Siftahı Yapmış Toyotacı
  • *
« Yanıtla #485 : Nisan 23, 2010, 16:56:16 »
  Selam Yunus Emre.
 Anadolu yakasından gelecekler de aralarında buluşacak. Onlar ile Avrupa yakasından gelecekler Şile'de buluşur, Gebze, İzmit ve Ankara'dan gelecekler ile de Ağva'da buluşulur. 2-3 gün içinde detaylar belli olur zaten.

Bu arada bu organizasyonun yapılabileceği elbetkide çok alternatif var ancak bunun sonu yok, doğamı, şehirmi istendiği de herkese soruldu. Şehrin göbeğinde arkadaşımın fabrikası var ve kocaman ağaçlıklı bahçesi var. Ama herkes için mümkün olan en uygun yeri seçmeye çalıştık, herkes kendine göre biraz özveride bulunacak artık.
anladım sağolun. anadolu yakasından gelecekler nerede buluşacak peki.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Site Yöneticisi
  • Deus ex machina
« Yanıtla #486 : Nisan 23, 2010, 17:03:57 »
  Tam nereyi ayarladılar bilmiyorum, ama bunu cevaplarlar.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • E12 HB Corolla D-Sport 2.0 D4D (Tek Kapı)
  • Kilometre: 332000
  • Model Yılı: '02
  • 208 kere teşekkür etti
  • 421 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #487 : Nisan 23, 2010, 20:45:38 »
Ümit ilgileniyordu bununla ancak gereksiz bir zamanda uzaklaştı :( :(

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: Yaris
  • Kilometre: 158000
  • Model Yılı: '08
  • 5 kere teşekkür etti
  • 24 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #488 : Nisan 23, 2010, 21:44:14 »
İlgili Makama,

Özürlerimi bir sıraya sokup geldim forumdaşlarım. :-[ Ama gerçekten kusura bakmayın haklı nedenim var. Bir haftadır babamın ofisinden çıkmıyorum, okulun yolunu unuttum resmen. Sabah 8.30 akşam 8 çalışıyorum çünkü ciddi bir personel sorunu var. Şuan bile kendimde değilim aslında, size karşı kendimi sorumlu hissettiğim için en azından durumumu paylaşmak için nete girdim. Ben yine fırsat bulur ya da yaratabilirsem fiyat araştırması yapacağım ama inanın zor olacak yani. Bu arada etlerin alınması konusunda en azından gebze tayfası tarafından temin edilmesi fikrindeyim (kalabalık bir grup olduğu için). Sonuçta bizim yolumuz min 3 saat ve o kadar saat et taşımayalım sıcakta.
''Çocukları, yasaların ulaşamayacağı yerlerde saklayınız."

dissapointment=expectations/reality

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 4 kere teşekkür etti
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #489 : Nisan 24, 2010, 02:37:55 »
Ümit ilgileniyordu bununla ancak gereksiz bir zamanda uzaklaştı :( :(
evet gereksiz oldu acaba neden uzaklaştırıldı?
1990 Mercedes 300 sel

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: Corona
« Yanıtla #490 : Nisan 24, 2010, 09:03:09 »
avrupa yakasından gelecek olanların bulusma yerı neresı olacak henuz netlık kazanmadı sanırım.bu arada tekrar hatırlatmak ısterım,eger merter tarafından gelecek olan var ıse ya da acıbadem.sabah 8:00  de merterden  8:45 gıbı de acıbadem den hareketle yardımcı olabılırım.bılgılerınıze arkadaslar...
oto hamam kadıköy. tüm toyotacı arkadaşlarımı beklerim.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
« Yanıtla #491 : Nisan 24, 2010, 09:30:06 »
ben direk gebzeye geçicem bana yakın olması suretiyle

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • E12 HB Corolla D-Sport 2.0 D4D (Tek Kapı)
  • Kilometre: 332000
  • Model Yılı: '02
  • 208 kere teşekkür etti
  • 421 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #492 : Nisan 24, 2010, 10:03:00 »
evet gereksiz oldu acaba neden uzaklaştırıldı?

Ben zamanın gerekizliğini vurgulamak istedim, yoksa gereksiz yere ceza verilmez kimseye ;)

Acıda olsa tecrübe konuşuyor :D

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
« Yanıtla #493 : Nisan 24, 2010, 10:28:01 »
Tabiki Oğuzhan Bey, Listeye sizide dahil ettim. Beraber gidebiliriz. Metecan Işık iel G.O.Paşa'da buluşacağız. Oradan avrupa ortak buluşma noktasına kadar gideriz. Sizde G.O.Paşa'ya kadar çıkabilirseniz 3 araç bütün yolu birlikte gideriz. :) Yalnız eksik profil bilgilerinizi tamamlarsanız hitaben daha rahat oluruz.

arkadaslar azonce umıt bagıran kardesımle konustum avrupa yakasından gelecek olan arkadaslarla bulusma yerını cevzılıbag petrol ofısı olarak dusunduk,umıt ıcın bıraz ters olacak belkı ama o da ok verdı.cunku oradan hemen e-5 e gırıp kopru yoluna baglanabılırız dıye dusunduk  merkezı olması sebebıyle de kolay bulunabılecek bı yerde. bahcelıewlerden gelen bı arkadasımız varmıs ,umıt ahmet can dıl  ıle gelecekmıs,saat 09:00 gıbı orada bulusmus olsak ankara dan gelen arkadaslarla aynı saatı yakalayabılırız dıye dusunuyoruz.sızın fıkrınız nedır pazar sabahı saat 09:00  da cevızlıbag petrol ofısı ıstasyonu  ?

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 4 kere teşekkür etti
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #494 : Nisan 24, 2010, 11:22:09 »
arkadaslar azonce umıt bagıran kardesımle konustum avrupa yakasından gelecek olan arkadaslarla bulusma yerını cevzılıbag petrol ofısı olarak dusunduk,umıt ıcın bıraz ters olacak belkı ama o da ok verdı.cunku oradan hemen e-5 e gırıp kopru yoluna baglanabılırız dıye dusunduk  merkezı olması sebebıyle de kolay bulunabılecek bı yerde. bahcelıewlerden gelen bı arkadasımız varmıs ,umıt ahmet can dıl  ıle gelecekmıs,saat 09:00 gıbı orada bulusmus olsak ankara dan gelen arkadaslarla aynı saatı yakalayabılırız dıye dusunuyoruz.sızın fıkrınız nedır pazar sabahı saat 09:00  da cevızlıbag petrol ofısı ıstasyonu  ?
ye ben arkadaşımı alacağım cevizlibağ ters kalır bana o yüzden olmaz ben ancak zincirlikuyu üstünden gelebilirim yada FSM den
1990 Mercedes 300 sel

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
« Yanıtla #495 : Nisan 24, 2010, 11:28:36 »
ye ben arkadaşımı alacağım cevizlibağ ters kalır bana o yüzden olmaz ben ancak zincirlikuyu üstünden gelebilirim yada FSM den

ıstersen sen de telını yaz lısteye bız yola cıktıgımızda haberleselım sen de konvoya katılırsın.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Site Yöneticisi
  • Deus ex machina
« Yanıtla #496 : Nisan 24, 2010, 11:40:42 »
  Karışıklık olmasın Uğur, Ümit'in alacağı Ahmet Can Dil değil, Ahmet Can. :) Sadece isim ve Göbek benzerliği var. :)
 Seninde uğraşların için ayrıyaten teşekkür ederim Uğur, diğer tüm arkadaşlarada.
 Tamam,Avrupa yakası organizasyonunu yapsın, İsmail ve Nagihan (4 kişi olacaklar) içinde uygunsa Cevizlibağ PO buluşma yeri. Öncesinde Ümit ve Ahmet Can Fındıkzade Mado tarafına gelecek, uygun olan için orasıda olur PO öncesi.
 Yolda da Metecan, seninle buluşuruz, Etiler girişindeki BP de eğer uyugunsa. Ancak saatleri denkleştirelim ve herkes birbirine telefonları en geç Perşembeye kadar iletsin lütfen. Sonra yoldaki her Toyota'ya sarkmayalım. :):):)

Nagihan, mazeretini anlıyorum, inşallah işler yoluna girer, kolay gelsin. Dediğin de mantıklı, Gebze tayfası alışveriş için fiyat alabilir mi? Tabi bu arada gelecek kişi sayısını belirleyelim.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
« Yanıtla #497 : Nisan 24, 2010, 11:47:00 »
o halde cevızlıbag a gelebılecekler soylesınler,ordan zıncırlıkuyu tarafına ve ordan da etıler bp ye gecerız kalabalık olacaz galıba ,)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
« Yanıtla #498 : Nisan 24, 2010, 12:05:40 »
 Ümit M. Bağıran24 Nisan 2010, 21:59
(konusuz)
Alıntı yapılan: Ümit Bağıran Facebook

Güncel Liste

Avrupa Ortak Buluşma Noktası : Cevizlibağ BP istasyonu
Anadolu Ortak Buluşma Noktası : Ankara tayfası Gebze Tayfası ile Gebzede buluşuyor.
Buluşma Yeri : Şile'den Ağva'ya hepbirlikte
Buluşma Saati : XX:xx'te Şile'de olacağız

4 Kişi - İsmail Karaoğlu ve arkadaşı + Nagihan Uyanık ve arkadaşı. Beylikdüzü tarafından geliyorlar
3 Kişi - Ümit Bağıran + Ahmet Can + Hakan Öztürk ve GK. Ümit GSM: 0506 863 64 53
1 Kişi - Metecan Işık ( Etiler girişindeki BP de eğer uyugunsa )
1 Kişi - Oğuzhan ÖZELÇİ ( Ümit ile G.O.Paşa'da buluşup konvoy şeklinde Şile... )
1 Kişi - Uğur Gürbüz (Saat 08:00 Merter, 08:30 Acıbadem. Yakın olanlar Özel mesaj ile irtibata geçsinler ) 0533 389 11 11

Yukarısı Avrupa yakası planıdır. Kafamda çidiğimi anlatıyorum. Ümit grubu Hakan Abiyi aldıktan sonra Cevizlibağ’a geçecekler. Cevizlibağda, Nagihan takımı + Uğur abi + Ümit takımı + Oğuzhan şeklinde 4 araç buluşacak, Etiler BP istasyonundan Metecan Abi’yi alıp 5 araç ile birlikte şileye kadar birlikte gideceklerdir.
----------------------------------------------------------------------------------
2 Kişi - Mesut Akın ve Hanımı ( Gebzeden, şahsi aracı ile ) (Mangal getirecek)
1 Kişi – Kaan Abi ( Kaan, kesin gelebiliyormusun? )
1 Kişi - Ergin Erdoğan ( Tek mi geleceksiniz? Şahsi aracınızla mı? Planınızı yazınız )
1 Kişi - Oktay Okyay ( Suray ve Emre Açık ile konuşmamız lazım belki beraber gidebiliriz )
1 Kişi - Tuncay Aysan ( Tek mi geleceksiniz? Şahsi aracınızla mı? Planınızı yazınız )
1 Kişi - Hikmetcan Çelik ( Tek mi geleceksiniz? Şahsi aracınızla mı? Planınızı yazınız )
1 Kişi - Saadettin Kara ( Tek mi geleceksiniz? Şahsi aracınızla mı? Planınızı yazınız )
1 Kişi - Suray Karakaş ( Tek mi geleceksiniz? Şahsi aracınızla mı? Planınızı yazınız )
1 Kişi - Emre Kaya ( Tek mi geleceksiniz? Şahsi aracınızla mı? Planınızı yazınız )
2 Kişi - Sali KARALİ ve Kardeşi ( Hiace ile alemdağ'dan geliyor ) ( Odun+Mangal getirecek )
1 Kişi - Mustafa YİĞİT ( Tek mi geleceksiniz? Şahsi aracınızla mı? Planınızı yazınız )
3 Kişi - Türkay Sarıkaya + Erdem Köse + Hande Bayram ( ankaradan gelip gebzede mesut abiyle buluşup, izmit, gebze, ankara grubu olarak ortak buluşma noktasına gelecekler ) ( Küçük mangal )

!!! Mangal getirme kısmında lütfen elinde mangal bulunanlar yazsınlar, onlarıda listeye dahil edelim.
!!! Piknik için tabak çanak alış-verişini nasıl yaparız kim üstlenir? Ya da herkes bardağını tabağını ayrı mı getirsin? Buluştuğumuzda mı halledelim?
!!! Kanatçı Haydar'a kim yakındır? Çeşit olması açısından kanat alalım. Bu işi kim üstlenir?
!!! Hala planını yazmayan üyelerimiz var. Fazla değil 1,5 hafta kaldı. Bazı şeyleri netleştirelim.
!!! Sakıncası yoksa herkes GSM yazsın. En azından grup başları yazsın.
Kanbersiz düğün olmaz, TCT benden kurtulamaz :rofl: sizi takip ediyorum arkadaşlarım Saygılarımla…
[/quote]

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 4 kere teşekkür etti
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #499 : Nisan 24, 2010, 12:11:15 »
quote=Ümit Bağıran Facebook]
Güncel Liste

Avrupa Ortak Buluşma Noktası : Cevizlibağ BP istasyonu
Anadolu Ortak Buluşma Noktası : Ankara tayfası Gebze Tayfası ile Gebzede buluşuyor.
Buluşma Yeri : Şile'den Ağva'ya hepbirlikte
Buluşma Saati : XX:xx'te Şile'de olacağız

4 Kişi - İsmail Karaoğlu ve arkadaşı + Nagihan Uyanık ve arkadaşı. Beylikdüzü tarafından geliyorlar
3 Kişi - Ümit Bağıran + Ahmet Can + Hakan Öztürk ve GK. Ümit GSM: 0506 863 64 53
2 Kişi - Metecan Işık ( Etiler girişindeki BP de )
1 Kişi - Oğuzhan ÖZELÇİ ( Ümit ile G.O.Paşa'da buluşup konvoy şeklinde Şile... )
1 Kişi - Uğur Gürbüz (Saat 08:00 Merter, 08:30 Acıbadem. Yakın olanlar Özel mesaj ile irtibata geçsinler ) 0533 389 11 11

Yukarısı Avrupa yakası planıdır. Kafamda çidiğimi anlatıyorum. Ümit grubu Hakan Abiyi aldıktan sonra Cevizlibağ’a geçecekler. Cevizlibağda, Nagihan takımı + Uğur abi + Ümit takımı + Oğuzhan şeklinde 4 araç buluşacak, Etiler BP istasyonundan Metecan Abi’yi alıp 5 araç ile birlikte şileye kadar birlikte gideceklerdir.
----------------------------------------------------------------------------------
2 Kişi - Mesut Akın ve Hanımı ( Gebzeden, şahsi aracı ile ) (Mangal getirecek)
1 Kişi – Kaan Abi ( Kaan, kesin gelebiliyormusun? )
1 Kişi - Ergin Erdoğan ( Tek mi geleceksiniz? Şahsi aracınızla mı? Planınızı yazınız )
1 Kişi - Oktay Okyay ( Suray ve Emre Açık ile konuşmamız lazım belki beraber gidebiliriz )
1 Kişi - Tuncay Aysan ( Tek mi geleceksiniz? Şahsi aracınızla mı? Planınızı yazınız )
1 Kişi - Hikmetcan Çelik ( Tek mi geleceksiniz? Şahsi aracınızla mı? Planınızı yazınız )
1 Kişi - Saadettin Kara ( Tek mi geleceksiniz? Şahsi aracınızla mı? Planınızı yazınız )
1 Kişi - Suray Karakaş ( Tek mi geleceksiniz? Şahsi aracınızla mı? Planınızı yazınız )
1 Kişi - Emre Kaya ( Tek mi geleceksiniz? Şahsi aracınızla mı? Planınızı yazınız )
2 Kişi - Sali KARALİ ve Kardeşi ( Hiace ile alemdağ'dan geliyor ) ( Odun+Mangal getirecek )
1 Kişi - Mustafa YİĞİT ( Tek mi geleceksiniz? Şahsi aracınızla mı? Planınızı yazınız )
3 Kişi - Türkay Sarıkaya + Erdem Köse + Hande Bayram ( ankaradan gelip gebzede mesut abiyle buluşup, izmit, gebze, ankara grubu olarak ortak buluşma noktasına gelecekler ) ( Küçük mangal )

!!! Mangal getirme kısmında lütfen elinde mangal bulunanlar yazsınlar, onlarıda listeye dahil edelim.
!!! Piknik için tabak çanak alış-verişini nasıl yaparız kim üstlenir? Ya da herkes bardağını tabağını ayrı mı getirsin? Buluştuğumuzda mı halledelim?
!!! Kanatçı Haydar'a kim yakındır? Çeşit olması açısından kanat alalım. Bu işi kim üstlenir?
!!! Hala planını yazmayan üyelerimiz var. Fazla değil 1,5 hafta kaldı. Bazı şeyleri netleştirelim.
!!! Sakıncası yoksa herkes GSM yazsın. En azından grup başları yazsın.
Kanbersiz düğün olmaz, TCT benden kurtulamaz :rofl: sizi takip ediyorum arkadaşlarım Saygılarımla…
[/quote]
1990 Mercedes 300 sel