Anket

Buluşma yeri?

AĞVA
12 (57.1%)
Herhangi bir yer?
9 (42.9%)

Toplam Oy Verenler: 20

Oylama kapandı: Nisan 17, 2010, 21:27:15

Gönderen Konu: 2 Mayıs 2010 - Şile/Ağva Buluşması  (Okunma sayısı 120178 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • Kişiselleştirmeyelim :)
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 150
  • Model Yılı: '21
  • 119 kere teşekkür etti
  • 206 kere teşekkür edildi
Ynt: 2 Mayıs İstanbul Buluşması
« Yanıtla #120 : Nisan 14, 2010, 14:59:12 »
Cumartesi günü Fethipaşa korusuna gittim gayet güzel bir mekan, kahvaltısı çok başarılı değildi ama yinede mekan olarak güzeldi. Avrupa yakasından gelenlerin de kolay ulaşabileceği bir yer olması nedeni ile orta nokta sayılır bence.

Ali abi teşekkür ederim :) doğru ayrıca artık evliyiz bide o faktör var değilmi :)

Rica ederim Mesut lakin şu evlilik olayını çok karıştırma kılıbık toyotacıya çıkar adın sonra :)
Bir gün dünyaya ait büyük bir derdin olursa Rabbine dönüp, "Benim büyük bir derdim var" deme, derdine dönüp "benim büyük bir Rabbim var" de.
"Ey Toprak ! Rabbim Ben'den Razı Olmadan Bana Sarılma.." "Sövene dilsiz, vurana elsiz olmak gerek"
“Bir kişi Allah'tan başka kimseye ihtiyacı olmadığına inanırsa, Allah'da O'nu, başkasına muhtaç etmez!"

Toyota Club Türkiye

« Yanıtla #120 : Nisan 14, 2010, 14:59:12 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • E12 SPORT 3ZZ-FE (Auris - Yaris D4D MMT) Civic EK9
    • Model araçlar, uçaklar, helikopterler
  • Araç: Yaris
  • Kan Grubu: A-
  • Model Yılı: -
  • 482 kere teşekkür etti
  • 760 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #121 : Nisan 14, 2010, 14:59:35 »
Mesut abi, sonuç itibariyle zaten önce anadoluda buluşma olacak. Hatta kahvaltımızda oto hamamda uğur abi tarafından olacak. Ama diyoruzki buluşmadan sonra mangaldı, dinlenmeydi oturmaydı bilmemne için floryaya mı gidelim, anadoluda biryerler mi bakalım.

Şuda olabilir,  Anadoludaki arkadaşlar toplanır, avrupadaki arkadaşlar toplanır, ayrı ayrı kahvaltılarımızı yaptıktan sonra ortak nokta boğazda buluşup akşamımızı hep birlikte geçirebiliriz.

Ümit anlıyorumda benim avrupaya geçiçek kadar vaktim yok, zaten buluşmaya 13:30 da ancak katılabilirim

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: Auris
  • Kan Grubu: 0+
  • Kilometre: 51000
  • Model Yılı: '08
  • 277 kere teşekkür etti
  • 67 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #122 : Nisan 14, 2010, 15:02:03 »
Mesut abi, sonuç itibariyle zaten önce anadoluda buluşma olacak. Hatta kahvaltımızda oto hamamda uğur abi tarafından olacak. Ama diyoruzki buluşmadan sonra mangaldı, dinlenmeydi oturmaydı bilmemne için floryaya mı gidelim, anadoluda biryerler mi bakalım.

Şuda olabilir,  Anadoludaki arkadaşlar toplanır, avrupadaki arkadaşlar toplanır, ayrı ayrı kahvaltılarımızı yaptıktan sonra ortak nokta boğazda buluşup akşamımızı hep birlikte geçirebiliriz.

karşıda kahvaltıdan sonra toplanayım, karşıya avrupaya geçeyim, ızgarayı yakalım derken herkes gece eve gitmek durumunda kalabilir... toplanılan yere yakın mevkilerde de ızgara moduna geçilir... mesut ızgara konusunda adeneyimlidir sömürebilirsiniz :) buluşma için fazlaca kasmak iyi olmaz...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • pahalı zevklerim var, benzin gibi
  • 10 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #123 : Nisan 14, 2010, 15:07:27 »
Hayyttt süppperrrr Kanka geliyormusun harbiden  :alkis: :kanka:  :dans3:

Tarihte bir sıkıntı yok değilmi ?
abi sanki ders çalışcam ya :Dkalkar gelirim günübirlik :P
ae101 4a-fe+ junyan angel eye+ 8000k xenon+ usdm oem stop+ racing stripes+ 16" astra H jant+ 195/45r16 continental sport contact2 ve michelin pilot sport+ sonax cam filmi+ ışıklı kapı eşiği+ ayak aydınlatması+ beyaz gösterge aydınlatması+ oem anatomik spoyler+ bagaj led aydınlatma+ e34 paspas+ alpine CDE-9873RB teyp+ alpine mrv-f450 amfi+ alpine MRP-M500 mono amfi+ jbl komponent+ fli

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • 482 kere teşekkür etti
« Yanıtla #124 : Nisan 14, 2010, 15:07:46 »
karşıda kahvaltıdan sonra toplanayım, karşıya avrupaya geçeyim, ızgarayı yakalım derken herkes gece eve gitmek durumunda kalabilir... toplanılan yere yakın mevkilerde de ızgara moduna geçilir... mesut ızgara konusunda adeneyimlidir sömürebilirsiniz :) buluşma için fazlaca kasmak iyi olmaz...

Avatarı görünce bu kim ya direk muhabbetin içine dalmış dedim bi an Muhammet abi :D Allah iyiliğini versin emi :D :D

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 2 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #125 : Nisan 14, 2010, 15:12:58 »
Ne tutacak abi birde arkadaşlarından paramı alacak :D
Şaka şaka, el emeği neyse veririz arkadaş hesabı ;)

Evet Arkadaşlar konuya mecburen el atıyorum. Elebaşınız benim haberiniz olsun

Buluşma Günü: 02.05.2010 Pazar Günü
Buluşma Saati: 09:00
Buluşma yeri  : Oto Hamam, ( Uğur abi benden kopyalayarak adresini yazarsın olurmu? )

Plan: Buluşma oto hamam ümraniyede olacak. Kahvaltımızı yaparken araçlarımız yıkanıp cilalanacak. Ardından çaylarımızı içtikten sonra konvoy şeklinde Florya Şenlikköyde Ziya şarkın bulunduğu alanda belediye tesislerine gidilecek. Orası çok geniş bir alandır. Yeteri kadar araç parketme yeri mevcut olup denize sıfırdır. Daha iyi bir fikri olan varsa, hemfikir olduktan sonra plan değişikliği yapılabilir.

Mesut abi gözünden kaçmış olmalı ;)

abi sanki ders çalışcam ya :Dkalkar gelirim günübirlik :P

Süpersin kanka ya hem sınav öncesi kafa bile dağıtabiliriz. Hatta hacılığı hocalığı bırakıp bira konusunda sana eşlik bile edebilirim  :o :P

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
« Yanıtla #126 : Nisan 14, 2010, 15:13:42 »
mesut abi ilk buluşma noktası uğur abinin yeri orda takılır kahvaltımızı yaparız hiç olmadı. gidecek olanlar floryaya gider sonra. valla benm ilk buluşmam olacak uğur abiyle uzun zamandır konusuyoruz bu konuyu buluşma mekanı olarak orasını belirledik.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • 482 kere teşekkür etti
« Yanıtla #127 : Nisan 14, 2010, 15:17:45 »
Ümit gözümden kaçmış evet, bu kararı kim aldı ? ? kimse florya olsun dememiş sen mesajında Florya Şenlikköyde Ziya şarkın bulunduğu alanda belediye tesislerine gidilecek diye eklemişsin ama kimler bunu oyladı ve bu karar çıktı ?

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 277 kere teşekkür etti
« Yanıtla #128 : Nisan 14, 2010, 15:18:04 »
Avatarı görünce bu kim ya direk muhabbetin içine dalmış dedim bi an Muhammet abi :D Allah iyiliğini versin emi :D :D

canım sıkıldı oynayacak saçım olmadığından avatarla oynadım  :D  

konuyu başından beri takip ediyorum ama içerisine dalmamıştım... zamanı ayarlayabilirsem tekrar görüşürüz,.... ama kokoreç yapmak gerek, saç buluruz bilgine :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
« Yanıtla #129 : Nisan 14, 2010, 15:19:43 »
Süpersin kanka ya hem sınav öncesi kafa bile dağıtabiliriz. Hatta hacılığı hocalığı bırakıp bira konusunda sana eşlik bile edebilirim  :o :P
oğlum izmirli olduğuma bakma ayyaş değilim len :) çok sıcak olursa serinleme amaçlı kız birası içerim o kadar :)
ae101 4a-fe+ junyan angel eye+ 8000k xenon+ usdm oem stop+ racing stripes+ 16" astra H jant+ 195/45r16 continental sport contact2 ve michelin pilot sport+ sonax cam filmi+ ışıklı kapı eşiği+ ayak aydınlatması+ beyaz gösterge aydınlatması+ oem anatomik spoyler+ bagaj led aydınlatma+ e34 paspas+ alpine CDE-9873RB teyp+ alpine mrv-f450 amfi+ alpine MRP-M500 mono amfi+ jbl komponent+ fli

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • 482 kere teşekkür etti
« Yanıtla #130 : Nisan 14, 2010, 15:20:21 »
canım sıkıldı oynayacak saçım olmadığından avatarla oynadım  :D  

konuyu başından beri takip ediyorum ama içerisine dalmamıştım... zamanı ayarlayabilirsem tekrar görüşürüz,.... ama kokoreç yapmak gerek, saç buluruz bilgine :)

kokoreçi bende isterimde malzemeleri ayarlamak lazım Muhammet abi :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 2 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #131 : Nisan 14, 2010, 15:28:20 »
Ümit gözümden kaçmış evet, bu kararı kim aldı ? ? kimse florya olsun dememiş sen mesajında Florya Şenlikköyde Ziya şarkın bulunduğu alanda belediye tesislerine gidilecek diye eklemişsin ama kimler bunu oyladı ve bu karar çıktı ?

Mesut abi, olası muhtemel planı yazdım emirvaki değil, hatta sonraki mesajlarıma a) b) c) diyede ekledim. En son mesajıma kim nereyi istiyorsa isminin yanına yazdım. Herkesin düşüncelerini dikkate alıp katılma listesinde belirttim. İlk fikir oto hamamdan soonra florya olduğu için, muhtemel planı o şekilde yazdım. Hatta bir örnekle alıntı yapayım;

Plan:
Buluşma oto hamam acıbadem olacak. Kahvaltımızı yaparken araçlarımız yıkanıp cilalanacak. Ardından çaylarımızı içtikten sonra konvoy şeklinde................................ ( Arkadaşlar fizibilite araştırmalarımızı yaptıktan sonra, a) b) c) d) şeklinde 3-4 eğlence yeri belirleriz, fiyat zaman mekan açısından değerlendirir, konu başlığımıza bir anket açarız. Çoğunluğun buluşma yeri talebi kabul edilir. )   a) Florya Şenlikköyde Ziya şarkın bulunduğu alanda belediye tesislerine gidilecek. Orası çok geniş bir alandır. Yeteri kadar araç parketme yeri mevcut olup denize sıfırdır.
b) "Nakkaştepe" bu mekanın da park sorunu yoktur. Çok büyük park alanı vardır. http://www.messtcafe.com/
c) http://www.mekanist.net/mekanlar/pasalimani-kafe/
d) http://www.vakiftepe.com/iletisimimiz.html
    Bu arada mesut abi için anadolu yakasında yerlerde bakmamız lazım. Anadoluda buluşmamızı gerçekleştirebiliriz.

Mesajlarında ben kafama göre hareket ediyormuşum seni düşünmüyormuşum gibi yazıyorsun, abi yakıştıramadım sana...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
« Yanıtla #132 : Nisan 14, 2010, 15:32:15 »
aslında arabamdan ayrılmak istemiyorum..ben de rollayla gelmeyi çok çok çok istiyorum ama 170 lira gidiş, 170 lira dönüşe vercem sonra bir de orda harcamam var oy oy :D

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 277 kere teşekkür etti
« Yanıtla #133 : Nisan 14, 2010, 15:34:20 »
kokoreçi bende isterimde malzemeleri ayarlamak lazım Muhammet abi :)

hazır sarılmış kokoreçler var, sadece közde yada sacda kavurmasını yapmak gerek...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Eski Toprak Toyotacı
  • chappuler
  • 34 kere teşekkür etti
  • 52 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #134 : Nisan 14, 2010, 15:46:22 »
aslında arabamdan ayrılmak istemiyorum..ben de rollayla gelmeyi çok çok çok istiyorum ama 170 lira gidiş, 170 lira dönüşe vercem sonra bir de orda harcamam var oy oy :D

yarısını vereyim.......
Tüm üye ve üye olacakların dikkatine! lütfen forum kurallarını gözden geçiriniz....
http://www.toyotaclubtr.com/index.php?topic=3.0
"Bir insanın bildiğini zannettiği bir şeyi öğrenmesi imkansızdır..."

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • 482 kere teşekkür etti
« Yanıtla #135 : Nisan 14, 2010, 15:53:48 »
Mesut abi, olası muhtemel planı yazdım emirvaki değil, hatta sonraki mesajlarıma a) b) c) diyede ekledim. En son mesajıma kim nereyi istiyorsa isminin yanına yazdım. Herkesin düşüncelerini dikkate alıp katılma listesinde belirttim. İlk fikir oto hamamdan soonra florya olduğu için, muhtemel planı o şekilde yazdım. Hatta bir örnekle alıntı yapayım;
Mesajlarında ben kafama göre hareket ediyormuşum seni düşünmüyormuşum gibi yazıyorsun, abi yakıştıramadım sana...

Ümit siz planınızı yapın, plan yaptığınız yer bana uyarsa gelirim :) oto hamama yetişemem çünkü pazar günü 13:00 da eşimi trene bindirip yolcu edicem ancak 13:00 dan sonra müsait olurum zaten.

Ankaradan gelmek isteyenler varsa atlayın senin arabaya benzinide bölüşün Türkayım, otobüs parasına gelir kişi başı zaten :)

hazır sarılmış kokoreçler var, sadece közde yada sacda kavurmasını yapmak gerek...

Ozaman olur Muhammet abi :) kokoreçe bayılıyorum yahu :D

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 2 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #136 : Nisan 14, 2010, 16:15:58 »

Ankaradan gelmek isteyenler varsa atlayın senin arabaya benzinide bölüşün Türkayım, otobüs parasına gelir kişi başı zaten :)

+1 Türkayım hadi bakalım senin tayfayıda görelim :)

Mesut abi tamam. Sanada en uygun nasılsa öyle haraket ederiz. :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
« Yanıtla #137 : Nisan 14, 2010, 17:32:49 »
yarısını vereyim.......
bu şekilde düşünen 4 kişi olursak kesinlikle gideriz hande abla, mesut abinin dediği gibi otobüs parasına denk gelir muhteşem olur :) :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: Corona
« Yanıtla #138 : Nisan 14, 2010, 18:04:31 »
benım onerım şu şekildeydi mesut ; oto hamam da bulusup, kahvaltı yapacaktık, o esnada aracı kırlı olanlar araclarını yıkastıp cıla ıslemı yapılacaktı sonra hep beraber toplanıp, yıne anadolu yakasında 2 yer soylemıstım,onerı olarak,o da netlesmedı folarya da.bence mekan konusunda bı oylama yapalım,benım kendı payıma anadolu yakasından cıkıp avrupa yakasına gecmekten yana sıkıntım yok ama cogunluk ne derse ben bı sekılde uyarım,anadolu yakasında olması tercıhımdır o ayrı...en fazla nasıl cogalabılırsek dıye ozetlıyım hatta.umıt ıstersen sen yıne lısteyı ve programı guncelle ve artık oylama noktasına getırelım derım ben.
oto hamam kadıköy. tüm toyotacı arkadaşlarımı beklerim.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
« Yanıtla #139 : Nisan 14, 2010, 18:43:12 »
ben sadece oto hamamdan yanayım boşu boşuna saatlerce konvoy yapmaya gerek yok olmadı natilusun karsısında karting var gider kozlarımızı paylaşırız büyükce de bir otoparkı var...