Anket

Buluşma yeri?

AĞVA
12 (57.1%)
Herhangi bir yer?
9 (42.9%)

Toplam Oy Verenler: 20

Oylama kapandı: Nisan 17, 2010, 21:27:15

Gönderen Konu: 2 Mayıs 2010 - Şile/Ağva Buluşması  (Okunma sayısı 120183 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: Corona
  • Kan Grubu: A+
Ynt: 2 Mayıs İstanbul Buluşması
« Yanıtla #100 : Nisan 14, 2010, 13:21:55 »
program netlesıyor galıba ufak ufak, umı sen ıstersen tekrardan bı guncelle programı ve kısı lıstesını ne dersın?
oto hamam kadıköy. tüm toyotacı arkadaşlarımı beklerim.

Toyota Club Türkiye

« Yanıtla #100 : Nisan 14, 2010, 13:21:55 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: 0+
  • Model Yılı: '23
  • 5 kere teşekkür etti
  • 12 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #101 : Nisan 14, 2010, 13:32:39 »
Nerdesiniz Küçükçekmece? :D Bence oto hamamdan sonra Florya ya gelelim.Ziya Şark Sofrası güzel bir mekan geniş park yeri.Gayette ideal ve uygun.Sizce?

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: Corona
« Yanıtla #102 : Nisan 14, 2010, 13:43:53 »
kabul edenler ok! desın hadı bakalım .... )
oto hamam kadıköy. tüm toyotacı arkadaşlarımı beklerim.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 5 kere teşekkür etti
« Yanıtla #103 : Nisan 14, 2010, 13:57:20 »
Evet kalkıyor bir iki Florya haydi Florya Florya. :D :D :D

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 2 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #104 : Nisan 14, 2010, 14:05:44 »
Buluşma Günü: 02.05.2010 Pazar Günü
Buluşma Saati: 09:00
Buluşma yeri  : Oto Hamam, ( Oto Hamam'a gitmek için belirgin bir yer olarak natilus açık otoparkı tercih edilebilir.  )
Plan:
Buluşma oto hamam acıbadem olacak. Kahvaltımızı yaparken araçlarımız yıkanıp cilalanacak. Ardından çaylarımızı içtikten sonra konvoy şeklinde................................ ( Arkadaşlar fizibilite araştırmalarımızı yaptıktan sonra, a) b) c) d) şeklinde 3-4 eğlence yeri belirleriz, fiyat zaman mekan açısından değerlendirir, konu başlığımıza bir anket açarız. Çoğunluğun buluşma yeri talebi kabul edilir. )  
a) Florya Şenlikköyde Ziya şarkın bulunduğu alanda belediye tesislerine gidilecek. Orası çok geniş bir alandır. Yeteri kadar araç parketme yeri mevcut olup denize sıfırdır.
b) "Nakkaştepe" bu mekanın da park sorunu yoktur. Çok büyük park alanı vardır. http://www.messtcafe.com/
c) http://www.mekanist.net/mekanlar/pasalimani-kafe/
d) http://www.vakiftepe.com/iletisimimiz.html
    Bu arada mesut abi için anadolu yakasında yerlerde bakmamız lazım. Anadoluda buluşmamızı gerçekleştirebiliriz.

Katılacaklar Listesi
1- Ümit M. BAĞIRAN "Florya"
2- Ahmet CAN ( yeni Üyemiz, üst kat komşum megane 2 ile gelecek ) "Florya"
3- Uğur GÜRBÜZ Anadolu Yakası
4- Mesut AKIN Anadolu Yakası
5- Nagihan UYANIK "Florya"
6- Ergün GÜRKAN Anadolu Yakası
7- Ergin ERDOĞAN "Florya"
8- Oktay OKYAY
9- Tuncay AYSAN anadolu tarafından gelecek arkadaşları nalitus açık otoparkına kadar kardeşimiz rehberlik edecek.
10- Hikmetcan ÇELİK
11- Sadettin KARA "Florya"
12- İsmail KARAOĞLU
13- Hakan ÖZTÜRK ( Abi katılıyorsun değilmi? )
14- Suray KARAKAŞ ( Mesut Akın Abinin davetlisi )
15- Emre KAYA "Florya"

Kendisini eklemek isteyen mesajımı mouse ile seçecek, CTRL C ile kopyalıyıp cevap kısmına yapıştırdıktan sonra kendi adını ekleyecektir. Yine aynı şekilde kendisini çıkarmak isteyen olursa silecektir.
Saygılarımla...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 5 kere teşekkür etti
« Yanıtla #105 : Nisan 14, 2010, 14:11:40 »
Haydi bastır Florya.İstanbul TCT buluşması görsün. :D

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 2 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #106 : Nisan 14, 2010, 14:14:49 »
Hadi bakalım :) Yalnız varya biz buluşana kadar bu sayfa 30'u bulur herhalde. Birde buluştuktan sonra resimler, yorumlar, videolar falan derken TCT'nin en kalabalık sayfası olur gider :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • E12 SPORT 3ZZ-FE (Auris - Yaris D4D MMT) Civic EK9
    • Model araçlar, uçaklar, helikopterler
  • Araç: Yaris
  • Kan Grubu: A-
  • Model Yılı: -
  • 482 kere teşekkür etti
  • 760 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #107 : Nisan 14, 2010, 14:24:07 »
Ben yokum arkadaşlar beni listeden çıkartın, ben karşıya geçemem

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
« Yanıtla #108 : Nisan 14, 2010, 14:27:11 »
karşıya değil natilusa gidiyoruz gebzeyle tuzla arasında bişey yok bende tuzladan gidicem eğer benzini düşünüyorsan e5ten alabilirim seni.

anadolu yakası..

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • Kişiselleştirmeyelim :)
  • Kilometre: 150
  • Model Yılı: '21
  • 119 kere teşekkür etti
  • 206 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #109 : Nisan 14, 2010, 14:29:42 »
karşıya değil natilusa gidiyoruz gebzeyle tuzla arasında bişey yok bende tuzladan gidicem eğer benzini düşünüyorsan e5ten alabilirim seni.

Sen Mesut'u tanımıyorsun tabi, o benzine ya da parasal işlere takılmaz. Muhtemelen gidiş geliş trafik eziyeti gibi nedenlerden dolayı geçmek istemiyordur.
Bir gün dünyaya ait büyük bir derdin olursa Rabbine dönüp, "Benim büyük bir derdim var" deme, derdine dönüp "benim büyük bir Rabbim var" de.
"Ey Toprak ! Rabbim Ben'den Razı Olmadan Bana Sarılma.." "Sövene dilsiz, vurana elsiz olmak gerek"
“Bir kişi Allah'tan başka kimseye ihtiyacı olmadığına inanırsa, Allah'da O'nu, başkasına muhtaç etmez!"

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • pahalı zevklerim var, benzin gibi
  • 10 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #110 : Nisan 14, 2010, 14:33:41 »
Ben yokum arkadaşlar beni listeden çıkartın, ben karşıya geçemem
yok artık ? biye mesut abi yaa ?? ben ta ankaradan gelmek için tutuşuyorum, bir karşıya geçmek mi sorun ?
ae101 4a-fe+ junyan angel eye+ 8000k xenon+ usdm oem stop+ racing stripes+ 16" astra H jant+ 195/45r16 continental sport contact2 ve michelin pilot sport+ sonax cam filmi+ ışıklı kapı eşiği+ ayak aydınlatması+ beyaz gösterge aydınlatması+ oem anatomik spoyler+ bagaj led aydınlatma+ e34 paspas+ alpine CDE-9873RB teyp+ alpine mrv-f450 amfi+ alpine MRP-M500 mono amfi+ jbl komponent+ fli

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
« Yanıtla #111 : Nisan 14, 2010, 14:36:11 »
ya şöyle birşey ben ophell.com da yöneticiyim orada da buluşma organize ediyorum. buluşmalarımız çok değerlidir kimse kolay kolay ekmez yani bir anadolu yakasında bir de avrupa yakasında yaparız buluşmalarımızı. trafik yüzünden vazgeçmeye gerek yok bence nasıl olsa konvoy halinde olacağız..

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 2 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #112 : Nisan 14, 2010, 14:37:55 »
yok artık ? biye mesut abi yaa ?? ben ta ankaradan gelmek için tutuşuyorum, bir karşıya geçmek mi sorun ?

+1 Aşk olsun Mesut Abi yav...

Türkayımda gelicem desin, tarihide ertlemek yeride değiştirmek için elimden geleni yaparım :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • pahalı zevklerim var, benzin gibi
  • 10 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #113 : Nisan 14, 2010, 14:39:23 »
buluşmalarımız çok değerlidir kimse kolay kolay ekmez
burda tam tersi..buluşmalara hiç kolay kolay firesiz katılım olmaz..hele izmirde oluyorsa sadece tek araba gitme olasılığı bile vardır
+1 Aşk olsun Mesut Abi yav...

Türkayımda gelicem desin, tarihide ertlemek yeride değiştirmek için elimden geleni yaparım :)
ben gelmek istiyorum ya..otobüsle falan bile olsa kalkıp geleyim bari, sabah ilk otobüse binerim ortak bir yerlere gelirim ordan birinin arabasına binerim artık :P
ae101 4a-fe+ junyan angel eye+ 8000k xenon+ usdm oem stop+ racing stripes+ 16" astra H jant+ 195/45r16 continental sport contact2 ve michelin pilot sport+ sonax cam filmi+ ışıklı kapı eşiği+ ayak aydınlatması+ beyaz gösterge aydınlatması+ oem anatomik spoyler+ bagaj led aydınlatma+ e34 paspas+ alpine CDE-9873RB teyp+ alpine mrv-f450 amfi+ alpine MRP-M500 mono amfi+ jbl komponent+ fli

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 2 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #114 : Nisan 14, 2010, 14:41:05 »
ya şöyle birşey ben ophell.com da yöneticiyim orada da buluşma organize ediyorum. buluşmalarımız çok değerlidir kimse kolay kolay ekmez yani bir anadolu yakasında bir de avrupa yakasında yaparız buluşmalarımızı. trafik yüzünden vazgeçmeye gerek yok bence nasıl olsa konvoy halinde olacağız..

Avrupa Diyenler-Anadolu diyenler diye ayırmak yerine şöyle birşeyde olabilir. Anadoludaki arkadaşlar toplanır, avrupadaki arkadaşlar toplanır, ayrı ayrı kahvaltılarımızı yaptıktan sonra ortak nokta boğazda buluşup akşamımızı hep birlikte geçirebiliriz.

Ayrıca, Mesut abi tarihide senin için 2 mayıs yaptık erteledik yani gelmezsen üzülürüz :(

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
« Yanıtla #115 : Nisan 14, 2010, 14:42:41 »
hertürlü yardımcı olurum:) yoldan gelceklere..

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 2 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #116 : Nisan 14, 2010, 14:44:08 »
istiyorum ya..otobüsle falan bile olsa kalkıp geleyim bari, sabah ilk otobüse binerim ortak bir yerlere gelirim ordan birinin arabasına binerim artık :P

Hayyttt süppperrrr Kanka geliyormusun harbiden  :alkis: :kanka:  :dans3:

Tarihte bir sıkıntı yok değilmi ?

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • 482 kere teşekkür etti
« Yanıtla #117 : Nisan 14, 2010, 14:54:52 »
Sen Mesut'u tanımıyorsun tabi, o benzine ya da parasal işlere takılmaz. Muhtemelen gidiş geliş trafik eziyeti gibi nedenlerden dolayı geçmek istemiyordur.

Ali abi teşekkür ederim :) doğru ayrıca artık evliyiz bide o faktör var değilmi :)

anadolu yakası..

Natiliusmu ? Floryada toplanalıma döndü konu , benmi yanlış yorumluyorum yoksa Tuncay ? ?

Anadoluda buluşup avrupaya geçmek bencede adil ve mantıklı. Kahvaltından sonra biraz anadoluda gezdikten sonra geçeriz avrupaya. Mesela kanlıcaya gidebiliriz oradan FSM'ye oradan şenlikköye... İllakide konvoy yapmak zorundada değiliz. Toplaşırız toyotacıklarımıza Hakan abinin dediği gibi, benzin olayınıda aramızda hallederiz.

Nerdesiniz Küçükçekmece? :D Bence oto hamamdan sonra Florya ya gelelim.Ziya Şark Sofrası güzel bir mekan geniş park yeri.Gayette ideal ve uygun.Sizce?

kabul edenler ok! desın hadı bakalım .... )

Evet kalkıyor bir iki Florya haydi Florya Florya. :D :D :D

Haydi bastır Florya.İstanbul TCT buluşması görsün. :D

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 2 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #118 : Nisan 14, 2010, 14:57:57 »
Mesut abi, sonuç itibariyle zaten önce anadoluda buluşma olacak. Hatta kahvaltımızda oto hamamda uğur abi tarafından olacak. Ama diyoruzki buluşmadan sonra mangaldı, dinlenmeydi oturmaydı bilmemne için floryaya mı gidelim, anadoluda biryerler mi bakalım.

Şuda olabilir,  Anadoludaki arkadaşlar toplanır, avrupadaki arkadaşlar toplanır, ayrı ayrı kahvaltılarımızı yaptıktan sonra ortak nokta boğazda buluşup akşamımızı hep birlikte geçirebiliriz.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • 482 kere teşekkür etti
« Yanıtla #119 : Nisan 14, 2010, 14:58:19 »
Avrupa Diyenler-Anadolu diyenler diye ayırmak yerine şöyle birşeyde olabilir. Anadoludaki arkadaşlar toplanır, avrupadaki arkadaşlar toplanır, ayrı ayrı kahvaltılarımızı yaptıktan sonra ortak nokta boğazda buluşup akşamımızı hep birlikte geçirebiliriz.

Ayrıca, Mesut abi tarihide senin için 2 mayıs yaptık erteledik yani gelmezsen üzülürüz :(

tarihi benim için böyle yaptıkta ben otohamamda buluşaz diye hatırlıyorum avrupa yakası ve florya yoktu işin içinde bu tarih vs konuşulurken