Anket

Buluşma yeri?

AĞVA
12 (57.1%)
Herhangi bir yer?
9 (42.9%)

Toplam Oy Verenler: 20

Oylama kapandı: Nisan 17, 2010, 21:27:15

Gönderen Konu: 2 Mayıs 2010 - Şile/Ağva Buluşması  (Okunma sayısı 125160 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Araç: ---
  • Kan Grubu: ---
Ynt: 2 Mayıs İstanbul Buluşması
« Yanıtla #840 : Mayıs 03, 2010, 11:23:55 »
suray abiye yaptığın yoruma koptum hande abla ama kendisi şeker gibi bi insandır :D benim için yazdığınada güldüm herkes öyle diyor :D nagihan konusunda da katılıyorum :)
hesap iptal :)

Toyota Club Türkiye

« Yanıtla #840 : Mayıs 03, 2010, 11:23:55 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • E12 SPORT 3ZZ-FE (Auris - Yaris D4D MMT) Civic EK9
    • Model araçlar, uçaklar, helikopterler
  • Araç: Yaris
  • Kan Grubu: A-
  • Model Yılı: -
  • 482 kere teşekkür etti
  • 760 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #841 : Mayıs 03, 2010, 11:32:57 »
Hande Hanım eşimden hiç bahsetmemişsiniz :D sebzelere kim yardım etti   :blink:  :P :islik:

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Eski Toprak Toyotacı
  • chappuler
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: 0+
  • 34 kere teşekkür etti
  • 52 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #842 : Mayıs 03, 2010, 11:36:34 »
yorumumu alıntılayayım da okumayan kalmasın...

son yaşadığımız tatsız olay (ben dalalım dedim ama gençlik beni durdurdu) dışında gerçekten benim açımdan harikaydı...

gençlik ben rahat yolculuk yapayım diye ön koltuğa oturttu.kendileri arkada birbirlerine yapıştılar... ufak bir cerrahi müdehale ile ayırdık birbirlerinden yoksa apışık üçüzler olarak hayatlarına devam edeceklerdi...

bekir türkay türkayın arkadaşı süleyman ve erdem hepsi birbirinden komik çene kaslarım ağrıdı yolculuk boyu hatta birara bayılıyordum gülerken... süleyman onca yol katedip birde gec çıkacağı yolculuğu düşününce balatayı sıyırdı biraz neyse biz haber verdik izmir terminale onun ulaşacağı saatte bir ambulans gidecekti....

ankaradan çıkarken hepimizin manyak olduğuna karar vermiştik zaten (bkz:3 saatlik piknik için 10 saat yolculuk yapmak) ama olsun ben pişman değilim keşke ankaradan başka gelende olsaydı da iki araba gitseydik...

gebzede mesut beylerle ve oktay beylerle buluştuk )mesut beyin arabaya ayakkabıları çıkarıp üstümüze mikrop saçmayı engelleyen özel kıyafet giyip bindik (yani ben bindim otururken bile insan rahatsız oluyor araba benden temiz diye)

suray beyi evinden aldık (paşa çocuğu kendisi o yüzden 3 araba gittik almaya bu arada ben suray beyden tırstım ne kadar ciddi bir ifadesi var fazla yaklaşamadım yanına hatta tanıştık el sıkıştık dedim bu adam bişeye kızsa tekme tokat dalar falan yani)

hepbirlikte yola çıktık mesut beyin arabasında oldukça az sayıda nefes almaya çalıştım atmosferi kirlenmesin diye....

ağvaya ulaştık... biz bekliyoruz ki istanbul ekibi gelmiştir etleri mangala koymuştur.... nerdeeeeee......

bir ara yol boyu yediğimiz hoşbeşlerle günü tamamlayacağımızı düşündüm....

ha bu arada aydın bey gayet resmi bir kıyafetle aramızdaydı süper fotoğraflar çekti...

neyse neticede bir yere konuşlandık ondan önce konvoyun başında hakan beyi farkettim aman allahım megane (yazıldığı gibi okuyun) ile gelmiş.... bildiğin reno yaaaaa....... :lol:

neyse hakan bey zaten piknik için gelmemiş araba yıkamaya gelmiş önce 2 litre suyla bütün arabayı temizledi araba kuruyana kadar 3 saat sildi falan en son üstüne 10 litre suyu boca etti... sanırım hakan bey laz.....

uğurla salihle ismaillerle vedat beylerle hikmetcanla tanıştık...

uğur profiline 30 yaş yazmış yalan... 20 den fazla durmuyor....

hikmetcanı da al mangaya bas gitarist yap öyle bi tip...

nagihan ufacık tefecik hiper aktif bi güzellik..... herşeyi halletti....

gerçi bu arada ben gibi koskoca doktora çok afedersiniz hıyar doğratıp patlıcan deldirdiler ya neyse artık....

mangalı yakan arkadaşlar çok yoruldular haklarını helal etsinler....

gelmeyen karabüklülerin yerine özel olarak getirttiğim safranbolu lokumu aydın beyin getirdiğinden güzeldi ama ayıp olmasın diye onunkini de yedik... :D

alper her zamanki gibi sakin sessizdi.... foruma ordan bile bağlandı ne özverili bir yönetici... :D

netice itibari ile kendi adıma accaaaiippp eğlendim..... yolculuk ayrı komik piknik ayrı komikti...

öncelikle beni de aralarına alan ankara grubuna gebze grubuna ve hiçbir ayrıntıyı atlamayan istanbul grubuna teşekkür ederim....

hakkınızı helal edin.....

biz beş kişi dünyaya ilk defa geldik sizler kaç defa geldiniz bilemiyoruz.... :D

Allah TCK yı da bildiği gibi yapsın.....

not: hakkında yorum yapmayı unuttuklarım hatırlatsınlar en acımasız yorumu yapayım....

mesut bey ya evet o kızcağıza ayrı acıdım zaten....

foruma üye olmadığı halde külkedisi gibi çalıştırdılar kızcağızı çeşmelerle masa arasında mekik dokudu yediğinin fazlasını yakmıştır kesin.....
Tüm üye ve üye olacakların dikkatine! lütfen forum kurallarını gözden geçiriniz....
http://www.toyotaclubtr.com/index.php?topic=3.0
"Bir insanın bildiğini zannettiği bir şeyi öğrenmesi imkansızdır..."

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: Auris
  • 7 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #843 : Mayıs 03, 2010, 11:37:33 »
Valla Suray abartmıyorum 10 numara adamdır. dün yolda çay içe içe fotoğraf çeke çeke döndük. yolda hiç susmadık desem yeridir.

Hande Hanım eşimden hiç bahsetmemişsiniz :D sebzelere kim yardım etti   :blink:  :P :islik:

evet hatırlamışken hanımlara ve mangalla uğraşan arkadaşlara bir kez daha teşekkür ediyoruz. hatta mangalla en çok uğraşan arkadaş (ismini hatırlayamadım)üyemiz de değildi. ilk defa tanışmıştık. haklarını helal etsinler.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Eski Toprak Toyotacı
  • Gülümseyin...
  • 1 kere teşekkür etti
  • 18 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #844 : Mayıs 03, 2010, 11:38:50 »
Hande teyze (resmi hıı:) bu güzel yazınızı edit edip aşağı ekleyin bence ;)

http://www.toyotaclubtr.com/toplanti-fotograflari/2-mayis-2010-tct-agva-bulusmasi-fotograflari/

Valla Suray abartmıyorum 10 numara adamdır. dün yolda çay içe içe fotoğraf çeke çeke döndük. yolda hiç susmadık desem yeridir.

evet hatırlamışken hanımlara ve mangalla uğraşan arkadaşlara bir kez daha teşekkür ediyoruz. hatta mangalla en çok uğraşan arkadaş (ismini hatırlayamadım)üyemiz de değildi. ilk defa tanışmıştık. haklarını helal etsinler.
+1

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Eski Toprak Toyotacı
  • chappuler
  • 34 kere teşekkür etti
« Yanıtla #845 : Mayıs 03, 2010, 11:43:30 »
olmaz aydın bey kardeşim fotoğrafların arasında kaynamasın....

dua etki senin fotoğraf çekerken verdiğn pozları yazmadım....
Tüm üye ve üye olacakların dikkatine! lütfen forum kurallarını gözden geçiriniz....

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • 482 kere teşekkür etti
« Yanıtla #846 : Mayıs 03, 2010, 11:45:37 »
Katılan herkese bende tek tek teşekkür ederim :) Ankara ekibi zaten ayrı bir olaydı hepsine teşekkürler :) Türkaylada tanışmık olduk sonunda :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • 1 kere teşekkür etti
  • 2 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #847 : Mayıs 03, 2010, 11:48:26 »
Ankara ekibi damgasını vurdu zaten :D
..Tüplü ve Öfkeli..

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • 482 kere teşekkür etti
« Yanıtla #848 : Mayıs 03, 2010, 11:52:02 »
mesut bey ya evet o kızcağıza ayrı acıdım zaten....

foruma üye olmadığı halde külkedisi gibi çalıştırdılar kızcağızı çeşmelerle masa arasında mekik dokudu yediğinin fazlasını yakmıştır kesin.....

Hande hanım ya bunlar nasıl yorumlar hem eşim hemde benim hakkımda :D :D yok arabada nefes almadım vs galoş giydiricektimde çekindim :P   çok güzel bir gündü gerçekten sizinle sohpet etmekte ayrı bir keyifti :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Eski Toprak Toyotacı
  • chappuler
  • 34 kere teşekkür etti
« Yanıtla #849 : Mayıs 03, 2010, 11:54:47 »
ben kimsenin gücenmeyeceğini düşünerek esprili bir yorum yapmak istedim.... sizleri gülümsetmek adına...

yoksa herkes ve herşey mükemmeldi...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: Auris
  • 7 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #850 : Mayıs 03, 2010, 12:09:48 »
Aydın abi  bu arada seninle sabah kahvaltısıda çok keyifliydi :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Eski Toprak Toyotacı
  • Achtung! Adolf Hakkı ohne Toyota Yaris Twin-Turbo
  • Araç: ---
  • Kan Grubu: B+
  • 17 kere teşekkür etti
  • 41 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #851 : Mayıs 03, 2010, 12:17:20 »
Arkadaşlar sizleri alkış bombardımanına tuttum, hepinizi tekrar tebrik ediyorum :alkis:

Hande Hn, yorumlarınızı büyük bir keyifle okudum, Selahattin Duman tadında yazmışsınız :alkis:
Folgsamkeit macht frei...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • 482 kere teşekkür etti
« Yanıtla #852 : Mayıs 03, 2010, 12:18:01 »
ben kimsenin gücenmeyeceğini düşünerek esprili bir yorum yapmak istedim.... sizleri gülümsetmek adına...

yoksa herkes ve herşey mükemmeldi...

Hande hanım bende espirili yaklaştım zaten konuya :) biliyorum espiri yaptığınız bir sıkıntı yok :)

Aydın abi  bu arada seninle sabah kahvaltısıda çok keyifliydi :)

+100000000000   çok güzel güneşli bir sabah ve güzel bir kahvaltı idi :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Durum: Sakin
  • Araç: Verso
  • 22 kere teşekkür etti
  • 22 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #853 : Mayıs 03, 2010, 12:35:11 »
Vuuu gerçekten çok renkli bir buluşmaydı. İlk defa katıldığım için kıyas yapamıyorum :). Yayları değiştirmeyi düşünüyordum bir ara tümsekten geçmeye çalışan arkadaşlar bana değiştirmemem konusunda ilham verdi :).

Özellikle çocuğunuz huysuzlandığında bir an önce bir yere ulaşmak istiyorsanız, yüksek araç şart :D. Buradan fedakar şehir dışı katılımcılarına, şehirdışından gelenlere yardımcı olanlara, piknik yerinde güneş altında mangal yapanlara, pişen etleri tereddütsüz mideye indirenlere, hoplayanlara, zıplıyanlara :), o anı tarihe geçirenlere, masrafları çeken ve organizasyonu yapan yönetime ayrı ayrı teşekkürü borç bilirim.

Ahmet Said ile ilgilenelere ve zahmet edip bize servis yapanlara da ayrıca teşekkür ederim :). Özellikle isim yazmadım çünkü herkesin ismini hatırlayamıyorum. Kusuruma bakmayınız :)
397-393-389-385-381 yok dolacak gibi değil.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • 482 kere teşekkür etti
« Yanıtla #854 : Mayıs 03, 2010, 12:37:14 »
Vedat yay tak sen ama 3 cm lik Eibach Pro kit tak ;) yol tutuşun bariz oranda artıcak :) aracında yay olanlar ben dahil baya sıkıntı yaşadık evet ama hergün dağ bayıra çıkmıyoruz :) ayrıca arabasında yay olanların hepsinde nerdeyse 4 5cm lik yay varı :) bu arada avatarınlada oynamayı bırak artık yahu :D :D gözlerimiz şaşı oldu :D

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 22 kere teşekkür etti
« Yanıtla #855 : Mayıs 03, 2010, 12:42:45 »
Vedat yay tak sen ama 3 cm lik Eibach Pro kit tak ;) yol tutuşun bariz oranda artıcak :) aracında yay olanlar ben dahil baya sıkıntı yaşadık evet ama hergün dağ bayıra çıkmıyoruz :) ayrıca arabasında yay olanların hepsinde nerdeyse 4 5cm lik yay varı :) bu arada avatarınlada oynamayı bırak artık yahu :D :D gözlerimiz şaşı oldu :D

:) şaka yapıyorum mesut. takıcamda şöle güzel bir ikinci el bulursam :). Yol tutuş yeter sadece. virajlarda tekne misali pek konforlu olmuyor :). Avatarı da ayar tutturamadım bir türlü haklısın :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Eski Toprak Toyotacı
  • chappuler
  • 34 kere teşekkür etti
« Yanıtla #856 : Mayıs 03, 2010, 12:45:13 »
haa unutmuşum vedat bey çocuğunuzun parmağının ucundan yedim birazcık kusura bakmayın....

ahmet saidle "ceee" oynayın benim yerime bayılıyor bayılıyor....

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 22 kere teşekkür etti
« Yanıtla #857 : Mayıs 03, 2010, 12:54:06 »
haa unutmuşum vedat bey çocuğunuzun parmağının ucundan yedim birazcık kusura bakmayın....

ahmet saidle "ceee" oynayın benim yerime bayılıyor bayılıyor....
Yahu bende diyorumki bu çocuk iki okka eksik çekiyor. Ah Hande Hn. ah. :D

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Hergün biraz daha fazla Toyota sevgisi... <3
    • JDM TÜRK
  • 6 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #858 : Mayıs 03, 2010, 13:00:33 »
Evet herşey çok güzeldi , ben biraz yorgun olduğum için pek keyfim yoktu ama onun  haricinde herşey çok güzeldi.
Başta Ağvaya kadar gitmeme sebep olan Ankara ekibindeki arkadaşlarıma olmak üzere organizasyonda katkısı bulunan herkese çok teşekkür ederim.
Hande ablamın yaptığı uzuuun yorumada aynen katılıyorum.
Mesut abimin arabası konusundada , bu kadar temiz bir şekilde muhafaza edildiğini bende beklemiyordum , showroomdaki bir araç kadar güzel duruyordu. Hatta resimde görünenden çok daha güzel.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • 482 kere teşekkür etti
« Yanıtla #859 : Mayıs 03, 2010, 13:18:59 »
:) şaka yapıyorum mesut. takıcamda şöle güzel bir ikinci el bulursam :). Yol tutuş yeter sadece. virajlarda tekne misali pek konforlu olmuyor :). Avatarı da ayar tutturamadım bir türlü haklısın :)

Vedat kesinlikle tavsiye ediyorum hele ben yeni taktığım yaylarla virajlarda bikaç deneme yaptım stok 195 taban lastiklerle  60 ile girdiğim virajlara 215 taban lastik ve 3,5cm lik eibach yaylarla 80 ile girebiliyordum, kule gergisi ve şimdi 4,5cm lik H&R yaylar ile bugün 100 ile döndüm :D

Evet herşey çok güzeldi , ben biraz yorgun olduğum için pek keyfim yoktu ama onun  haricinde herşey çok güzeldi.
Başta Ağvaya kadar gitmeme sebep olan Ankara ekibindeki arkadaşlarıma olmak üzere organizasyonda katkısı bulunan herkese çok teşekkür ederim.
Hande ablamın yaptığı uzuuun yorumada aynen katılıyorum.
Mesut abimin arabası konusundada , bu kadar temiz bir şekilde muhafaza edildiğini bende beklemiyordum , showroomdaki bir araç kadar güzel duruyordu. Hatta resimde görünenden çok daha güzel.

Erdemcim çok teşekkür ederim öncelikle güzel iltifatın için :) arabama gerçekten çok iyi bakıyorum ha kilometresi 110 bin oldu ancak kesinlikle ne motorunda ne kaportasında nede içinde en ufak bir hata kusur yok, ama gelde 2. el araba alıcaklara anlat bunu 110 bin diyince aha motor bitmiştir diyorlarya :D