Anket

Buluşma yeri?

AĞVA
12 (57.1%)
Herhangi bir yer?
9 (42.9%)

Toplam Oy Verenler: 20

Oylama kapandı: Nisan 17, 2010, 21:27:15

Gönderen Konu: 2 Mayıs 2010 - Şile/Ağva Buluşması  (Okunma sayısı 120220 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • pahalı zevklerim var, benzin gibi
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: A-
  • 10 kere teşekkür edildi
Ynt: 2 Mayıs İstanbul Buluşması
« Yanıtla #360 : Nisan 19, 2010, 17:04:58 »
buyur kardeşim
ae101 4a-fe+ junyan angel eye+ 8000k xenon+ usdm oem stop+ racing stripes+ 16" astra H jant+ 195/45r16 continental sport contact2 ve michelin pilot sport+ sonax cam filmi+ ışıklı kapı eşiği+ ayak aydınlatması+ beyaz gösterge aydınlatması+ oem anatomik spoyler+ bagaj led aydınlatma+ e34 paspas+ alpine CDE-9873RB teyp+ alpine mrv-f450 amfi+ alpine MRP-M500 mono amfi+ jbl komponent+ fli

Toyota Club Türkiye

« Yanıtla #360 : Nisan 19, 2010, 17:04:58 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Site Yöneticisi
  • Deus ex machina
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: A+
  • Model Yılı: -
  • 2904 kere teşekkür etti
  • 3269 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #361 : Nisan 19, 2010, 17:09:46 »
  Şimdi ana konunun dışına çıkmayalım, bu sticker işini buluşmada kararlaştırırız. Asıl konuyu halledelim.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Araç: Yaris
  • Kan Grubu: 0+
« Yanıtla #362 : Nisan 19, 2010, 18:04:00 »
2 hafta ile kaçtı buluşma..
bari bir sonrakini kararlaştırın buluşmada da ona katılalım..

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Site Yöneticisi
  • Deus ex machina
« Yanıtla #363 : Nisan 19, 2010, 19:57:32 »
  Aklımdan da geçtin Cem. :) Neyse az kaldı, gel yine yaparız.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • ben toyota'yla büyümüşüm
  • Kan Grubu: AB+
« Yanıtla #364 : Nisan 19, 2010, 20:09:52 »
doğru konuyu dağıtmayalım ama stıcker larda mutlaka www.com olmalı .
onuda soleyeyim bari :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 2 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #365 : Nisan 19, 2010, 22:57:51 »
 Şimdi ana konunun dışına çıkmayalım, bu sticker işini buluşmada kararlaştırırız. Asıl konuyu halledelim.

Neden hakan abi? Konunun dağıldığı falan yok ama istersen başka bir başlık altında yapabilirim bunu. Buluşmada laptop falanmı getireceğiz hangisi olsun hesabı? Diyorumki, sticker meselesini ben üstlendim. Buluşacak olan arkadaşlar ile kafamıza göre birşeyler seçelim, onu bastırayım güzel bir şekilde, herkes kullansın. Duyuyorum ki, başka forumlarda ( lütfen yalnış anlama kötülediğim falan yok ) yöneticiler üyelerine ücretsiz olarak postalıyormuş. Bizde daha bir sticker bile kararlaştırılamadı. İki seneye yaklaşıyor üyeliğim yani iki seneye yakındır buradayım, gözlemlediğim kadarıyla hala tık yok ;)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Site Yöneticisi
  • Deus ex machina
« Yanıtla #366 : Nisan 20, 2010, 08:23:58 »
  Siz beni dinleyin, size buluşmada açıklarım, şimdi kafanızı tek meşgul edecek şey buluşma organizasyonu olsun bence.
 Ankara, İzmit ve Gebze tarafından gelecekler programı yapıyorlar yolda buluşma için. AVrupa yakası olarak da böyle bir plan yapalım.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 2 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #367 : Nisan 20, 2010, 09:12:47 »
Güncel Liste Liste biraz karışık gelebilir ama akıllarda daha net olsun diye ufaktan düzenledim :)

Buluşma Yeri               :  Ağva  
Ortak Buluşma Noktası  :  XXX ( şile'mi, x'mi Y'mi Z'mi? )
Ortak Buluşma Saati     :  XX:xx

4 Kişi - İsmail Karaoğlu ve arkadaşı + Nagihan Uyanık ve arkadaşı
  2 Kişi - Ümit Bağıran + Ahmet Can + Hakan Öztürk ve GK
  1 Kişi - Metecan Işık ( Tek mi geleceksiniz? Şahsi aracınızla mı? Planınızı yazınız )  
  1 Kişi - Uğur Gürbüz (Saat 08:00 Merter, 08:30 Acıbadem. Yakın olanlar Özel mesaj ile irtibata geçsinler )  
  2 Kişi - Mesut Akın ve Hanımı ( Gebzeden, şahsi aracı ile )  
  1 Kişi - Ergün Gürkan ( Ergün, kesin gelebiliyormusun? )  
  1 Kişi - Ergin Erdoğan ( Tek mi geleceksiniz? Şahsi aracınızla mı? Planınızı yazınız )  
  1 Kişi - Oktay Okyay ( Tek mi geleceksiniz? Şahsi aracınızla mı? Planınızı yazınız )  
  1 Kişi - Tuncay Aysan ( Tek mi geleceksiniz? Şahsi aracınızla mı? Planınızı yazınız )  
  1 Kişi - Hikmetcan Çelik ( Tek mi geleceksiniz? Şahsi aracınızla mı? Planınızı yazınız )  
  1 Kişi - Saadettin Kara ( Tek mi geleceksiniz? Şahsi aracınızla mı? Planınızı yazınız )  
  1 Kişi - Suray Karakaş ( Tek mi geleceksiniz? Şahsi aracınızla mı? Planınızı yazınız )  
  1 Kişi - Emre Kaya ( Tek mi geleceksiniz? Şahsi aracınızla mı? Planınızı yazınız )  
  1 Kişi - Sali KARALİ ( Tek mi geleceksiniz? Şahsi aracınızla mı? Planınızı yazınız ) 
  3 Kişi - Türkay Sarıkaya + Erdem Köse + Hande Bayram ( Ankaradan gelecekler, İstanbul'lularla X noktasında buluşacağız ? ? ? )

Böylece Toplam Büyük Buluşmaya 22 Kişi Olarak Katılacağız :alkis:

Yukarıdaki boşlukları doldurduktan sonra, yiyeceklerimizi nasıl alırız ( bence hep birlikte ) ve kimler mangal vs. getirebilir? Sorusunu netleştirelim.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Kilometre: 421000
  • Model Yılı: '05
  • 180 kere teşekkür etti
  • 62 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #368 : Nisan 20, 2010, 09:32:31 »
bende gelirim benide yazın :)
2005 corolla 1.6 hb a/t
2002 corolla 2.0 d4d (Dsport)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • E12 SPORT 3ZZ-FE (Auris - Yaris D4D MMT) Civic EK9
    • Model araçlar, uçaklar, helikopterler
  • Araç: Yaris
  • 482 kere teşekkür etti
  • 760 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #369 : Nisan 20, 2010, 09:35:11 »
Ümi,t daha önceki sayfalardada güncel listeye mangal getireceğimi yazdım ama daha sonra kimse o listeyi kopyalamamış bidaha ekliyorum mangal kısmını

Güncel Liste Liste biraz karışık gelebilir ama akıllarda daha net olsun diye ufaktan düzenledim :)

Buluşma Yeri               :  Ağva  
Ortak Buluşma Noktası  :  XXX ( şile'mi, x'mi Y'mi Z'mi? )
Ortak Buluşma Saati     :  XX:xx

1 Kişi - Metecan Işık ( Tek mi geleceksiniz? Şahsi aracınızla mı? Planınızı yazınız )  
  1 Kişi - Uğur Gürbüz (Saat 08:00 Merter, 08:30 Acıbadem. Yakın olanlar Özel mesaj ile irtibata geçsinler )  
  2 Kişi - Mesut Akın ve Hanımı ( Gebzeden, şahsi aracı ile ) (Mangal getirecek)  
  1 Kişi - Ergin Erdoğan ( Tek mi geleceksiniz? Şahsi aracınızla mı? Planınızı yazınız )  
  1 Kişi - Oktay Okyay ( Tek mi geleceksiniz? Şahsi aracınızla mı? Planınızı yazınız )  
  1 Kişi - Tuncay Aysan ( Tek mi geleceksiniz? Şahsi aracınızla mı? Planınızı yazınız )  
  1 Kişi - Hikmetcan Çelik ( Tek mi geleceksiniz? Şahsi aracınızla mı? Planınızı yazınız )  
  1 Kişi - Saadettin Kara ( Tek mi geleceksiniz? Şahsi aracınızla mı? Planınızı yazınız )  
  1 Kişi - Suray Karakaş ( Tek mi geleceksiniz? Şahsi aracınızla mı? Planınızı yazınız )  
  1 Kişi - Emre Kaya ( Tek mi geleceksiniz? Şahsi aracınızla mı? Planınızı yazınız )  
  3 Kişi - Türkay Sarıkaya + Erdem Köse + Hande Bayram ( Ankaradan gelecekler, İstanbul'lularla X noktasında buluşacağız ? ? ? )

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 2 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #370 : Nisan 20, 2010, 09:35:41 »
Salih abi, senide ekledim listeye ama siz bence uğur abiyle gelin. İkinizde karşıdasınız.

Özelden yazışın abi

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
« Yanıtla #371 : Nisan 20, 2010, 09:38:59 »
  2 Kişi - Mesut Akın ve Hanımı ( Gebzeden, şahsi aracı ile )  
  3 Kişi - Türkay Sarıkaya + Erdem Köse + Hande Bayram ( ankaradan gelip gebzede mesut abiyle buluşup, izmit, gebze, anlara grubu olarak geleceğiz)

et konusu toptan halledilecek deniyor, nereden alınır, nasıl alınır, kim alır? tutup 20 kişi birden mi gidip alcaz :) mangal sahipleri de bir ışık yaksın, benim mangalım bayağı küçük..
ae101 4a-fe+ junyan angel eye+ 8000k xenon+ usdm oem stop+ racing stripes+ 16" astra H jant+ 195/45r16 continental sport contact2 ve michelin pilot sport+ sonax cam filmi+ ışıklı kapı eşiği+ ayak aydınlatması+ beyaz gösterge aydınlatması+ oem anatomik spoyler+ bagaj led aydınlatma+ e34 paspas+ alpine CDE-9873RB teyp+ alpine mrv-f450 amfi+ alpine MRP-M500 mono amfi+ jbl komponent+ fli

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: Auris
  • Kan Grubu: ---
  • 7 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #372 : Nisan 20, 2010, 09:44:14 »
bende gelirim benide yazın :)

ya kardeş sen nerdesin o kadar yazdım hiace gelmeden piknik olmaz diye :D :D

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • 180 kere teşekkür etti
« Yanıtla #373 : Nisan 20, 2010, 09:46:27 »
benim işyerim zate alemdagda kardeşimle beraber gelirim bende agvaya     gelmek isteyen varsa bizle gelebilirde ,mangal da getiririm, bol miktarda odunda :D (marangozuz nasıl olsa)
2005 corolla 1.6 hb a/t

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 7 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #374 : Nisan 20, 2010, 09:47:30 »
benim işyerim zate alemdagda kardeşimle beraber gelirim bende agvaya     gelmek isteyen varsa bizle gelebilirde ,mangal da getiririm, bol miktarda odunda :D (marangozuz nasıl olsa)

işte budur :D :alkis:

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • 180 kere teşekkür etti
« Yanıtla #375 : Nisan 20, 2010, 09:47:43 »
ya kardeş sen nerdesin o kadar yazdım hiace gelmeden piknik olmaz diye :D :D
oktayım  işlerden giremiyorum bu ara nete  uzak kaldım forumdan  bugun bi baktım  toplanıyomuşuz :D
2005 corolla 1.6 hb a/t

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 7 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #376 : Nisan 20, 2010, 09:53:02 »
oktayım  işlerden giremiyorum bu ara nete  uzak kaldım forumdan  bugun bi baktım  toplanıyomuşuz :D

yok ben seni unuttum zannetme bugün yarın görmezsen özel mesaj atacaktım. gerçi sana mailde geliyor mu bilmiyorum ama deneyecektim :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • 180 kere teşekkür etti
« Yanıtla #377 : Nisan 20, 2010, 09:55:57 »
yok ben seni unuttum zannetme bugün yarın görmezsen özel mesaj atacaktım. gerçi sana mailde geliyor mu bilmiyorum ama deneyecektim :)
özelden msj atınca geliyor mail   unutmadın için sağol kardeşim  konvoy halindemi idilicek agvaya   yosa direk orda mı buluşulucak
2005 corolla 1.6 hb a/t

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 7 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #378 : Nisan 20, 2010, 09:58:21 »
valla onu belirlemeye çalışıyoruz biz burdan gebze + ankara toplanıp gidicez ama istanbul netleştiremedi her zaman ki gibi :D

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
« Yanıtla #379 : Nisan 20, 2010, 10:00:55 »
valla onu belirlemeye çalışıyoruz biz burdan gebze + ankara toplanıp gidicez ama istanbul netleştiremedi her zaman ki gibi :D
boşver yine izmir tayfasından daha iyiler :)

hakan abiii üyelere mail atsanıza ya..bütün üyelere mail gitsin buluşma var diye