Anket

Buluşma yeri?

AĞVA
12 (57.1%)
Herhangi bir yer?
9 (42.9%)

Toplam Oy Verenler: 20

Oylama kapandı: Nisan 17, 2010, 21:27:15

Gönderen Konu: 2 Mayıs 2010 - Şile/Ağva Buluşması  (Okunma sayısı 120223 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: Auris
  • Kan Grubu: ---
  • 7 kere teşekkür edildi
Ynt: 2 Mayıs İstanbul Buluşması
« Yanıtla #380 : Nisan 20, 2010, 10:02:09 »
hakan abiii üyelere mail atsanıza ya..bütün üyelere mail gitsin buluşma var diye

+1

Toyota Club Türkiye

« Yanıtla #380 : Nisan 20, 2010, 10:02:09 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: 0+
  • 2 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #381 : Nisan 20, 2010, 10:05:26 »
Güncel Liste Liste biraz karışık gelebilir ama akıllarda daha net olsun diye ufaktan düzenledim :)

Buluşma Yeri               :  Ağva  
Ortak Buluşma Noktası  :  XXX ( şile'mi, x'mi Y'mi Z'mi? )
Ortak Buluşma Saati     :  XX:xx

4 Kişi - İsmail Karaoğlu ve arkadaşı + Nagihan Uyanık ve arkadaşı
  2 Kişi - Ümit Bağıran + Ahmet Can + Hakan Öztürk ve GK
  1 Kişi - Metecan Işık ( Tek mi geleceksiniz? Şahsi aracınızla mı? Planınızı yazınız )  
  1 Kişi - Uğur Gürbüz (Saat 08:00 Merter, 08:30 Acıbadem. Yakın olanlar Özel mesaj ile irtibata geçsinler )  
  2 Kişi - Mesut Akın ve Hanımı ( Gebzeden, şahsi aracı ile ) (Mangal getirecek)  
  1 Kişi - Ergün Gürkan ( Ergün, kesin gelebiliyormusun? )  
  1 Kişi - Ergin Erdoğan ( Tek mi geleceksiniz? Şahsi aracınızla mı? Planınızı yazınız )  
  1 Kişi - Oktay Okyay ( Tek mi geleceksiniz? Şahsi aracınızla mı? Planınızı yazınız )  
  1 Kişi - Tuncay Aysan ( Tek mi geleceksiniz? Şahsi aracınızla mı? Planınızı yazınız )  
  1 Kişi - Hikmetcan Çelik ( Tek mi geleceksiniz? Şahsi aracınızla mı? Planınızı yazınız )  
  1 Kişi - Saadettin Kara ( Tek mi geleceksiniz? Şahsi aracınızla mı? Planınızı yazınız )  
  1 Kişi - Suray Karakaş ( Tek mi geleceksiniz? Şahsi aracınızla mı? Planınızı yazınız )  
  1 Kişi - Emre Kaya ( Tek mi geleceksiniz? Şahsi aracınızla mı? Planınızı yazınız )  
  2 Kişi - Sali KARALİ ve Kardeşi ( Hiace ile alemdağ'dan geliyor ) ( Odun getirecek )  
  3 Kişi - Türkay Sarıkaya + Erdem Köse + Hande Bayram ( ankaradan gelip gebzede mesut abiyle buluşup, izmit, gebze, anlara grubu olarak ortak buluşma noktasına gelecekler ) ( Küçük mangal )  

et konusu toptan halledilecek deniyor, nereden alınır, nasıl alınır, kim alır? tutup 20 kişi birden mi gidip alcaz :) mangal sahipleri de bir ışık yaksın, benim mangalım bayağı küçük..

Hacı sen dert etme artık şu işi yahhh. Hep beraber toplandığımızda ateşleriz beşer onar, alırız orada. Aramızda 3-5 kişi parayı toplar, gider alırız etlerimizi. 20 kişi birden kasap'a girmenin imkansız olduğunu sende biliyorsun :P

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • pahalı zevklerim var, benzin gibi
  • Kan Grubu: A-
  • 10 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #382 : Nisan 20, 2010, 10:08:32 »
Hacı sen dert etme artık şu işi yahhh. Hep beraber toplandığımızda ateşleriz beşer onar, alırız orada. Aramızda 3-5 kişi parayı toplar, gider alırız etlerimizi. 20 kişi birden kasap'a girmenin imkansız olduğunu sende biliyorsun :P
fazla saçma zaten :) ancak gideceğimiz yer hakkında en ufak bir fikrim olmadığı için heyecanlanıyorum :D hazırlıksız etsiz bilmemnesiz oraya gidip bakınmak var :) en yakın kasap nerede mesela :) bilmiyorum bunları :)
ae101 4a-fe+ junyan angel eye+ 8000k xenon+ usdm oem stop+ racing stripes+ 16" astra H jant+ 195/45r16 continental sport contact2 ve michelin pilot sport+ sonax cam filmi+ ışıklı kapı eşiği+ ayak aydınlatması+ beyaz gösterge aydınlatması+ oem anatomik spoyler+ bagaj led aydınlatma+ e34 paspas+ alpine CDE-9873RB teyp+ alpine mrv-f450 amfi+ alpine MRP-M500 mono amfi+ jbl komponent+ fli

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 7 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #383 : Nisan 20, 2010, 10:10:46 »
olmadı danaya girelim :D

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
« Yanıtla #384 : Nisan 20, 2010, 10:11:17 »
olmadı danaya girelim :D
dana değil de kuzu olsa, çevirsek çevirsek yesek..ay ay :D
ae101 4a-fe+ junyan angel eye+ 8000k xenon+ usdm oem stop+ racing stripes+ 16" astra H jant+ 195/45r16 continental sport contact2 ve michelin pilot sport+ sonax cam filmi+ ışıklı kapı eşiği+ ayak aydınlatması+ beyaz gösterge aydınlatması+ oem anatomik spoyler+ bagaj led aydınlatma+ e34 paspas+ alpine CDE-9873RB teyp+ alpine mrv-f450 amfi+ alpine MRP-M500 mono amfi+ jbl komponent+ fli

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 7 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #385 : Nisan 20, 2010, 10:17:21 »
şimdi Türkay'ım sen daha beni tanımıyosun onun için direk dana çevirme yapalım :D

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
« Yanıtla #386 : Nisan 20, 2010, 10:18:29 »
şimdi Türkay'ım sen daha beni tanımıyosun onun için direk dana çevirme yapalım :D
abi dana kime yetcek yaa, bak senle ben bir kuzu deviririz :) kuzu derken 20 kişiye bi kuzu değil yani :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 7 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #387 : Nisan 20, 2010, 10:22:56 »
ha şöyle aynı telden konuşalım :D

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 2 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #388 : Nisan 20, 2010, 10:28:04 »
Etin %60 enflasyonu varmış uyandırayım :huh:

Kilosu 40-50 TL falan diyorlar... En iyisi bizim ünlü kanatçı haydardan 20 kilo kanat almak. Birde 10 tane bi milyonluk eşek sucukları... Ohhh tamam işte :P

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: Corona
  • Kan Grubu: A+
« Yanıtla #389 : Nisan 20, 2010, 10:31:38 »
kanatcı haydar dan guzel olur aslında umıt cım,ayarlayabılır mısın?arkadaslar da ısterler herhalde terbıyesı guzeldır kanatcı haydar ın
oto hamam kadıköy. tüm toyotacı arkadaşlarımı beklerim.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • ben toyota'yla büyümüşüm
  • Kan Grubu: AB+
« Yanıtla #390 : Nisan 20, 2010, 11:32:29 »
  1 Kişi - Metecan Işık ( Tek mi geleceksiniz? Şahsi aracınızla mı? Planınızı yazınız )  
  1 Kişi - Uğur Gürbüz (Saat 08:00 Merter, 08:30 Acıbadem. Yakın olanlar Özel mesaj ile irtibata geçsinler )  
  2 Kişi - Mesut Akın ve Hanımı ( Gebzeden, şahsi aracı ile )  
  1 Kişi - Ergin Erdoğan ( Tek mi geleceksiniz? Şahsi aracınızla mı? Planınızı yazınız )  
  1 Kişi - Oktay Okyay ( Tek mi geleceksiniz? Şahsi aracınızla mı? Planınızı yazınız )  
  1 Kişi - Tuncay Aysan ( Tek mi geleceksiniz? Şahsi aracınızla mı? Planınızı yazınız )  
  1 Kişi - Hikmetcan Çelik ( Tek mi geleceksiniz? Şahsi aracınızla mı? Planınızı yazınız )  
  1 Kişi - Saadettin Kara ( Tek mi geleceksiniz? Şahsi aracınızla mı? Planınızı yazınız )  
  1 Kişi - Suray Karakaş ( Tek mi geleceksiniz? Şahsi aracınızla mı? Planınızı yazınız )  
  1 Kişi - Emre Kaya ( nişanlım gelebilir +1 yada 2 arkadaşım, şahsi aracımla..)  
  3 Kişi - Türkay Sarıkaya + Erdem Köse + Hande Bayram ( ankaradan gelip gebzede mesut abiyle buluşup, izmit, gebze, anlara grubu olarak geleceğiz)

şimdi ben bişeye açıklık getirmek istiyorum..
avrupa yakası buluşma yeri 4.leven bp istasyonu bence çok uygun direk köprüye çıkabiliriz...

bu arada ben kanatçı haydarın orda oturuyorum...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • E12 SPORT 3ZZ-FE (Auris - Yaris D4D MMT) Civic EK9
    • Model araçlar, uçaklar, helikopterler
  • Araç: Yaris
  • Model Yılı: -
  • 482 kere teşekkür etti
  • 760 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #391 : Nisan 20, 2010, 11:38:22 »
Emre lütfen güncel son listeyi ekle mesajına, bak ben kaçıncı defa mangal getiricem diye ekliyorum adımın yanına ama listeyi her kopyalayan eski listeyi alıyor, valla bu gidişle getirmiycem mangal falan ya yeter :D

güncel liste bu :

Güncel Liste Liste biraz karışık gelebilir ama akıllarda daha net olsun diye ufaktan düzenledim :)

Buluşma Yeri               :  Ağva 
Ortak Buluşma Noktası  :  XXX ( şile'mi, x'mi Y'mi Z'mi? )
Ortak Buluşma Saati     :  XX:xx

2 Kişi - Mesut Akın ve Hanımı ( Gebzeden, şahsi aracı ile ) (Mangal getirecek) 
  1 Kişi - Emre Kaya ( Tek mi geleceksiniz? Şahsi aracınızla mı? Planınızı yazınız ) 
  2 Kişi - Sali KARALİ ve Kardeşi ( Hiace ile alemdağ'dan geliyor ) ( Odun getirecek ) 
  3 Kişi - Türkay Sarıkaya + Erdem Köse + Hande Bayram ( ankaradan gelip gebzede mesut abiyle buluşup, izmit, gebze, anlara grubu olarak ortak buluşma noktasına gelecekler ) ( Küçük mangal ) 

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
« Yanıtla #392 : Nisan 20, 2010, 11:49:46 »
valla semaverim vardı ama evdemi bilmiyorum bende akşam neler getirebileceğime bi bakayım.. edeyse kömürde semaver çayı yapayım afiyetle içeriz..

mesut akın : illede mangal getirecek.. güncel

bu sefer kıyak yaptım bak. 2 mayısa kadar bu bole :):)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: Yaris
  • Kilometre: 158000
  • Model Yılı: '08
  • 5 kere teşekkür etti
  • 24 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #393 : Nisan 20, 2010, 12:20:08 »
Geyiğe bağlamayalım arkadaşlar rica ediyorum sonu gelmiyor, bir gece giremiyorum nete 3 sayfa okuyorum yahu :D

Etler konusunda ben fırsat bulabildiğim zamanda Şalvarlı et, Can et gibi büyük mağazalara gidip fiyat araştırması yapacağım. Bunun yanında gerekli olan ekmek,içecek,köpük tabaklar, peçete, sebze vs gibi harcamalarında takribi bir fiyatını çıkarıp sizin görüşlerinize sunacağım.

Fiyatı 25 kişi üzerinden çıkarayım diyorum uygun mudur?
''Çocukları, yasaların ulaşamayacağı yerlerde saklayınız."

dissapointment=expectations/reality

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
« Yanıtla #394 : Nisan 20, 2010, 12:27:49 »
Geyiğe bağlamayalım arkadaşlar rica ediyorum sonu gelmiyor, bir gece giremiyorum nete 3 sayfa okuyorum yahu :D

Etler konusunda ben fırsat bulabildiğim zamanda Şalvarlı et, Can et gibi büyük mağazalara gidip fiyat araştırması yapacağım. Bunun yanında gerekli olan ekmek,içecek,köpük tabaklar, peçete, sebze vs gibi harcamalarında takribi bir fiyatını çıkarıp sizin görüşlerinize sunacağım.

Fiyatı 25 kişi üzerinden çıkarayım diyorum uygun mudur?
köpük tabak önermem, mangaldan alıp sıcak eti üstüne koyunca direk eriyor tabak :) plastik candır :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
« Yanıtla #395 : Nisan 20, 2010, 12:36:32 »
piknik için gerekli malzemeler 20 kilo etle bitmiyor haliyle...
1) Zeytinyağı
2) Nar Ekşisi
3) Çatal
4) Bıçak
5) Kesme Tahtası
6) Çaydanlık
7) Tüp
8) Bardak
9) Şeker
10) Çay Kaşığı
11) Tuz
12) Sabun
13) Tabak
14) Tencere
15) Çay
16) Gazete (Hem okumak, hem kullanmak için)
17) Peçete
18) Soğan
19) Domates
20) Biber
21) Patlıcan
22) Kömür
23) Çıra
24) Ateş
25) Ekmek
26) Kola + Ice Tea (Ve bilumum içecek)
27) Et (Et, tavuk, sucuk, sosis…vs.)
28) Baharat (acı biber, kekik, karabiber…vs.)
29) Karpuz (hiç sırası değil)
30) Yelpaze (ateşi yellemek için)
31) Mangal + Izgara
32) Maşa
33) Islak Mendil
34) Pet Bardak + Çay bardağı
35) 2 tepsi tahinli kaymaklı kadayıf (olmasada kek börek vs. yapmak isteyen varsa)
36) Limon
37) Bulaşık yıkamak için malzeme.
38) Kaşık
39) Soda (ağır yemekten sonra, lazım oluyor)
40) Bol eğlence ve dostlar…
41) top
42) ortalıkta gezinecek birkaç bebe...
43) tavla vs.

tahmini toplam 180 tl ye bu iş tamam arkadaşlar...adam başı 15 tl yeter sanırım. + yol masrafı baya ucuza gelecek gibi

unutmadan biri mangal getirecekti:):)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Corolla 1.4 D4D Comfort
  • Kan Grubu: B+
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #396 : Nisan 20, 2010, 12:49:16 »

unutmadan biri mangal getirecekti:):)
:D  :D  :D

:islik:
Amatörler ekipmanları için endişelenir, profesyoneller para için endişelenir, ustalar ışık hangi açıdan geliyor diye endişelenir.
http://www.resimupload.com/ds913095222_dscf0904.html

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Kan Grubu: B+
« Yanıtla #397 : Nisan 20, 2010, 13:21:13 »
arkadaslar agva yolu nasıl duzgunmudur hazır kıslık lastiklerim varken gelsem daha iyi olur yoksa yazlıkları takayım mı dagılmayalım yollarda cukurlarda sonra..

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Eski Toprak Toyotacı
  • chappuler
  • 34 kere teşekkür etti
  • 52 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #398 : Nisan 20, 2010, 13:27:14 »
fazla saçma zaten :) ancak gideceğimiz yer hakkında en ufak bir fikrim olmadığı için heyecanlanıyorum :D hazırlıksız etsiz bilmemnesiz oraya gidip bakınmak var :) en yakın kasap nerede mesela :) bilmiyorum bunları :)

türkay biz taaa ankaradan kalkıp gidiyoruz oralara müsade ette onlar düşünsün bunu aç kalırsak hesabını yine onlardan sorarız.... :) zaten ben aç kalınca çok agresif oluyorum.. ha tokkende agresifim o ayrı.... :) ağvada tost yapan bi yer var mı??
Tüm üye ve üye olacakların dikkatine! lütfen forum kurallarını gözden geçiriniz....
http://www.toyotaclubtr.com/index.php?topic=3.0
"Bir insanın bildiğini zannettiği bir şeyi öğrenmesi imkansızdır..."

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
« Yanıtla #399 : Nisan 20, 2010, 13:43:54 »
arkadaslar agva yolu nasıl duzgunmudur hazır kıslık lastiklerim varken gelsem daha iyi olur yoksa yazlıkları takayım mı dagılmayalım yollarda cukurlarda sonra..
çok tatlı virajları olan orman yolları hayal et