0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Ailecene misin abi?Degil isen benimle gelebilirsin. Araba tam dolmuş oluyor.
Ee şey her forumun her buluşması ayrı zevkli her bireyi ayrı kailteli ama bir Abant buluşması olamayacak malesef Yasinim
Eşime söyledim ama gelemem dedi bu durumda ben yalnız gideceğim Ahmet. Bu durumda senin araba full Mesaj Birleştirildi: Ocak 06, 2015, 13:41:44Bence şartları zorla ve gel ACD
ACD abimizin tek kapı corollasını görmek isteriz dağlarda
Şuanda dağlarda değil de başka ellere yar olmadan bir iki üç uzatasım var 2.0 d-rolla yı
En son bunu deneyen @Ahmet Can DiL (6650) abin arabayı aşağıda bırakmıştı Kışlık lastiğin yoksa Çin'den sipariş verde gelsin o zamana anca gelir
Haklısın HAKAN abi, yavaş yavaş liste oluşturmak lazım.BANDIRMA'dan 3 araç geliyoruz.1-Yüksel IŞIK 2-Bülent KARAYOL (Saitabat Buluşması'nda yanımda yer alan abim)3-Emre ÇAKIR (Foruma da üye)4-Muharrem Usta5-Muharrrem Usta'nın kalfası Erhan
gelmeyi cok isterim ama 31 Ocak gunu nobetciyim hastanede.1 Subat ise nobet cikisi olucam saat 09:00 da.Eger kendimi iyi hissedersem gelmeye calisacagim.Oylamada 1 subat olarak oy kullandim.Gelemezsemde lutfen kusuruma bakmayin artik.Umarim guzel ve keyifli bir bulusma olur.