0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Bursa'dan çok İstanbul'a gidiyorum. Hep beraber, en ideali bulacağız inşallah. Zaten programı kısa zamanda netleştirip diğer detayları belirleriz, ne yenecek, neler çıkarılacak vs.
Kar lastiği olmayan araç çıkabilirmi aceb oraya Önlerde 3000km kullandığım goodyear efficent grip performance var. Arkada ise 20 bin km ye yakın kullandığım bridgestone turanza er300 var
Zannetmiyorum ilke biraz önce haberlerde söyledi uludağ için zincirsiz araçları salmıyorlar diye tabiki ogün geldiğinde hava durumu nasıl olur bilinmez.
Ben kış lastikleriyle "nasıl çıkacağım ?" diyorum, seninkisi biraz fantastik olmuş İLKE.
İnşallah tarih size de uyar, sizi tekrar görmeyi çok isteriz.Her hafta veya iki haftada bir babamı Ali Osman SÖNMEZ Hastanesine götürüyorum, oradan ULUDAĞ 29 KM diyor.Eğer yolun devamı Ali Osman SÖNMEZ'e çıkan yol kadar dikse -ki muhtemelen öyledir- kar lastiği yetmez galiba.
İstanbula gidiyorum dediğine göredirek bursalısın abiii
Yüksel'im emin ol Ali Osman SÖNMEZ yokuşundan daha dik yerleri var Uludağ yolunun..Yeni teleferiği denemek daha iyi olabilir aslında..
O zaman durum vahim ENDER abim.Telefirik daha mantıklı gibi gelmeye başladı, daha risksiz olur.Ayriyetten babam o yol için "Arabanın yarı ömrünü götürüyor" derdi.
neden kışın ortasında buluşuyorsunuz ?
Kızak kaymak için,http://m.youtube.com/watch?v=2kWhzIUVloA