0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
@Bekir Uğur YAVUZCAN (29160) doktorumla beraber, bu sefer siz de rehberlik yapacağa benziyorsunuz. Ayriyetten yanımıza zincir almakta fayda var. Kış lastiği yetmeyebilir.
Gelmeyi cok isterdim yuksel ama bu sefer biraz zor gibi.biz hafta sonuda calistigimiz icin ozellikle kis mevsimi hasta yogunlugunun en fazla yasandigi donem zaten.bana kalirsa araclarinizi hic zorlayip risk almaya degmez.binim teleferige hemde harika Bursa Manzarasini izleye izleye cikin zirveye...
Bu hafta yine kar muhtemel diyor bazı bölgeler için, yukarısı daha da güzel olur.
Arkadaşlar, bu sefer çok fazla karıştırmayıp direk programı yapmaya çalışalım herkes için uygunsa. Uludağ hedefimiz, Ahmet Can daha önce organizasyon yaptığımız yeri alternatif olarak öneriyor ama bu sefer Uludağ'da Toyotaclubtr organizasyonu olsun ki hep beraber değişik yerler görelim düşüncesindeyim. Ayrıca görünüşe göre Edirne, Balıkesir, İzmit, Adapazarı, Ankara, İstanbul, Bursa, Zonguldak gibi yerlerden gelecek arkadaşlarımız olacak. Sabah erken saatlerde buluşursak gün içinde farklı organizasyonlara vakit kalır. Şimdi tarihi ve günü hızlı şekilde belirlemek lazım ki herkes ona göre programını yapsın. Şu anda yukarıda 25cm kar varmış, bu daha artacaktır bu hafta itibari ile.
şuan için ıspartadayım ama o şubat pazarlarında nevşehirde olma ihtimalim de var.Olurda ıspartada olursam allahtan bir mani çıkmazsa gelmeyi düşünüyorum ve bi o kadar da çok istiyorum..Şimdiden heyecanlandım inşaallah bir mani çıkmazda gelirim tek ricam pazar günü olsun..şimdiden emeği geçen ve onca işinin gücünün arasında bu işe mesai harcayan herkese çok teşekkür eder saygılar sunarım..
İnşallah hızlı tren de bağlanacak Bursa'ya Ahmet Can.
Bursalı oldun çıktın be abim
Burda tıpçı bi kardeşiniz var. 7-8 subatta tıp öğrencileri sempozyumum var o tarih olmaz. Olabilecek en yakın tarih olması benim için daha iyi olur. 16 Ocakta sınav var ondan sonra 10 güncük bi tatilim var sonra yine topuk okul başlasın Uludağ çok istediğim bi yer. Eğer 7-8 subat olmazsa biliyosunuz Yükselle biz her türlü varız