0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
An itibarı ile Kartepe kar kalınlıgı Uludag'ı geçmiş durumda.
M.Ali abi'ye meydan okuyorum http://youtu.be/MuZxdsQ2gWAŞimdiden çalışmalar başladı
Değerli abiler.. pazar günü olmasına çok sevindim o tarihte ısparta da alacağım.. allahtan bir mani çıkmazsa geliyorum maddi manevi kendimi şimdiden ayarlamaya koydum..Olurda ıspartadan antalyadan afyon dinardan katılmak isteyen olursa benim içinde fena olmaz şuan için tek kişiyim, bir arkadaşımda işlerini yola koyarsa onunla birlikte geleceğim bu arada malum benim yol 350 km buradan sabah mı çıkayım yoksa bi yolunu ayarlayıp gecede orada kalayım eğer sabah 9 gibi falan buluşacaksak 6 gibi çıksam yetişirim sanırım?
Hakan abim o tarihler arasi memleket olacam .tam tarih saat belli olsun ona göre katılmak isterim araniza
Buluşma saatini belirledik mi?Malum yoldan gelecegiz plan yapmak lazım.
Ne kadar erken, o kadar iyi. Hem yol dolmamış olur, hem akşam dönüşe sıkışmamış olur kimse.Sayımız netleşsin, ona göre sucuk, ekmek vs yi netleştiririz burada.Yüksel, yine yolda buluşup devam ederiz eğer sana da uygunsa.
Tabii ki abi. KARACABEY SHELL'de buluşup oradan devam ederiz.
Bencede 09:00 ı geçmesin.Birde alış veriş var.
Mesela Ankara ekibi geliriz demişti fakat listeye daha ekleme olmadı ??
Gelmeyi çok istiyorum fakat ailem ile anlaşabilecek miyim bilmiyorum.Uludağ'a çıkılmaz derlerse nasıl ikna edeceğimi bilmiyorum.Listeye eklenmek isterim fakat şuanda bende Afyon'da okulda olduğumdan bizimkilerle birşey konuşamıyorum.Benim iş haftaya kesinleşir abilerim kardeşlerim
abiler öyle macera falan deyince aklınıza filmlerdeki sahneler doğudaki kar tünelleri falan gelmesin, kar lastiği olan hangi marka model olursa olsun çok rahat gideceği çıkabileceği yollar çünkü o yollarda her yarım saatte bir kalkan dolmuşlar var..Hatta bir arkadaşım yakını peught 307 marka otomobile zar zor kayak takımlarını sığdırıp düzenli olarak tek başına uludağa gider güzelce kayağı yapar hatta bi gecede yatar yine arabasıyla döner gelirdi..Bi kere bile yolda kaldım şöyle macera bilmem ne dediği hatırlamam üstelik 30 yaşlarında tek yaşayan bir bayan kendisi...Adı üstünde uludağ kayak merkezi, dev tesisin yolları kardan kapanacak millet yolda kalacak..yok daha neler..
Ben eğer araçla gelirsem yazlık lastiklerimle çıkacağım hırs yaptım [emoji14]
Mustafa bey asıl siz gelmek isteyenlere yardımcı olmaya çalışın .