0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Ahmet Can, yakalamışsın işte.
Aman abi sen Ahmet abiye uyma
Bizde de kışlıklar yok, sonumuz hayrolsun Ben baştan babamla pazarlık yaptımda artık orda ne olur bilemem "Toyota club ün uludağda buluşması var baba." İlk verdiği cevap "arabayı vermem asla " olmuştu ama yine hallettim
Böyle bir manzarayla karşılaşmayalım ? DAĞ YOLU 3Ayriyetten şu video da çok güzel.25 Aralık 2011 - Uludağ ilk çıkış ve inişMesaj Birleştirildi: Ocak 20, 2015, 16:07:56Evet, o Kaan.
4 çeker de olsa araç karları altına aldığında şarlar zorlaşıyor ama 4 çeker kullanmak çok keyifli her şartta, Karda, buzda ,çamurda,,çölde ,yağışta, selde, kırda ,bayırda,ve otoyolda.Birde TOYOTA OLURSA.
Arkadaşlar affınıza sığınarak uludağ buluşmamızı bu hafta yapmayı teklif ediyorum,Ne yazıkki eşimin işinden dolayı 1 şubatta size ailece eşlik edemeyeceğim
Daha erken buluşuruz herkese uyarsa, o zaman vakit nispeten daha geniş olur. Zaten tüm günü kimse yukarıda geçirmek istemez herhalde hem hem erken çıkılıp, olası kalabalıktan nispeten kurtulunmuş olunur, hem sana nispeten daha çok vakit kalır, hem de aşağı inişte arkadaşlar bazı yerleri rahat gezebilir. En uygun durum bu gibi duruyor. Eğer herkese uygunsa sabah ilk toplanmayı 09:00 'dan daha erkene alalım.