0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Shell'e geliyorsun o zaman demek ki Emre. 07:50 Shell herkese uygunsa İzmir, Balıkesir, Karacabey taraflarından gelecekler için. Arkadaşlar, küçük bir değişiklik olabilir, benim Mudanya'ya uğramam gerekecek büyük ihtimal. Öyle olursa programda küçük bir ayarlama yapabiliriz.
Bana 7.50 uygundur abi. Zaten çok geçe kalmamakta da fayda var.Yok öyleee, yalnız bırakmayız abimizi, siyah Megane nereye dönerse biz de oraya.
Gerçekten süpersin Yüksel'ciğim, yüreğinle yazdığın hissedilebiliyor. O zaman Mudanya'dan misafirlerimizi alıp, otoyoldan direk Özdileğe geçeriz hep beraber. Zaten çok mesafe olmaması lazım Mudanya-Özdilek arası.
bozüyükten yol biraz tehlikeli ama bence mezitler o zamana açık olur sankisonrası rahat. geçen günlerde bütün araçları inegölde bekletmişler yollar kapanmış bir akşam
Benimde tek korkum mezitler zaten.Kapalı olduğu zaman otobüs kamyon tır hiçbir vasıtayı salmıyorlar. O zamanki hava durumuna göre umarım açık olurda aranıza katılabilirim.
Mezitler'deki şu anki durum nedir bilginiz var mı ? Cumartesi sabahı Eskişehir tarafına geleceğim ama hiç gözüm yemiyor. Buz, kar derken yollarda perişan olmaktan korkuyorum.
Oradaki en güncel bilgileri genelede otogarda falan otobüs firmalarına sorunca veriyorlar. Otobüsler geç geliyorsa genelde sıkıntı büyük oluyor.Geçen hafta çok kapalıydı yol ama bu aralar nasıldır bir bilgim yok
gidişat oralarda nasıl bilmiyorum ama Antep fena oldu. sabah bir kar yağdı,bir kar yağdı Bursada iyi gibi sanki??Bu arada İlkay ,özel mesajlarına bakmalısın
BURSA'da sıkıntı yok Kaan.Pazartesi günü kar yağdı ve Salı günü ben Uludağ Yolu'ndaydım, her taraf açıktı.
Abiler ben katılamayacağım maalesef nedeni ise;5 saatlik uyku ile 300 km den fazla yol geleceğim sonra o kadar eğlence sohbet muhabbet derken hava kararmadan yola çıkmam zor.O kadar yolu tek gelip gitmek açıkçası beni korkutuyor, çünkü kayak yorgunluğu nedir etkisi ne kadar sürer geçen hafta iliklerime kadar hissettim.hal öyle olunca bir gün dinlenmeden yola çıkmam zor..Tabi birde işin maddi boyutu var araç benzinli tek gidip gelmem beni zorlayacak..Şimdiden özür diler haklarınızı helal etmenizi rica edeceğim .. saygılarımla
Gayet iyi olur abi.Mudanya'yı hiç görmemiştim, benim için de değişiklik olur.
Mudanya ,Bursa merkez özdilek arası 33 km 40 dk sürer.
Özellikle baharda Trilye tarafları çok güzel oluyor.Zaten giderken Otoyoldan direk Mudanya.
Dibimizde(120 KM) olmasına rağmen hiç gitmedim abi.Google'dan baktığım kadarıyla çok güzel bir yer. Yazın buralarda Erdek'ten ve Avşa'dan başka pek bir alternatifimiz yok, Mudanya'yı keşfetmem iyi oldu.__________________________________Yavaş yavaş getirilecek ekipman listesini çıkartalım mı ? Ben mangal ve gereçleri(maşa, ızgara, baca), istenilen miktarda damacanayla içme suyu getirebilirim.Aracım bagaj bakımından müsait olacak, istenilen başka şeyler varsa onları da üstlenebilirim.
Pazar günü uygun saatte (erken) feribot ve deniz otobüsü yok maalesef, bu yüzden bizimkiler gelemeyecek. Yeğen çok hevesliydi, üzüldü. Çevresinde çok güzel yollar var, durup fotoğraf çekilecek çok yer var, Marmara'dan çok Akdeniz sahilleri havası var Trilye taraflarında. Bir de Malkara tarafları değişik, değişik bir hayvanat bahçesi falan var.