0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Fırtınadan dolayı THY yolları seferlerini iptal ediyormuş.Feribottada benzer durum olabilir mi acaba?
pazar günü bende geliyorum %80 ihtimal Corollayla gelmeyi planlıyorum. Yarın yalovadaki gemideki montaj işini hızlı bitirmeyi planladım inşallah aksilik olmaz
Ben bu akşam bursade nilüferdeki kardeşimin yanına geçtim.Ekmek işini ben halledeyim dedim fakat buraları hiç bilmiyorum.Toplandıktan sonra yol güzerğahından alabikeceğimiz bir yer varmıdır acaba.
Liste aşağıda, kimi alınacaklar da belirtilmiş ancak hala eksiklerimiz var ve bugün cuma. Bu noktada ekmek ve kömür için aracında yer olan arkadaşların görev üstlenmesi gerekiyor.
Aytaç karayolu tercihi olursa izmitten hep birlikte çıkalım
@Mehmet Ali Yıldız (13227) İlk tercihim feribot, ancak lodostan seferler iptal olursa ona göre çıkıp İzmit'te buluşabiliriz.
Abi ekmek işini Mustafa abi (Beysi) halletmeyecek miydi ? Sabah bizimle buluşup ekmekleri teslim edecekti yanlış hatırlamıyorsam.Birşeyler kaçırmış olabilirim.
(buyrun.buluşma yeriniz ve ekmekleri alabileceğiniz fırın ve gidiş güzergahınız)1-buluşma yeriniz.carrefour önündeki petrol ofisi2-Bursa il sağlık müdürlüğü3-aksu fırını (ekmekleri temin edebileceğiniz fırın)4-uludağ çıkış güzergahınız. Düzenleme: Resim
Gördüğüm kadarıyla Acemler İstasyonundan döneceğiz Bekir abi.Acemler'den döndükten sonra dik yokuşta iki tane trafik ışığı var, o ışıkları geçtikten sonra mı sağ yapacağız abi ? Çekirge istikametinden çıkacaksak hiç problem yok, her hafta Bursa'ya gittiğimizde o güzergahı kullandığımız için yola hakimim.