0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Araçlarla çıkar, teleferikle ineriz. Anlaşılan yukarı çıkış bile eğlenceli olacak her şekilde. Bizim şimdi tarihi ve programı netleştirmemiz lazım. Bu arada yukarıda ısınmak da gerekecek.
Başgan resmen dünyaya muhalefet olmak için gelmişsin Şimdi şartlar zor vs diye cevap verirsin muhtemelen ama Napalım kış uykusuna mı yatalım
pekii araçları kim indirecek.. birde arabaları dizip fotoğraf falan çekcez bunlar önemli şeyler daha doğrusu önceki takıldığım forumda ona çok önem veriliyordu üstelik herkes arabasını yıkıyordu onları bekliyorduk 2 saat.. keyifliydi yani
Yine bir kış yine bir organizasyon @Hakan Öztürk (3676) nereye gidiyoruz abi En son ne soğuktu ya abant
offf kar üstünde mangal iyi olurda ama eşim doğum yapacak ben katılamam artık seneye
yeni toyotacı larak bende gelmek isterdim ama o tarihlerde allah nasip ederse bebeğimiz dünyaya gelecek.bidaki sefere kızımızıda alıp katılabiliriz
Ben eğer araçla gelirsem yazlık lastiklerimle çıkacağım hırs yaptım
En son bunu deneyen @Ahmet Can DiL (6650) abin arabayı aşağıda bırakmıştı Kışlık lastiğin yoksa Çin'den sipariş verde gelsin o zamana anca gelir
Ahmet Can'da çok uğraşmıştı, gelen herkes ile çok güzel olmuştu gerçekten. Sabah göl görünüyordu, öğlen o da kaybolmuştu. Bu sefer iyice yukarılara çıkalım diyoruz @ Serkan Şaylı .Mustafa, bir kaç farklı yerden şehre giriş yapacaklar olacaktır, alışverişi de düşünüp ona göre bir yer seçelim, oraları sanırım en iyi sen biliyorsun eğer Bekir gelmez ise. Yine o taraftaki Metro falan da olabilir alışveriş için. Buluşma için müsait de. Bu arada kar kalınlığını takip etmek de zor, 160 cm görünüyor artık.
MUHARREM abi NISSAN TERRANO 3000 CC V6 ile gelecek, hepimizi çeker. Biz şu an BANDIRMA'dan halihazırda 2 araç/4 kişi görünüyoruz.
Tarih uyarsa ben de gelicem Yüksel.. Benim kar lastiğim de zincirim de var ama olmazsa Isuzu D-MAX'le gelirim, Muharrem usta önden çekelerken ben de arkadan iteklerim