0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Ben yarın sabah yola çıkıyorum ilk durak iznik olacak cuma veya cumartesi bursaya kardeşime geçeceğim pazar sabahıda buluşmaya katılacağım extradan yanımıza almamız gereken giyim yiyecek türü şeyler neler olacak.Bu geceden tedarik etmek istiyorum. Not:Profesyonel fotograf makinasını ben getiriyorum. @Ahmet Güve (8047) Kapı kromlarınıda unutmamak için arabaya koydum.
Zafer bey yalova orhangazi güzergahını kullanıyorum.önceden yalakdere kızderbent üzerinden gidiyordum kar yağışından sonra yolda kayma oluşmuşDediğiniz güzergah çok dsha kestirmeymiş ben o yolu hiç kullanmadım yağışlardan dolayı o yol bayağı bozulmuştur.
Bu arada alınacaklar kişi sayısına göre alınacağından kişi sayısının verilmesi gerekiyor. Sonra ekmek vs ısraf olmasın. Sucuk; büyükler bir, çocuklar yarım porsiyon olarak hesaplanacak. Kömür getirmek için de gönüllü kim olacak? Sucuk ve bazı malzemeleri Ahmet, ekmeği Mustafa ve su, çay vs yi Yüksel, ikinci mangalı da Kaan getiriyor. Aklında bir şey olan varsa da geç olmadan söyleyebilir.
Hakan bey dün de yazmış ve benim katılma durumum son ana kadar belli olmayabilir demiştim, onu derken de aklımda alınacak malzemelerin listedeki kişi sayısına göre alınacağını düşünüyordum ve siz de bu mevzudan hazır bahsetmişken söyleyeyim, alınacaklar yine listeye göre alınsın ve benim gibi olanlar da (ki belki de bu durumda olan sadece ben varımdır bilmiyorum) kendi yiyecek içeceğini kendi getirsin ki listedeki kişilerin haklarına geçmemiş olsun, ayrıca şahsım adına şunu da belirteyim; sonuçta bu bir topluluk yemeği ve kişi sayısına göre herkese bir ödeme payı çıkarılacağından dolayı, (kendi istihkakımı getireyim getirmeyeyim farketmez) ödeme konusuna kesinlikle katılmak istediğimi şimdiden belirtmek isterim.. Olur da katılım durumum son ana kalmadan daha önceden kesinleşirse zaten Yüksel kardeşimle irtibata geçer onun yükünü hafifletme konusunda bişeyleri aramızda hallederiz..
@Erdi Çetinbaş (7576) listeden kendisini çıkarmış görünüyor, karışıklık olmasın. Bir değişiklik varsa bildirirsin Erdi. Bu arada alınacaklar kişi sayısına göre alınacağından kişi sayısının verilmesi gerekiyor. Sonra ekmek vs ısraf olmasın. Sucuk; büyükler bir, çocuklar yarım porsiyon olarak hesaplanacak. Kömür getirmek için de gönüllü kim olacak? Sucuk ve bazı malzemeleri Ahmet, ekmeği Mustafa ve su, çay vs yi Yüksel, ikinci mangalı da Kaan getiriyor. Aklında bir şey olan varsa da geç olmadan söyleyebilir.
Günaydın Hakan bey ben işe gelirken carfoursa nın önünden geçtim otoparkın açık olduğunu ve 1-2 aracın olduğunu tespit ettim toplantı yerinin bu otopark olmasında herhangi bir sıkıntı olmadığını düşünüyorum. Yani otoparkı kapalı değil gözüküyor. Tabi karar sizin Carfoursa önünde Petrol ofiside olabilir.