Biz hakan abi ile iletişim icindeyiz beraber buluşup gelinir yada dediginiz petrol benimde yolumun üstü sanirsam bende orada dururum.
Biz hakan abi ile iletişim icindeyiz beraber buluşup gelinir yada dediginiz petrol benimde yolumun üstü sanirsam bende orada dururum.
Evet yolunuzun üzeri.
Karacabey Çevre Yolu'ndan giderken sağınızda büyük bir kamyon galerisi olacak, petrol istasyonu o galerinin biraz içerisinde kalıyor.
Birbirimizin telefonlarını alıp diyalog halinde oluruz zaten.
Evet yolunuzun üzeri.
Karacabey Çevre Yolu'ndan giderken sağınızda büyük bir kamyon galerisi olacak, petrol istasyonu o galerinin biraz içerisinde kalıyor.
Birbirimizin telefonlarını alıp diyalog halinde oluruz zaten.
Tamamdır baktım karakaş shell petrol ofisi diye geciyor . Buluşma yakınlaştığı tarih haberleşiriz.
Wagon mafia ile gelecekseniz zaten ben arkadan yapışırım size
Buluşma bir şekilde yapılır o zaman
Kendinizi Bursa Çevre Yolu'na saklayın. 
bizim araçtan bişi bekleme Bursa çevre yolunda , araçta Big Boss ve Godfather olacak
değerli abiler afyon(sandıklı dinar), kütahya, antalya(ıspartaya 130 km), denizli( ıspartaya160 km), buralardan katılmak isteyenler bana ulaşırlarsa sevinirim..Allahtan bir mani çıkmaz ise yol şartları hava şartları maddi manevi diğer olasıklar vs. uygun olursa geliyorum tek düşündüğüm sabah 9 da buluşursak benim buradan çok erken çıkmam gerekecek 5 te çıksam yolların en güzel buzlanacağı saatler oluyor..Onunda dışında bir problem yok..
hafta sonu cumartesi 4 kafadar davraz kayak merkezine çıktık ortam güzel çok beceremesekte snowboard yaptık birde boarda kaybettik iki saat onu aradık derken 5 saat orada vakit geçirdik... pazar günü saat 5 ten sonra eve geçtim ve akşam 7 gibi uyuya kaldım sabah 9 da zor uyandım her tarafım ağrıyor bu saat olmasına halen yorgunum ve sol bileğim çok fazla ağrıyor..
@Hakan Öztürk (3676) bey abimizin dediği gibi cumartesi buluşmak aslında çok daha mantıklı.. hele birde 300 km fazla yol gelecekler için, tabi cumartesi olunca ben gelemiyorum oda ayrı bir mevzuu
buda davrazdan bir kare(arkadan en soldaki ben oluyorum)
Hakan abi,
Meşhur Ethem usta Kazımpaşa köftecisinde sucuk 33 TL/Kg kendisi komşumuz güvenilir ürünleri var.
Hakan abi,
Meşhur Ethem usta Kazımpaşa köftecisinde sucuk 33 TL/Kg kendisi komşumuz güvenilir ürünleri var.
Rakam normal. Biz de Balıkesirde kasabımızdan bu fiyata alıyoruz. Marketlerdeki ürünlerle fiyatı karşılaştırılmamalı. Gerçi onlardan da ucuz. Pınar 39 liraydı karfurda
Hakan abi,
Abi fiyati makul. Ben hanimdan ötürü. Kayseriden getirtiyorum o fiyata
Izmirden gelecegim icin balikesir susurluk bursa yolunu kullanacam ama orada bursa cevre yoluna mi cikacam yoksa bursa icine mi gidecem bir bilgim yok
Haber verirsen bende gelirim paşa
Ayip ediyorsun abim sen konuyu takip ediyorsundur diye yazmadım ben sana ozelden bursa sonrasi memlekete yola devam edecem gel buyur gidelim
Hakan abi,
Çok iyi, listedeki kişi sayısına göre kg belirleriz, alırız. Tahminim kişi başı 250gr gider. Biraz da fazladan alırız. Kişi başı 333gr yaparız ve adam başı 11Tl düşer. Sucuk dışında bir şey almayacaksak eğer.
Herkese uyuyorsa tamamdır.
Aşağıda iyi ekmek de ayarlamak lazım, Mustafa biliyordu bir yer sanırım.
@ Ismail şenel dediğin gibi, 5 gibi çıkmış olman lazım yola, erken çık ama yavaş gel, aceleye gerek yok. Bakalım güzergahtan katılımcı olacak mı?
Listeyi de sık sık yenileyelim arkadaşlar, bu sayede sayfaları sonradan görenler daha rahat ulaşır.
Hakan bey Uludağ,a acaba kesin ve net kararlaştırıldı mı son durum nedir araçlarla mı yoksa teleferikle mi yada herkes kendi kafasına göremi çıkacak uludağ,a
Çok iyi, listedeki kişi sayısına göre kg belirleriz, alırız. Tahminim kişi başı 250gr gider. Biraz da fazladan alırız. Kişi başı 333gr yaparız ve adam başı 11Tl düşer. Sucuk dışında bir şey almayacaksak eğer.
Herkese uyuyorsa tamamdır.
Aşağıda iyi ekmek de ayarlamak lazım, Mustafa biliyordu bir yer sanırım.
@ Ismail şenel dediğin gibi, 5 gibi çıkmış olman lazım yola, erken çık ama yavaş gel, aceleye gerek yok. Bakalım güzergahtan katılımcı olacak mı?
Listeyi de sık sık yenileyelim arkadaşlar, bu sayede sayfaları sonradan görenler daha rahat ulaşır.
Hakan bey sucuk işi tamamsa döner ekmeği yaptıracam sayıya göre.
Hakan bey Uludağ,a acaba kesin ve net kararlaştırıldı mı son durum nedir araçlarla mı yoksa teleferikle mi yada herkes kendi kafasına göremi çıkacak uludağ,a
En son oteller bölgesine kadar olan teleferiğe zam gelmiş diye bir şey okudum bizim portalda. 50Tl'den bahsediliyor. Böyle ise helikopter ile çıkmak daha uygun olur.

Şaka bir yana görünen o ki arkadaşlar araçlar ile çıkmak istiyor, (yanılıyorsam düzeltin arkadaşlar). Bu durumda aşağıda organize olup, uygun olmayan araçları aşağıda bırakıp, uygun araçlar ile çıkılabilir tabi araç sahibi arkadaşlara da uyuyorsa. Hem yukarıda bir sürü araç olmamış olur, hem araçlar nispeten ağır olur ve daha rahat çıkar, hem de daha bir arada olunmuş olur. Tarih ve yer kesinleşti artık. 1 Şubat Pazar sabahı Özdilek otoparkında saat 08:40 -09:00 gibi buluşup, aşağıda bir marketten gerekli şeyleri alıp yukarı çıkmak.
Hakan bey sucuk işi tamamsa döner ekmeği yaptıracam sayıya göre.
Sucuğu Ahmet hallediyor o zaman, sanırım herkese uygun hem kasap sucuk olması hem de fiyatı. Sana da zahmet olmazsa ekmeği halledersen dediğin gibi süper olacak. Geriye sadece listenin tamamlanması kalıyor.
Bu arada 3.20m olmuş yukarısı.
En son oteller bölgesine kadar olan teleferiğe zam gelmiş diye bir şey okudum bizim portalda. 50Tl'den bahsediliyor. Böyle ise helikopter ile çıkmak daha uygun olur.
Şaka bir yana görünen o ki arkadaşlar araçlar ile çıkmak istiyor, (yanılıyorsam düzeltin arkadaşlar). Bu durumda aşağıda organize olup, uygun olmayan araçları aşağıda bırakıp, uygun araçlar ile çıkılabilir tabi araç sahibi arkadaşlara da uyuyorsa. Hem yukarıda bir sürü araç olmamış olur, hem araçlar nispeten ağır olur ve daha rahat çıkar, hem de daha bir arada olunmuş olur. Tarih ve yer kesinleşti artık. 1 Şubat Pazar sabahı Özdilek otoparkında saat 08:40 -09:00 gibi buluşup, aşağıda bir marketten gerekli şeyleri alıp yukarı çıkmak.
Sucuğu Ahmet hallediyor o zaman, sanırım herkese uygun hem kasap sucuk olması hem de fiyatı. Sana da zahmet olmazsa ekmeği halledersen dediğin gibi süper olacak. Geriye sadece listenin tamamlanması kalıyor.
Bu arada 3.20m olmuş yukarısı. 
Hakan Bey gayet mantılı bencede bu şekilde araçlarla çıkılması daha iyi olur. Zaten teleferikğin zevki çok kısa sürüyor birde bir kişi için 50 tl değmez bence kış mevsimi olduğundan uçurmuşlar fiyatı ben teleferikte özelleşmeden önce teleferikte çalıştığımdan ( B.Ş. Belediyesi) biliyorum en son 6 tl ye gidip geliniyordu.
Bu arada arkadaşlar Uludağ,da kar kalınlığı 3.20 cm olmuş