0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
ne 260 mı? gelirimde ne kış lastiği ne zincir var çekmesi bile zor olur onu aynen Hakan abi ile aynı şehirdeyiz. beraber plan yapıcaz hatta bursaya gelirken 6 araba gibi bi sayı ile gelicez galiba
Eski buluşmalarımızdan da fikir sahibi olabilirsiniz ancak evet, katılım aileli olacak çoğunlukla.
Kaan'ın dediği gibi beraber program yapacağız, Kaan için uygunsa ve onun araçla gelecek olursak bende zincir var zaten. Bakalım, belki buralardan başka katılanlar da olabilir konvoya. Bu arada işçi eldiveni de lazım bağaja. Eskiden bende portatif kürek bile olurdu araçta. Orada çok araç olursak ve uygun araçlar olursa ve herkese uyarsa fazla araçları aşağıda bırakalım ve diğerleri ile çıkışı gerçekleştirelim. Tabi bunda herkesin fikri, görüşü önemli. Alışverişi Metro'dan mı yapacağız? Sanırım yiyecek, içecek, kömür lazım olur. Fotoğraftaki bölgede kayak nasıl Mustafa? Profesyonel mi, herkes için uygun mu? Kim, nereden geleceğine göre bildirip liste yaparsak iyi olur arkadaşlar. İstanbul, İzmit vb yönlerden gelecek arkadaşlar organize olabilir.
Tamamdır teşekkür ederim.İnşallah aranıza katılıp oradaki atmosferi görme şansım olur.Kış lastiklerimizi taktık orada inşallah yüzümüzü kara çıkartmazlar
Allah Nasip ederse İstanbul Gaziosmanpaşa Meydandan Sabah erken saatlerde (pazar günü için) 4x4 bir araçla yola düşeceğim.Sıkıntı çıkarmazlarsa zirveye kadar çıkmak niyetindeyim.Araca dolabildiğimiz kadar her yol uyar
Benim araç o koşullar için pek uygun değil. İzmit'ten geçecek yada yola çıkacaklara benzine ortak olurum. Olmaz ise buluşma noktasına kadar kendi arabamla geleceğim.
Abilerim herkese iyi akşamlar.Forumda konularda pek aktif olamıyorum ama bende aranızdaki gizli hasta Toyotacılardanım Bozüyükte yaşıyorum.Buluşmanın yapılacağı tarihlerde eğer herhangi bir sıkıntı olmazsa bende gelmeyi düşünüyorum.Daha önce hiçbir buluşmaya katılmadım onuda söylemek isterim. Ailemiz ile mi geliyoruz nasıl yapılıyor buluşmalar ?
11 D mi plaka uzun zaman sonra göreceğim
Maalesef 11 D olmadi D ler bitti UC plaka. Sizde mi Bozüyüklüsünüz?
Yok ben lisede Bozüyük Anadolu Öğretmen Lisesinde okudum Çok hızlı gelişmiş oralar
Kadir abi benide alırmısın pazar olur ise tabi
Fotodaki yer de herşey yapılabilinir.İsteyen kayak yapar isteyen kızak ısınmak ihtiyaç görmek için otele gireceğiz ,zincir yok bende 4 çeker ve kışlık lastik .jandarma arıza çıkarırsa askerlikten uzaklaştırırım Market alışverşi için sizi ararım ,Nerede nasıl kaçta buluşacamızı vb...
Ne demek elbette Allah nasip ederse alırım Mesaj Birleştirildi: Ocak 06, 2015, 09:19:13Hımmmm Aramızda bir torpil seziyorum sanki Şayet öyle bir durum var ise abi konvoyda direk arkandaki araç olmak isterim
Brikaç gün foruma girmedim konu baya ilerlemiş. Balıkesir ekibi de kalabalık olabiliriz. Ama fix menü ALF Yüksel ve ben yollardayız Güzel bi buluşma olacak inşallah. Zaten şu efsane abant buluşmasından sonra hep bi kar buluşması olsun istemişimdir. Abant kadar keyif alırız inşallah. Çünkü ben abant videolarını izlerken bile gülmekten yarılmıştım. Orda olanların eğlencesini düşünemiyorum bile.