0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Araçları birbirine zincirle bağlarız artık çeken çekene
Yalnız İlke sen o lastiklerle tırmanmaya kalkma ,akşam haberlerine konu olmayalım Bak ben 1 yıllık lastiklere güvenmiyorum zaten zincirde yok kış lastiğide yok işim iş
Zincir var bende ama onlarda yolda bırakır beni paslanmıştır filan yeni alırım sorun yok. Yalnız önemli olan aracı getirmek oraya. Bizimkiler kış şartları olduğundan şimdiden izin vermiyor
Özdilek alışveriş ve toplanma için iyi bir yer .Kar kalınlığı sorun değil karayolları 24 saat çalışıyor.Yol sürekli açık ama bazen jandarma inat edip kışlık lastik falan dinlemiyor 4 çekerlere bile zorluk çıkarıyor.Zincir bulundurmalı..
Benceizin konusunu çok zorlama, sonrasında zararlı çıkabilirsin
Seneye de teleferikle çıkarız. Dağda aracın üstüne yıkamak için su dökülürse ilginç görüntüler oluşabilir. Şaka bir yana; daha önce de söylediğim gibi aşağıda tam program yapılır şartlara göre yukarıya nasıl çıkılacağı konusunda. Sonuçta aşağıda da zaman yapılacak şeyler var. Geçen sefer Mehmet Ali'nin kızak tecrübesi süperdi. Biz 100 metre gider diye beklerken Bolu'ya kadar gitmişti sanırım.
Şener Şeni at kaçırmıştı beni de kızak kaçırdı. Aslında fotoğraf olsaydı iyi giderdi buraya