0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Ya abilerim şu uludağa hiç cıkmadım ben yollarınıda bilmiyorum. Masukiye bulusmasina gelenlere ufak bir sorum var orda ciktigimiz yolla aynimi:)
Aynı sayılır, ilk başlarda kuru, sonra karlı ve sislidir. Zaten tuzlama yapılıyordur. Bulutların içinden çıktıktan sonra berrak bir havadır. Maşukiye yolundan biraz daha uzundur. Ha bir de asortiktir diyebiliriz sanırım.
Arkadaşlar, cumartesi kimi arkadaşlarımız için çok zor olacaksa mecbur pazar yaparız. Ben sadece şartların zorlanması için söyledim, sonuçta cumartesi daha rahat olacaktır oralar. Pazar olursa çok erken buluşmak lazım. Ayrıca yukarı her aracın çıkmasına gerek yok, aşağıda organize olalım, zincirleri, ekipmanları vs ayarlayalım, herkese uygunsa araçların fazlalarını aşağıda bırakalım eğer illa araçla çıkalım deniyorsa. Herkes için buluma yeri Özdilek uygunsa orası ilk toplanma yerimiz olsun Mustafa'nın söylediği gibi. Son şekli değişmiş anladığım kadarı ile yukarının, Mustafa daha iyi biliyor, yukarıda mangal yerini belirleriz. Isınmak için bir şeyler ayarlarız. Sonra kayak nasıl olur, ona bakarız. Mehmet Ali, fotoğrafı bırak senin video olması lazım. Hala hatırlıyorum gözden kayboluşunu.
Abant
Videodaki bir gülüş @Vedat Nurkan GÜLEN (11670) abimin dedim kendisi çıktı Mehmet abi sen daha ne kadar ilerledin o yolda
yolun sonuna kadar gittim en son bu adam yaşlandığının farkında değil bakışı atan bir gurubun önünden geçmiştim.
Videodaki bir gülüş @Vedat Nurkan GÜLEN (11670) abimin dedim kendisi çıktı
İlke Vedat Abant buluşmamızda tarih yazmıştı. Hala Vedat denince Abant önünde saygıyla eğilir.
Ne yaptı abi
Yalnız İlke sen o lastiklerle tırmanmaya kalkma ,akşam haberlerine konu olmayalım Bak ben 1 yıllık lastiklere güvenmiyorum zaten zincirde yok kış lastiğide yok işim iş
Muhteşem bir manzara. İnşallah katılmak nasip olur.
Tarihler hangi ara 31 Ocak, 1 Şubat arasında sıkıştı? 7 Şubat seçmiştik : )
Kaan ben seni çekerim gel sen.Hakan beyle bulaşacakmışsın görüştük.Bu arada şu an kar 160 cm. 4 gün yoğun kar bu geceden intibaren .260 cm olacak gibi . Mesaj Birleştirildi: Ocak 04, 2015, 15:37:15Bekleriz inşallah birde havasını çiğerlere solusan..HASTA OLURSUN sıcaklık -4 ile -15 arası