0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Süper haber abi. Biz cumartesiden geleceğiz 1 gün kalıp buluşmaya katılacağız. Cepten girdiğim için listeye kendimizi ekleyemedim. Eşim ben ve çocukla katılacağız ;-)
Gelecek arkadaşlar listeye isim ve sayıları ekleyebilir mi?Hazırlıkta lazım olacak.
@Ahmet GüveTekrar merhaba. Size özel mesaj atmak istedim ancak tapatalk uygulama üzerinde nasıl yapıldığını bulamadım. Nasıl irtibat kuracağız? Değirmendere'den kaçta geçersiniz Pazar günü için?
Herkese iyi akşamlar. Daha önce buluşmaya katılmak nasip olmadı. Eğer yolu Balıkesir'den geçen arkadaşların araçlarında bir kişilik boş yer varsa yol masraflarına ortak olarak katılmak isterim.
Son akşama kadar ismini listeye yaz(a)mayan ama bi bakmışsın o gün orda olabilecek arkadaşlar da dışlanmışlık durumuyla karşılaşmazlar di mi çünkü o hafta sonu ya İstanbul'a gitme durumum var ya da oraya gelme durumum, hanımla pazarlıklar son sürat sürmekte muhtemelen ben kazanacağım da, bakalım kısmet artık..
Kar lastiksiz buluşma noktasına ulaşıla bilme ihtimali nedir :s
Arkadaşlar bugün uludağdaydım,Hava güzeldi,Yollar açıktı,Yazlık lastiklerle bile çıkılır..
1 Şubat büyük olasılıkla Florya İBB tesisleri ve ya Çamlıca İBB tesisleri Skoda Türkiye bir buluşma gerçekleşecek aslında Uludağ buluşmasına gelmeyi de istiyordum ama ne yazık ki hanımı kandıramadık sizlere iyi eğlenceler. Fakat ToyotaClubtr olarak İzmir'e dönmeden bir İstanbul buluşması organize olursa katılmak isterim. Geçen yıllarda ki İzmir buluşmamız keyifli olmuştu.
Ben su, çay, şeker, salep, mangal, plastik bardak/tabak gibi şeyleri üstlendim.Yalnız, zannımca sadece benim mangal yeterli gelmeyecektir. Maşukiye buluşmasındaki gibi bir mangal ya da başka mangal getirecek birilerini bulabilir miyiz acaba ? Bunca yıllık Toyota'cıydın, hiç mi değerimiz yok Zafer abi ? Skodacılar'a satıyorsun bizi.
Ben gelemiyorum şimdiki duruma göre. Haftasonu yalovada 2 gemiye cihaz montajları yapmayı planlıyorum
Hava açık olursa uludağdan görürüz seni ilke. İki gemiye sattın bizi ilke.