0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Hakan abicim anladığım kadarıyla herkes tabak,bardak,çatal,kaşık bu gibi şeyleri kendisi getirecek.Benim tavsiyem uzaktan gelecekler için mesela ben kendimden örnek vereyim sabah 8 de bursada olabilmem için 06.00'da falan en geç çıkmam lazım ve gelcek arkadaşlarımla o saatte toplanıp bardak falan bulamam doğal olarak.Diyorum ki herkes Bursa'da neye ihtiyacı varsa alır ve sonra yola koyulur.
Yazmıştım.İstenen başka şeyler varsa üstlenebilirim.
1 Şubat Pazar, 07:50-08:00 Carrefour otoparkı ilk toplanma noktamız oldu arkadaşlar. Hem güzergahımıza yakın, hem herkesin direk bulabileceği bir yer. Orada son kontroller yapılıp, belli bir plan dahilinde çıkış yoluna koyuluruz. Alınacaklar listesini de yapmamız lazım. İçme suyu Çay Şeker Sahlep Kömür Izgara Kar helvası isteyen olursa pekmez. aklına başka şey gelen varsa eklesin lütfen. Ayrıca kimin aracında müsait yer var bunları getirmek için? Herkes bardağını, tabağını, çatalını soğuk içeceğini kendisi getirsin lütfen.
Hakan hocam,carrefour onundeki Petrol Ofisi en az 20-25 araba alir merak etmeyin.Zaten dag yolu guzergahina yakin.ancak Dag yoluna mutlaka Cekirge istikameti uzerinden cikin.cunku carreforun arkasindaki Dobruca bolgesinden uludag yoluna kestirme yeni bir yol yapildi ancak asfatl ve dik yokus olan bir bolge bu yuzden tehlikeli bir yol.Cok fazla sayida kaza oluyor o bolgede,bu nedenle seciminiz eski yol olsun( Cekirge Uzerinden yani)
Guzel En azindan ekibin kilavuzu olacak desenize
abiler o değilde hafta sonu bursada ve bir çok ilde yağmur var haberiniz ola..
Siz niye gelemiyorsunuz.Hakanla konuştuğumuzda sizin daha önceki buluşmalarda olduğunuzu söylemişti.Önemli bir işiniz olduğunu tahmin ediyorum..
Takip
O zaman pazar günü uludağda görüşelim
Serkan benimde gelmem kesinleşti uludağda görüşmek üzere.@serkan Saylı (1529)