0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
muhyiddin bey bu anahtar akıllı giriş sistemine sahip toyotaların anahtarının mekanik parçası. Kumandaya monteli olduğu için başlığı tam olarak bunun gibi olması gerekiyor,daha önce bir tane Çin'den getirtmiştim, fakat anahtarcı açarken aleti kırıldı, malzemenin çok sert olduğunu söyledi...
TOYOTA SUSTALI KUMANDASIToyota Clup tan bize ulaşan ve çok değerli Toyota kullanıcılarının da olumlu yorumlarıyla Hocaoğlu Anahtar ı tercih eden Sayın Mustafa YÜRÜMEZ beye çok teşekkür ediyorum.Kendisi bugün 08/10/2011 de Büyükçekmece'den kalkıp bize kadar geldi ve TOYOTA aracının anahtarını Sustalı Kumandalı Anahtar yaptık.Kendisine teşekkür ediyoruz ve güle güle kullanmasını diliyoruz. Mustafa Beyin Aracı Toyota Corolla D40 Confort 2011 Model Makyajlı Kasa için yaptığımız Sustalı Kumandalı Anahtar budur.Muhyiddin Bey Anahtar sorunsuz çalışıyor . Teşekkür ederim
Dediğim Gibi Bizdeki Verso Kartlarının anahtarı.Resim koyabilirsem başlığını görebilirsiniz.
kerem bey Aracınız Avensis mi yoksa Verso mu.Alıntıyı Versodan yapmışsınız da o nedenle yanlışlık olmasın.Versonun çipi kartla bütündür.Abvensis ise kumandanın sol kenarında küçük bi r kömür parçasıdır.
Kerem Bey Bu defa Resimledim Orada yoksa Kumanda modülünün içindedir.
Hakan BeyÇoğu kumandalarda Pil değişimini 3 dakikada yapıp hemen araç üzerinde tekrar çalıştırmak gerekiyor kumandayı.Aksi halde silinebiliyor.Ama Toyota Larda genelde olmuyor.Yine de tedbieli olmak gerekir.
abi renolarda sürekli çalışan bir vericisi var o kumandanın, o kadar gitmesi bile şaşırtıcı aslında
Hmmm, sen değişmiş miydin hiç Renault kard pili Alper?
ama benim anahtarda öyle bi yer yok ozaman sizinde dediğiniz gibi kumandanın içinde ...detaylar için özelden msj atarım sağolun
kerem bey szinki eski kasa avensisin anahtarı.Arkadaki yıldız vidayı söktükten sonra kare şeklinde çıkan tuş takımının altında..Bu anahtarlar avensise olmaz zaten.bunlar yenı kasa corolla auris versoların anahtarları..Eski kasa corolla ve avensislerinki farklı