muhyiddin bey bu anahtar akıllı giriş sistemine sahip toyotaların anahtarının mekanik parçası. Kumandaya monteli olduğu için başlığı tam olarak bunun gibi olması gerekiyor,daha önce bir tane Çin'den getirtmiştim, fakat anahtarcı açarken aleti kırıldı, malzemenin çok sert olduğunu söyledi...
Dediğim Gibi Bizdeki Verso Kartlarının anahtarı.Resim koyabilirsem başlığını görebilirsiniz.
Dediğim Gibi Bizdeki Verso Kartlarının anahtarı.Resim koyabilirsem başlığını görebilirsiniz.
Muhyiddin bey merhabalar
avensis aracımın anahtarımın içini açtığımda çipi bulamadım.. amacım kabı alarak kendim değiştirmekti, hatırlıyorsanız çipin yerini tarif edermisiniz.. birde avensis sustalı kumanda kabı ne kadr?
kerem bey Aracınız Avensis mi yoksa Verso mu.Alıntıyı Versodan yapmışsınız da o nedenle yanlışlık olmasın.Versonun çipi kartla bütündür.Abvensis ise kumandanın sol kenarında küçük bi r kömür parçasıdır.
kerem bey Aracınız Avensis mi yoksa Verso mu.Alıntıyı Versodan yapmışsınız da o nedenle yanlışlık olmasın.Versonun çipi kartla bütündür.Abvensis ise kumandanın sol kenarında küçük bi r kömür parçasıdır.
avensis aracım... bulamadım desem

yada yanlış yere bakıyorum dur.. anahtarın uc kısmına doğru girintiler var orda olması mumkünmü acaba?
kumanda kabı için fiyat vermemişsiniz? bu fiyata toyotaclup indirimini ve anahtarın uç kısmını başka yerde yaptıracağımı da eklerseniz oana göre fiyat verirseniz sevinirim.
Kerem Bey Bu defa Resimledim Orada yoksa Kumanda modülünün içindedir.
Benim kartın da pili bitmiş görünüyor ekranda. Aslında bu kadar çabuk bitmemesi lazımdı ama.
Yarın bir servise uğrayayım bari. O arada değişimi ve yapılması gerekenleri öğreneyim. Acaba pil değiştikten sonra kartı yine tanıtmak gerekiyor mu araca?
Hakan Bey
Çoğu kumandalarda Pil değişimini 3 dakikada yapıp hemen araç üzerinde tekrar çalıştırmak gerekiyor kumandayı.Aksi halde silinebiliyor.Ama Toyota Larda genelde olmuyor.Yine de tedbieli olmak gerekir.
Kerem Bey Bu defa Resimledim Orada yoksa Kumanda modülünün içindedir.

ama benim anahtarda öyle bi yer yok ozaman sizinde dediğiniz gibi kumandanın içinde ...detaylar için özelden msj atarım sağolun
kerem bey szinki eski kasa avensisin anahtarı.Arkadaki yıldız vidayı söktükten sonra kare şeklinde çıkan tuş takımının altında..Bu anahtarlar avensise olmaz zaten.bunlar yenı kasa corolla auris versoların anahtarları..Eski kasa corolla ve avensislerinki farklı
Hakan Bey
Çoğu kumandalarda Pil değişimini 3 dakikada yapıp hemen araç üzerinde tekrar çalıştırmak gerekiyor kumandayı.Aksi halde silinebiliyor.Ama Toyota Larda genelde olmuyor.Yine de tedbieli olmak gerekir.
Hmmm, anladım, yani aracın yanında değişmek lazım demek ki. Benimki tam şöyle;

Gerçi bu piller bir kaç sene gitmesi lazım, iki sene bana çabuk geldi bitmesi için.
abi renolarda sürekli çalışan bir vericisi var o kumandanın, o kadar gitmesi bile şaşırtıcı aslında
abi renolarda sürekli çalışan bir vericisi var o kumandanın, o kadar gitmesi bile şaşırtıcı aslında 
Hmmm, sen değişmiş miydin hiç Renault kard pili Alper?
Hakan Bey Renolarda olmaz merak etmeyin.Değiştirebilirsiniz.Ama Renolarda Örn.Megan ve Lagunalarda pil uyarısı veripte değişincede aynı uyarıyı alıyorsanız kartınızda arıza var demektir.Onu mutlaka baktırın.
Hmmm, sen değişmiş miydin hiç Renault kard pili Alper?
yok ama geçen hafta renoları kolaçan ederken kart hakkında baya forum okudum
ama benim anahtarda öyle bi yer yok ozaman sizinde dediğiniz gibi kumandanın içinde ...detaylar için özelden msj atarım sağolun
kerem bey szinki eski kasa avensisin anahtarı.Arkadaki yıldız vidayı söktükten sonra kare şeklinde çıkan tuş takımının altında..Bu anahtarlar avensise olmaz zaten.bunlar yenı kasa corolla auris versoların anahtarları..Eski kasa corolla ve avensislerinki farklı
bu anahtarın Avensis yada Corolla olması o kadar önemli değil zaten.Mühim olan Çipin yerini göstermektir.Ya modül içindedir yada kasanın kenarındadır. Acilen elime elime o kasa geçti onun resmini yazdım.Teşekkürler.
Kesin servise baktırmak gerek demek ki, hiç uğraşmayayım şimdi.
muhyiddin bey özelden msj attım adres bilgileri için ilginize teşekkür ederim.
Servis sadece pili değiştirin dedi, hemen ardından da bir kaç defa kart ile aracı aç-kapa yapıp tekrar senkronize etmem gerekiyormuş.
Pilleri Muhammet'in de ilgisi ile edindim, ilk fırsatta değiştiririm bakalım.