0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Selamlar benim Corolla 1999 model 1,3 terra aracı ikinci el olarak yeni aldım. Eski sahibi "yedek anahtarı yok nereye koyduğumu bilmiyorum" dedi ve tek anahtarla aldık. Bir arkadaşım yıllardır Toyota Corollanın her çıkan kasasını kullandı. arabanın anahtarını görünce "bu yedek anahtar orjinal anahtarı uzaktan kumandalı olması lazım" dedi. Benim araçta orjinal uzaktan kumanda varmı, yokmu ? bilmiyorum ama merkezi kilit var. Acaba bu konuda bilgi verebilirmisiniz? çok teşekkürler.
Muhyiddin abi...avensis sustalı anahtar kabı lazım.. daha önce görüşmüştük şimdi bir arkaşa alıcam yardım lütfen... 3 butonlu içi komple aktarılan..
verso anahtar fiyatı nekadar muhyıddin bey.eski Mekanık anahtar herhalde yenı kumandada yerıne oturu.ben modülü nasıl takacaksınız.kumandada sabit miş gibi duruyor
Merhabalar.Tabiiki mekanik anahtarda yerine olur,iç modül de olur.Fiyatı 100 TL dir.Tabiiki kumandanın bize gelmesi gerekmektedir.Çünkü ufak bir operasyon gerekiyor.
merhaba benim aracımında yedek anahtarının içinde sarı ufak bir immo chipi varmış. daha önce yapmaya çalışan arkadaş ırzına geçmiş kumandanın. anahtarı size göndersek yapma şansınız varmı ? aracım astra h...
Bu kaptan istiyorsunuz değilmi.Elimizde var isterseniz gönderebiliriz.Şayet siz anahtarı gönderirseniz,biz burada aktarma yapıp göndeririz.Fiyat biliyorsunuz 40 TL. Sadece sustalı kasa nın fiyatıdır.Tuş lastikleri eskiyse silikon takım olarak 15 TL dir.http://c1302.hizliresim.com/16/1/jmhcw.jpg