0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
muhyiddin abi adres verirsen anahtar gönderiyorum kargoyla .. içini ben aktarırım sen uygun bıçağı takıp dişleri açıver yeter
Muhyiddin bey, orjinal anahtarı aynen kalmak kaydıyla yeni bir sustalı anahtar yapabilrmisiniz? Yani benim elimdeki orjinal iki anahtar kalacak şekilde yeni üçüncü bir sustalı kumandalı anahtar yapabilirmisiniz? Yaparsanız maliyeti ne olur. Aracım Toyta Corolla 2011
www.hocaogluanahtar.comHocaoğlu AnahtarFevziçakmak Mah.Fatih Cad.Gülen Sokak No:20 Yenibosna/Bahçelievler/İST.
Bu kaptan istiyorsunuz değilmi.Elimizde var isterseniz gönderebiliriz.Şayet siz anahtarı gönderirseniz,biz burada aktarma yapıp göndeririz.Fiyat biliyorsunuz 40 TL. Sadece sustalı kasa nın fiyatıdır.Tuş lastikleri eskiyse silikon takım olarak 15 TL dir.http://c1302.hizliresim.com/16/1/jmhcw.jpg
Muhyiddin Bey, aynı anahtarın bende iki tuşlu olanı var. Yani aracım 2005 Corolla. Buna da aynı sustalı anahtardan yapabilir miyiz?Yani diş açılmamış olarak kumanda kabı ne kadar? diş açıp gönderme şansınız var mı?
İyi günler Muhyiddin Bey;Ben de sustalı yaptırmıştım size. Ancak kapatma düğmesi arada tutukluk yapıyordu ben de burada (kastamonu) bir ustaya verdim ancak daha beter halde elime geldi, düğmeler nispeten daha iyi oldu ancak bu seferde sustalı tutmuyor devamlı cebimde açılıyor, sorunumun hallolma imkanı var mı?Bana maliyeti ne olacaktır...Şimdiden teşekkürler...
Muhyiddin Bey, üstteki resimde okla işaretlediğim yerlerdeki plastik tuşlar kırıldı, bende bantlayıp kullanıyorum.Bu parçalardan bulabilirmiyiz anahtarcılarda acaba?Var abicim elimizde.Kaliteli silikondan yapılmış.15 TL dir.İsterseniz anahtarınızı birde sustalı yapalım,toplam 55 Tl ye hallolur buiş.
Starcity şubenizde yaklaşık 15-20 gün önce yaptırdım. Çok memnunum. Hiçbir sorun yaşamadım şu ana kadar... Tek sorun otoparklarda valeler Corolla dediğimde anahtarı tanımıyor ya da Honda anahtarı sanıyorlar. Yeni Civic anahtarına ilk bakışta çok benziyor. İlgi alaka ve kalite için teşekkür ederim...
Muhyiddin bey, 2012 Auris aracın orjinal anahtarı aynen kalmak kaydıyla kopyalayarak yeni bir sustalı, kumandalı ve çipli anahtar yapabilrmisiniz? maliyeti ne olur?Orjinal anahtar görünümü:Tabiiki Anahtar olarak (immbilizer kısmı ve Mekanik Uç) yapılabilir ama kumandasının araç üzerinden yüklenmesi gerekir.Onun içinde prosedürü vardır o prosedür uygulanarak yapılabilir.Kumandasız isterseniz yaparız.
mrhaba muhıttın bey aurıs 2012 ıcın aracın kumadansını sehır dısınından kargolalsam orjınal anahtar degıstırıp yenı gonderecegınız anahtarın resmı ve ucretı nedır??