0 Üye ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
bende avensisim için sordum chipi içinden çıkartıp sustalıya aktaralacak ayrıca anahtar boyunu kısaltarak takılacakmış.toplamda 100lira fiyat aldım ama askıya aldım bu konuyu
iyi akşamlar;2011 auris içinde orhan beyin yarisi için kullanılan sustalımı kullanılıyor.ayrıca yedek anahtarda chip mevcut değil onlarıda uzaktan kumandalı ve sustalı yapmak mümkün oluyormu.fiyat bilgisi rica edebilirmiyim.
Merhabalar Aykut BeyEvet kullandığımız sustalı makyajlı kasa Corolla ,avensis ve Yaris,auris için çıkan en son modellerdir.Tabiiki iki ve üç tuşlu olanı var.Anahtarınıza çip yaparız ama Yarisler gibi alarm varsa kumanda ile araç kapısı açılmassa çalışmaz.Kumandalı bir anahtar yapmak gerekir.Ama elimizde yeni kasaların kumanda modülü yok.Servisten temin edilirse biz ona çip ve sustalı kumanda yapabiliriz.Duruma göre tekrar bilgilendirme yapabilirim.Saygılar sunuyorum.
chip ve modu farkı nedir.yedek anahtarım uzaktan kapıları açacakmı yani.
MerhabalarBiz Hocaoğlu Anahtar olarak TCT üyelerine özel fiyatlarımız vardır.İhtiyaç halinde çayımızı içmeye bekleriz.Fifti-fifti demek yeter sanırım.
benim aracımda alarm mevcut bu durumda sustalıya çeviremiyormuyuz?
chip ve modu farkı nedir.yedek anahtarım uzaktan kapıları açacakmı yani.ayrıca resmi büyütemiyorum farklı formatta eklemeniz mümkünmü.
anladım çok teşekkür ederim.bu arada benim aracım auris.o taraflara geldiğimde hem çayımızı içer hem işlemi yaparız.
Bayram Bey mevcut kumandanızı sustalı kumandaya çeviriyoruz.Sadece yedek anahtar kumandasız olursa aracınız çalışmaz.Ama her türlü mevcut olan kumandalı anahtarı Sustalı kuamandaya çevirebiliriz.
TOYOTA YARİS SUSTALI KUMANDALI ANAHTARIGeçtiğimiz günlerde TCT den bize ulaşan ve bugün ziyeretimize gelen Sayın Orhan GÜVEN beyin Yaris Anahtarını Sustalı Kumanda yaptık.Biraz uğraştan sonra ortaya süper bir anahtar çıktı.GerçeKten de düz anahtar ile Sustalı Kumanda arasındaki farkı bir kez daha görmüş olduk.Kullanımı rahat ve egzotik görünüşlü Toyota Yaris Sustalı Anahtarını görmenizi istedim.Orhan Bey güle güle kullanın anahtarınızı,kazasız belasız sürüşler dilerim.İkaram edemediğimiz çayımızı içmeye bekleriz müsait olduğunuz bir zamanda.Toyota ve Toyotacılara Hizmet Etmekten Gurur Duyuyoruz.
Muhyiddin bey yanlışlık olmuş galiba, benim aracım Yaris değil Auristir. Ve bu iki aracın anahtarları bildiğim kadarıyla birbirinden farklıdır. Arkadaşlara yanlış bilgilendirme olmasın istedim.
İyi günler ve çalışmalar Muhyiddin bey Bende 2011 Corolla sahibiyim ve anahtarlarımı sustalıya çevirmek istiyorum bildiğiniz üzere Corolla anahtarları 3 tuşlu benim anahtarlarımın çipleri yapıştırılmamış ve kabı açılınca kolayca çıkıyor 2 ad. sustalı Corolla anahtar kabı fiyatı ne kadardır ve kargo etme durumunuz varmı İzmirde yaşıyorum İstanbula yakın bir zaman içinde gelme şansım yok yardımcı olabilirseniz şimdiden teşekkürler