0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Yani adam içeri girecek arabayı müsait yere çekicek ama içerden kolu kaldırıp bagajı acmayacak....Bunu gercekten anlamadım...Adam herseyi yapabiliyor ama bagajı acamıyor ilginç...
Merhaba,99 Avensisim var. Anahtar butonları bozuk. hatta yok:) Önceki sahibi anahtara asılan kumanda yaptırmış. Kumandanın üzerinde merkezi kilt ve alarm var.Ben bunu sustalıya çevirebilirmiyim? Sustalının çeşitleri varmı?
99 model passat sahibiyim tek anahtarım var bunu çoğaltmak istiyorum ama şırnaktayım nasıl yapabiliriz bunu kod ile çoğaltma mümkünmü yoksa mutlaka anahtar çektirmekmi lazim
Muhyiddin bey benim aracıma servisten takılı alarm sistemi var ek kumanda yok. Her iki anahtarıda kullanıyorum alarm açma kapama ve çalıştırma şeklinde...Birini sustalı anahtara çevirdiğimizde diğer anahtar aynı şekilde görev yapacakmıdır?
Merhabalar Zafer BeyBizleri mutlu eden Toyota kullanıcısı müşetrilerimize bir yeni dost daha eklemekten mutluluk duyarız.Elbetteki Sustalı Kumanda Kabını size kargoyla göndeririz.Yalnız sizin orada anahtar kısmını herhengi bir anahtarcıda açtırmamnız gerekir.Kumanda modülünü kendiniz yerleştirebilirsiniz.Çünkü sizin kumandanız üç tuşlu ve birebir kumandanın içine oturmaktadır.Bu arada çipinide uç böümdeki yere yerleştirmeyi unutmayınız.Saygılarla.Toyota ve Toyata cılara hizmet vermekten guru duymaktayız.Zafer Bey sizin anahtarınızda böyle olacaktır.
TOYOTA AVENSİS ANAHTARI Toyota Clup Türkiyeden bize ulaşan Sayın Serdar GÜNGÖR Bey, Toyota Avensis Anahtarını ,Sustalı Kumanda yaptırmak istediğini iletti.Kendisi İzmir'de ikamet ettiği için olup olmayacağına karar veremiyordu.Bizlerle görüştükten sonra, bize güvenerek anahtarını gönderdi.Bizde aynı gün içerisinde anahtarını, Sustalı Kumandaya çevirdik, montajını yaptık ve kargoya tekrar verip gönderdik.Çok güzel bir görüntü oldu.Serdar Bey yeni anahtarınızı güle güle kullanın.HOCAOĞLU ANAHTAR'a güvenip tercih ettiğiniz için sonsuz teşekkürler ederiz.Sağlıcakla kalın.Toyota ve Toyata'cılara hizmet vermekten gurur duyuyoruz.Size bir HOCAOĞLU ANAHTAR yeter.İşte Muhteşem Sustalı Anahtar
Elinize kolunuza sağlık...Güvenilir ve kaliteli hizmetancak araba 2008 corolla:)ama anahtar çok hoş olmuş darısı hanımın cliosunun başınaMuhyiddin Ustamı anahtarda tek geçerim...Hayırlı ve bol kazançlı işler temennilerimle
iyi akşamlar anahtara asılan bir kumandam var ama tuşları bozulmuş üzerine azcık hatta bazen hiç basınç bile uygulamaya gerek kalmadan aracı açıp kapatıyor sadece bu kabı, kumandayı onarmak yada yenilemek mümkünmü. yoksa kompile tüm sistemi değiştirip yeni uzaktan kumandamı takmalıyım.sistemi tamamen yenilemek istemiyorum. sadece elimdeki kumandayı değiştirmek istiyorum mümkünmü
Muhyiddin bey,sitenizden eklediğiniz resimler yüzünden Google Malvare uyarısı veriyor. Lütfen mesajlarınızdan bu resimleri kaldırın, yoksa konuyu kaldırmamız gerekcek. Resimler için imageshack veya tinypic sitelerini kullanabilirsiniz. Teşekkürler.