Yani adam içeri girecek arabayı müsait yere çekicek ama içerden kolu kaldırıp bagajı acmayacak....Bunu gercekten anlamadım...Adam herseyi yapabiliyor ama bagajı acamıyor ilginç...
Evet bagaj kapağında kilidi çevirirseniz sadece anahtardaki kumandayla açabilirsiniz bagajı içerden açılmıyor yeni corollada böyle eskileri bilemiyorum
Merhaba,
99 Avensisim var. Anahtar butonları bozuk. hatta yok:) Önceki sahibi anahtara asılan kumanda yaptırmış. Kumandanın üzerinde merkezi kilt ve alarm var.
Ben bunu sustalıya çevirebilirmiyim? Sustalının çeşitleri varmı?
99 model passat sahibiyim tek anahtarım var bunu çoğaltmak istiyorum ama şırnaktayım nasıl yapabiliriz bunu kod ile çoğaltma mümkünmü yoksa mutlaka anahtar çektirmekmi lazim
Merhaba,
99 Avensisim var. Anahtar butonları bozuk. hatta yok:) Önceki sahibi anahtara asılan kumanda yaptırmış. Kumandanın üzerinde merkezi kilt ve alarm var.
Ben bunu sustalıya çevirebilirmiyim? Sustalının çeşitleri varmı?
Merhabalar vedat Bey
Eski kumandanızıda yeni kumandanızıda sustalıya çevirebiliriz.Ama harici takılan kumandayı görmemiz gerekir.Eğer markası varsa yazın.Yani Cenmax veya Desi ise onlar araç üzerindeki kutudan yapılır.Farklı bir marka ise yapabiliriz.Ama orjinal kumandası çalışıyorsa onu tamir edip hem onun kabını yenileriz hemde sustalı kumandaya çeviririz.Sitede tüm sustalı kumanda resimleri mevcut.Yeni bir model daha geldi onlarıda yayınlayacağım.
99 model passat sahibiyim tek anahtarım var bunu çoğaltmak istiyorum ama şırnaktayım nasıl yapabiliriz bunu kod ile çoğaltma mümkünmü yoksa mutlaka anahtar çektirmekmi lazim
İyi günler İsmail Bey
99 model passatlarda 48 çip kullanılmaktadır.Araç olmadan immobilizer li anahtar kopyalamak mümkün değil.Bu tip araçlarda Diagnostik bir cihazla kopyalama yapılabilir.Mutlaka araç olamk zorundadır.O nedenle size yardımcı olamadım çok üzgünüm.
TOYOTA AVENSİS ANAHTARI
Toyota Clup Türkiyeden bize ulaşan Sayın Serdar GÜNGÖR Bey, Toyota Avensis Anahtarını ,Sustalı Kumanda yaptırmak istediğini iletti.Kendisi İzmir'de ikamet ettiği için olup olmayacağına karar veremiyordu.Bizlerle görüştükten sonra, bize güvenerek anahtarını gönderdi.Bizde aynı gün içerisinde anahtarını, Sustalı Kumandaya çevirdik, montajını yaptık ve kargoya tekrar verip gönderdik.
Çok güzel bir görüntü oldu.Serdar Bey yeni anahtarınızı güle güle kullanın.
HOCAOĞLU ANAHTAR'a güvenip tercih ettiğiniz için sonsuz teşekkürler ederiz.
Sağlıcakla kalın.
Toyota ve Toyata'cılara hizmet vermekten gurur duyuyoruz.
Size bir HOCAOĞLU ANAHTAR yeter.
İşte Muhteşem Sustalı Anahtar
Muhyiddin bey benim aracıma servisten takılı alarm sistemi var ek kumanda yok. Her iki anahtarıda kullanıyorum alarm açma kapama ve çalıştırma şeklinde...
Birini sustalı anahtara çevirdiğimizde diğer anahtar aynı şekilde görev yapacakmıdır?
Muhyiddin bey benim aracıma servisten takılı alarm sistemi var ek kumanda yok. Her iki anahtarıda kullanıyorum alarm açma kapama ve çalıştırma şeklinde...
Birini sustalı anahtara çevirdiğimizde diğer anahtar aynı şekilde görev yapacakmıdır?
Bayram Bey, alarm kumandalarındaki sistem kopyalama sistemidir.Kopyalama olursa sustalı bir alarm kumandasına kopyalayarak sustalı yaparız.Farklı bir seçenek ise kumanda modülünüzü sustalı bir kaba yerleştirmeye çalışırız.kumandanızı görmek lazım.Buradan ne yazsak boşuna.anahtar ve kumandayı bize gönderirseniz seçenekleri değerlendiririz..
Merhabalar Zafer Bey
Bizleri mutlu eden Toyota kullanıcısı müşetrilerimize bir yeni dost daha eklemekten mutluluk duyarız.Elbetteki Sustalı Kumanda Kabını size kargoyla göndeririz.Yalnız sizin orada anahtar kısmını herhengi bir anahtarcıda açtırmamnız gerekir.Kumanda modülünü kendiniz yerleştirebilirsiniz.Çünkü sizin kumandanız üç tuşlu ve birebir kumandanın içine oturmaktadır.Bu arada çipinide uç böümdeki yere yerleştirmeyi unutmayınız.Saygılarla.
Toyota ve Toyata cılara hizmet vermekten guru duymaktayız.
Zafer Bey sizin anahtarınızda böyle olacaktır.
Teşekkürler Muhyiddin bey gönderdiğiniz Corolla 3 tuşlu anahtar kabını benim anahtarlarıma uyguladım çok şık oldu tüm fonksiyonlar çalışıyor anahtarlarını sustalıya döndürmek isteyenlere tavsiye ederim
TOYOTA AVENSİS ANAHTARI
Toyota Clup Türkiyeden bize ulaşan Sayın Serdar GÜNGÖR Bey, Toyota Avensis Anahtarını ,Sustalı Kumanda yaptırmak istediğini iletti.Kendisi İzmir'de ikamet ettiği için olup olmayacağına karar veremiyordu.Bizlerle görüştükten sonra, bize güvenerek anahtarını gönderdi.Bizde aynı gün içerisinde anahtarını, Sustalı Kumandaya çevirdik, montajını yaptık ve kargoya tekrar verip gönderdik.
Çok güzel bir görüntü oldu.Serdar Bey yeni anahtarınızı güle güle kullanın.
HOCAOĞLU ANAHTAR'a güvenip tercih ettiğiniz için sonsuz teşekkürler ederiz.
Sağlıcakla kalın.
Toyota ve Toyata'cılara hizmet vermekten gurur duyuyoruz.
Size bir HOCAOĞLU ANAHTAR yeter.
İşte Muhteşem Sustalı Anahtar
Elinize kolunuza sağlık...Güvenilir ve kaliteli hizmet
ancak araba 2008 corolla:)
ama anahtar çok hoş olmuş darısı hanımın cliosunun başına
Muhyiddin Ustamı anahtarda tek geçerim...
Hayırlı ve bol kazançlı işler temennilerimle
Elinize kolunuza sağlık...Güvenilir ve kaliteli hizmet
ancak araba 2008 corolla:)
ama anahtar çok hoş olmuş darısı hanımın cliosunun başına
Muhyiddin Ustamı anahtarda tek geçerim...
Hayırlı ve bol kazançlı işler temennilerimle
Serdar Bey
Aynı gün içerisinde 5 Toyota Anahtarı yapıp Türküyenin farklı yerlerine gönderince hatlar böyle karışıyor.Sağlık olsun Nasılsa ikiside TOYOTA ve sizde Toyotacısınız.Selamlar.
Muhyiddin bey önümüzdeki hafta içi rahatsız edeceğim sizi

birde arkadaşımın corvette c5'i var ona uygun sustalı kabınız varmı
iyi akşamlar anahtara asılan bir kumandam var ama tuşları bozulmuş üzerine azcık hatta bazen hiç basınç bile uygulamaya gerek kalmadan aracı açıp kapatıyor sadece bu kabı, kumandayı onarmak yada yenilemek mümkünmü. yoksa kompile tüm sistemi değiştirip yeni uzaktan kumandamı takmalıyım.
sistemi tamamen yenilemek istemiyorum. sadece elimdeki kumandayı değiştirmek istiyorum mümkünmü
iyi akşamlar anahtara asılan bir kumandam var ama tuşları bozulmuş üzerine azcık hatta bazen hiç basınç bile uygulamaya gerek kalmadan aracı açıp kapatıyor sadece bu kabı, kumandayı onarmak yada yenilemek mümkünmü. yoksa kompile tüm sistemi değiştirip yeni uzaktan kumandamı takmalıyım.
sistemi tamamen yenilemek istemiyorum. sadece elimdeki kumandayı değiştirmek istiyorum mümkünmü
Kumandayı görmemiz gerekir.Herşey mümkün.
TOYOTA SUSTALI ANAHTARI
TCT Üyelerinden özür dilerim.Sitemizdeki bazı sorunlardan dolayı resimler silinmiştir.Biz TCT üyelirine hizmet etmekten gurur duyuyoruz ve devam edceğiz.
Tüm bakım ve onarım işleri yapılmıştır.Herkese çok teşekkür ederim.
Toyota Auris Sustalı Anahtarı
Muhyiddin bey,
sitenizden eklediğiniz resimler yüzünden Google Malware uyarısı veriyor. Lütfen mesajlarınızdan bu resimleri kaldırın, yoksa konuyu kaldırmamız gerekcek. Resimler için imageshack veya tinypic sitelerini kullanabilirsiniz. Teşekkürler.
Muhyiddin bey,
sitenizden eklediğiniz resimler yüzünden Google Malvare uyarısı veriyor. Lütfen mesajlarınızdan bu resimleri kaldırın, yoksa konuyu kaldırmamız gerekcek. Resimler için imageshack veya tinypic sitelerini kullanabilirsiniz. Teşekkürler.
Alper Bey
Tamam hemen kaldırıyorum lakin siteye saldırı oldu onu bu gün düzelttik ama google henüz indexlemedi onun için çıkıyor.Daha sonra tekrar yayınlarım.teşekkür. Tİnpick kullanıyorum ama dediğim gibi saldırıya uğradık ve bu gün düzelti,google de bugün düzeltir sanıyorum.
muhyittin bey selam benimde bir sorunum var yardımcı olursanız sevinirim anahtar kapıları kumanda etmiyor pil bitti diye değiştim ama çalışmadı lambası yanıyor bastığında orjinal anahtar beyindemi problem var bilemiyorum servis uzak olduğu için gidemiyorum benim yapabileciğim bişeyse hallederim teşekkür
kumandanızdaki sorun mekanik bir sorundan ziyade beyinsel bir soruna benziyor fakat sizin yapabileceğiniz çok fazla birşey yok yeniden yükleme yapmamız gerekir 10 dakikalık bir işlem bu