0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
selam ben yeni 2006 model avensis aldım aracımın yedek anahtarı yok uzaktan kumandalı kumanda,sız anahtar yaptırmak istiyorum olurmu (uzaktan kumandalı) ve maliyeti ne kadar olur saygılar
Merhaba muhyiddin bey e12 2006 Corolla aracım kumandalı anahtarın tuş takımı kopmuş durumda kumanda çalışıyor ama tuş takımı kopuk internette tuş takımı satıldığını gördüm 7,5 lira gibi bir fiyatı var .Sizden bunu temin edebilirmiyiz .Yardımcı olabilir misiniz
Merhabalar anahtarın bize gelmesi durumunda 60 TL ye sustalı modele çeviririz.
Muhyiddin Bey, aracımda anahtarsız giriş sistemi mevcut ve geçenlerde yedek anahtarı düşürdüm. İçini açıp baktığımda, pil iletkenlerinden bir tanesinin koptuğunu gördüm ama kartta bir deformasyonun yoktu. Ufak bakır bir metal levha üzerinden kopmuş, sadece bu. Bu iletken parçayı da kaybettim ne yazık ki. Kartta da sandığımın aksine bir sorun var mıdır ? Acaba bu anahtarı adam edebilir miyiz ? Size gelsem ya da anahtarı göndersem halledebilir misiniz ? Fotoğraf atacaktım ama bu konuda atılmıyor sanırım. Şimdiden ilginiz için çok teşekkür ederim.Merhabalar geçmiş olsun.Tabiiki anahtarınızı gönderirseniz bir çare bulabiliriz.Ayrıca resim için -hocaogluanahtar@hotmail.com- adresini kullanarak mail atabilirsiniz.Saygılar.
Muhyiddin Bey;Mazda 626 sustalı anahtar yapabilir misiniz? yalnız m.kilit kumandası eski tip. Bu garaj açma kumandalarına benziyor. Olur ise ücreti ne kadardır?