Gönderen Konu: Hocaoğlu Oto Anahtar, İmmobilizer, Kumanda  (Okunma sayısı 115334 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: 0+
  • Kilometre: 288000
  • Model Yılı: '06
  • 19 kere teşekkür etti
  • 929 kere teşekkür edildi
Ynt: Hocaoğlu Oto Anahtar, İmmobilizer, Kumanda
« Yanıtla #300 : Şubat 13, 2014, 16:32:39 »
Merhaba muhyiddin bey e12 2006 Corolla aracım kumandalı anahtarın tuş takımı kopmuş durumda kumanda çalışıyor ama tuş takımı kopuk internette tuş takımı satıldığını gördüm 7,5 lira gibi bir fiyatı var .Sizden bunu temin edebilirmiyiz .Yardımcı olabilir misiniz
BAYRAKLARI BAYRAK YAPAN ÜSTÜNDEKİ KANDIR ; TOPRAK, EĞER UĞRUNA ÖLEN VARSA VATANDIR

1996 GLİ  - COROLLA " EFSANE "

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Siftahı Yapmış Toyotacı
  • *
  • Araç: Avensis
  • Kan Grubu: ---
  • Kilometre: 250000
  • Model Yılı: '06
« Yanıtla #301 : Şubat 14, 2014, 10:47:02 »
selam ben yeni 2006 model avensis aldım aracımın yedek anahtarı yok uzaktan kumandalı kumanda,sız anahtar yaptırmak istiyorum olurmu (uzaktan kumandalı) ve maliyeti ne kadar olur saygılar

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• TcT Onaylı Firma
  • SEVMEK SEVİLMEK YÜCELİKTİR, ya SEVMEMEK NİCELİKTİR
    • HOCAOĞLU ANAHTAR İMMOBİLİZER-KUMANDA
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: A+
  • Model Yılı: -
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #302 : Şubat 16, 2014, 10:30:28 »
selam ben yeni 2006 model avensis aldım aracımın yedek anahtarı yok uzaktan kumandalı kumanda,sız anahtar yaptırmak istiyorum olurmu (uzaktan kumandalı) ve maliyeti ne kadar olur saygılar

Toyota araçlarda kumanda biraz sıkıntılı,yapıyoruz ama % 100 olur diyemiyoruz.Her model için ayrı kumanda kullanıldığından denemek gerekir.Düz anahtar yaparız o garanti.Yeni tip kumandaları buluyoruz ama eski (köşeli butonlu) model kumandaları bulamıyoruz.

Mesaj Birleştirildi: Şubat 16, 2014, 10:30:58
Merhaba muhyiddin bey e12 2006 Corolla aracım kumandalı anahtarın tuş takımı kopmuş durumda kumanda çalışıyor ama tuş takımı kopuk internette tuş takımı satıldığını gördüm 7,5 lira gibi bir fiyatı var .Sizden bunu temin edebilirmiyiz .Yardımcı olabilir misiniz

Toyota araçlarda kumanda biraz sıkıntılı,yapıyoruz ama % 100 olur diyemiyoruz.Her model için ayrı kumanda kullanıldığından denemek gerekir.Düz anahtar yaparız o garanti.Yeni tip kumandaları buluyoruz ama eski (köşeli butonlu) model kumandaları bulamıyoruz.

Mesaj Birleştirildi: Şubat 16, 2014, 10:37:57
Merhabalar anahtarın bize gelmesi durumunda 60 TL ye sustalı modele çeviririz.

Çok özür dilerim üstadım biz herne kadar internet üzerinden iletişim kursakta,çalışma sistemimiz diğerleri gibi değil.Bizde tuş Lastiklerinin fiyatı 15 TL dir.İstediğiniz zaman gönderi yapabiliriz.

Mesaj Birleştirildi: Şubat 16, 2014, 10:38:45

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: ---
  • 75 kere teşekkür etti
  • 161 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #303 : Şubat 16, 2014, 13:28:09 »
Muhyiddin Bey, aracımda anahtarsız giriş sistemi mevcut ve geçenlerde yedek anahtarı düşürdüm. İçini açıp baktığımda, pil iletkenlerinden bir tanesinin koptuğunu gördüm ama kartta bir deformasyonun yoktu. Ufak bakır bir metal levha üzerinden kopmuş, sadece bu. Bu iletken parçayı da kaybettim ne yazık ki. Kartta da sandığımın aksine bir sorun var mıdır ? Acaba bu anahtarı adam edebilir miyiz ? Size gelsem ya da anahtarı göndersem halledebilir misiniz ? Fotoğraf atacaktım ama bu konuda atılmıyor sanırım. Şimdiden ilginiz için çok teşekkür ederim.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• TcT Onaylı Firma
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #304 : Şubat 18, 2014, 20:31:22 »
Muhyiddin Bey, aracımda anahtarsız giriş sistemi mevcut ve geçenlerde yedek anahtarı düşürdüm. İçini açıp baktığımda, pil iletkenlerinden bir tanesinin koptuğunu gördüm ama kartta bir deformasyonun yoktu. Ufak bakır bir metal levha üzerinden kopmuş, sadece bu. Bu iletken parçayı da kaybettim ne yazık ki. Kartta da sandığımın aksine bir sorun var mıdır ? Acaba bu anahtarı adam edebilir miyiz ? Size gelsem ya da anahtarı göndersem halledebilir misiniz ? Fotoğraf atacaktım ama bu konuda atılmıyor sanırım. Şimdiden ilginiz için çok teşekkür ederim.

Merhabalar geçmiş olsun.Tabiiki anahtarınızı gönderirseniz bir çare bulabiliriz.Ayrıca resim için -hocaogluanahtar@hotmail.com- adresini kullanarak mail atabilirsiniz.Saygılar.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Siftahı Yapmış Toyotacı
  • *
« Yanıtla #305 : Mart 07, 2014, 11:01:07 »
Merhaba,
2007 model toyota corolla aracımın anahtarı çakı şeklinde ve açıp kapamalarda ses ve bagaj açma özelliği yok.bu anahtarı sustalı hale getirip bagaj açma ve açıp kapamalarda sinyal sesi eklemek istiyorum.

yardımınızı rica ederim.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Kurallara uy hayatta kal.Trafikte önce insan.
  • Araç: Verso
  • Kilometre: 9600
  • Model Yılı: '11
  • 8 kere teşekkür etti
« Yanıtla #306 : Mayıs 13, 2014, 14:23:04 »
Merhaba Muhyiddin usta 2011 Auris arabamın kumandalı anahtarını sustalı yapmak istiyorum.Ücret ne olur  birde. Hangi adrese kargo göndermeliyiz.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Corollove-
  • Kilometre: 72126
  • Model Yılı: '07
  • 292 kere teşekkür etti
  • 71 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #307 : Ağustos 27, 2014, 11:51:02 »
Merhabalar Muhyiddin bey 2007 corolla mmt aracimin kumadasini sustaliya cevirmek istiyorum.Ne kadar fiyat olur acaba ? Sonradan sikinti cikar mi ?
Toyota Corolla 2007 MMT

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Kara Şimşek
  • Kan Grubu: A-
  • Kilometre: 1000
  • Model Yılı: '15
  • 99 kere teşekkür etti
  • 28 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #308 : Ağustos 28, 2014, 22:49:06 »
muhyittin beye 2 sene önce çok hevesle yaptırdığım sustalı anahtarı gecen hafta itibariye sinirden kızıp söktüm ve orijinale döndüm...
aldığımdan beri tam manasıyla anahtar kapanmıyordu. bir anahtarcıya gösterdim ve tamir olamayacagını yuvasının asındığını yay degistirmeyle olamayacagını ifade etti. yinede yayı yenilettim ve öyle böyle kullandım. en son dayanamadım ve orijinale döndüm.
burada amacım muhyittin beyi kötülemek değil yalnız kalite bakımından gerek malzeme gerek işçilik adına bir iyileştirme yapmalı bence...

Mesaj Birleştirildi: Ağustos 28, 2014, 22:54:18

1- SKODA FABIA (2004) 1.4 TDI 2004-2010
2-AURİS COMFORT EXTRA (2011)  D-4D / 2011-2016
3-HONDA CIVIC HB 1.6 DTEC (2015) 2016-...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kan Grubu: AB+
  • 74 kere teşekkür etti
  • 772 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #309 : Ağustos 28, 2014, 22:54:38 »
Kardes o anahtarlar alıbaba expresste 14 dolar cıvarı.bır suru cesıt var.sende bak sıparıs et.kendı ımmmobılezerı ıcıne yerlestır.anahtarını cektır kullan.mesela ben 14 dolara verso kumanda sıparısı verdım.muhyıttın beydede vardı ama 100 lıra ıstıyordu
2011 d4d Corolla

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: ---
  • 100 kere teşekkür etti
  • 425 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #310 : Ağustos 29, 2014, 00:57:09 »
Kumanda cok kalitesiz duruyor ben 50tl ye yaptirdim bundan farkli değil oda  bide açilma vardi kenarlarda 
E12 COROLLA SİMOTA AİR INTAKE

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Kan Grubu: 0+
  • Kilometre: 110
  • Model Yılı: '04
  • 20 kere teşekkür etti
  • 9 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #311 : Ağustos 29, 2014, 10:01:04 »
Muhittin Bey merhaba,
bende sustalı anahtar var (kasa ve tuşları) nekadar ücrete anahtarı sustalıya aktarabiliriz?

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• TcT Onaylı Firma
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #312 : Nisan 13, 2015, 18:55:37 »
Merhabalar arkadaşlar uzunca bir zamandan beri uzak kaldım.İşimiz devam etmekle beraber bazı problemler bizi gündem dışında bıraktı.Tabiiki yinede arkadaşlarımız bana ulaştılar ve ihtiyaçlarını karşılamaya çalıştım.Bunun için mutluyum.

Tabiiki mutsuz olduğum konularda var elbette.Ben ticaret yapıyorum ve elimden gelenin en iyisini yapmaya çalışıyorum.Bu bağlamda memnun olmayan arkadaşlar olabiliyor,çok memnun olanlar oluyor.Ama şu bir gerçektir ki memnun olanlar binlerceyken arada memnun olamayanlarda çıkıyor.Yapacak bir yok.Ben herkesi memnun yada mutlu edemem.Sonuçta kuluz ve elimizdeki malımız ne ise onu satıyoruz.Bazen çalışanlarınirsiz ve itinsız iş yapmaları beni yada firmamı sıkıntıya düşürebiliyor.Bunun için hepinizden ayrıca özür diliyorum.Ama lütfen şunuda yapmayalım.Aldığınız bir malı senelerce kullancaksınız diye bir kural mı var.Olabilir kimisi 3 ayda kimisi 3 yılda bozulur.İlk günden beri aynı kalitede mal satıyorum.Bazen sıkıntı olabiliyor.Ama bana ulaşıldığı takdirde malda hata varsa aynen telafi ediyorum.Ama kimimizde maalesef kulnma hatasından bozuluyor.

Bunlar benim için önemsiz ve gereksiz işlerdir.Ben gerekeni her arkadaşıma yaptım ve bundan sonrada yaparım Helede TCT den gelecek ve ben ona hatalı bir iş yapacağım asla mümkün değil.Bazen mutluluk insanın kendi elindedir.Lütfen çok titiz olanlarda sustalı anahtar yaptırmasın.Adı üstünde bunlar orjin değil Sustalı Çevrim dir.

TCT benim evimdir.Buradaki tüm üyelerde arkadaşımdır.Bu nedenle ben elimden gelen özeni göstermeye çalışıyorum.Yinede lütfen TCT den geldiğinizi hatırlatınız.

Yeni ürünümüz yok.Eski ve kaliteli ürünlerimizi halen satmaya ve siz dostlara sunmaya devam ediyoruz.Hepinize saygı ve selamlarımı sunuyorum.

Mesaj Birleştirildi: Nisan 13, 2015, 19:07:44
Toyota Anahtar ve Kumandası

Toyota araçların anahtar ve anahtar kabı,Kumanda kabı ve ayrıca sustalı anahtar kaplarını yapmaya devam ediyoruz.Lakin Kumnadalarda çok başarılı olamıyoruz.Bunun nedeni Marka serilerin bulunmayışıdır.Ama her türüne Çipli anahtar yaıyoruz.Kumanda kaplarını değiştirebiliyoruz.

Hocaoğlu Anahtar olarak tüm şubelerimizde aynı kalite de hizmete ulaşmak mümkündür.Ama lütfen TCT den olduğunuz özellikle söylenirse bizim içinde bir gurur kaynağı olmasına vesile olrsunuz.Hepinize teşekkür ediyorum.

Sustalı Kumanda Resimleri

Mesaj Birleştirildi: Nisan 13, 2015, 19:13:44

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 74 kere teşekkür etti
« Yanıtla #313 : Nisan 14, 2015, 12:20:34 »
Yani muhittin bey öyle şeyler.yazmışsınız ki neresinden.tutulur belli değil..
Kusura bakmayın bu yaziniza  cevap vermek istedim.Nedeni  de kendi ağzınıza soyluyorsunuz bizim sattığımız mallar dandik arkasında bm durmam.3 günde de bozulur 3 ayda da.
Aslında.yazılacak çok.şey.var.Bu ürünlerin hiç biri yerli mali değil.Dediginiz gibi kaliteli bir ürün  değil çin mali.Bu ürünler 14 dolar.civari. yanlış hatırlamıyorsam verso  anahtar kumandasina 100-150 tl arası bir ücret istemistiniz .
Bu en doğal hakkınız bundan ekmek parası kazanıyorsunuz.
Ama 28 tl civari bir ürünü 100 tl ye satıp daha bunun arkasında duramayacaksaniz  herkesi.memnun edemem kimse.kusura bakmasın.diyorsanız sizde kusura bakmayın sizden.mal.alınmaz yaptirilmaz .

2011 d4d Corolla

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• TcT Onaylı Firma
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #314 : Nisan 14, 2015, 15:40:31 »
Sayın Tuncay bey !!!

Sizin okuduğunuzu anlayamama gibi bir sorunuz var sanırım.Önce yazıyı iyice bir okuyun,hazmedin daha sonra yazın olur mu?

Senin derdin ne ki anlayamadım.Banane git nerden alıyorsan al.İster ucuz al ister bedavaya al.Burada ileri geri yazmaya gerek yok.
Ben malımın arkasındayım diye yazıyorum sen nelerden bahsediyorsun.Ben çinde yaşamıyorum İstanbulda yaşıyorum.Yapılan hata içinde özür diledim.Ne yapmalıyım daha.Amuda mı kalkayım senin gönlün olsun diye.Zahmet edip cevap yazmanada gerek yok.Sen istediğin yerden alabilirsin.

Ben burada insanların ihtiyacını karşılamaya çalışıyorum.Ucuz yada pahalı kişileri ilgilendirir sizi hiç ilgilendirmiyor....

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Yorgun Yillarim
  • Model Yılı: '12
  • 137 kere teşekkür etti
  • 314 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #315 : Nisan 14, 2015, 16:01:59 »
Muhyiddin Bey;
Mazda 626 sustalı anahtar yapabilir misiniz? yalnız m.kilit kumandası eski tip. Bu garaj açma kumandalarına benziyor. Olur ise ücreti ne kadardır?
Zaman Sadece "SEVGİYE" yenik düşer,
Geri kalan her şeyse "ZAMANA"...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• TcT Onaylı Firma
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #316 : Nisan 14, 2015, 17:44:01 »
Muhyiddin Bey;
Mazda 626 sustalı anahtar yapabilir misiniz? yalnız m.kilit kumandası eski tip. Bu garaj açma kumandalarına benziyor. Olur ise ücreti ne kadardır?

Merhabalar sizin kumandanızı görmek gerekir.Şayet kopyalanan model ise sıkıntı yok.Yani (desi -Cenmax ) haricinde bir kumanda ise %90 olur.Fiyatı 70 TL dir.Bilginize.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Kan Grubu: 0-
  • Kilometre: 26666
  • Model Yılı: '07
  • 3 kere teşekkür etti
  • 21 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #317 : Nisan 14, 2015, 17:51:03 »
merhaba,http://hizliresim.com/Y3r18D bu anahtardan corollamın anahatrı.İki butonu kırıldı ve düştü.
Lock kısmının microswichi yok.unlockun microswitchi duruyor.
Acaba ne kadara hallolur ?
Corolla 1.6 Terra Benzinli Manuel 2007 Model E120 Kasa
http://www.toyotaclubtr.com/index.php?topic=61558.msg833266

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 74 kere teşekkür etti
« Yanıtla #318 : Nisan 14, 2015, 19:02:18 »
Açıkçası muhittin bey siz ne yazdiginiz farkında değilsiniz.Yazdıklarınız zaten nasıl bir. ruh haline ve işinize verdiginiz önemi gösteriyor .Cevap vermezseniz.bana da cevap hakkı doğmaz.İstediğiniz fiyata satabilirsiniz .Ticaret bu.Ama yazdiklarinizi  hitap seklinizi  tekrar gözden geçirin
2011 d4d Corolla

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• TcT Onaylı Firma
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #319 : Nisan 14, 2015, 19:12:36 »
Ben cahilim fazla okumadım.İki üniversite bitirdim sadece.O nedenle kime nasıl davranacağımı ve nasıl hitap edilmesi gerektiğini öğrenmek için birde mastır yaptım.Siz burada insanlartı alibabadan al,ebaydan al,Muhyiddin den alma derken hangi ruh halindeyseniz şu an bende o ruh halindeyim.