0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
merhaba 2001 model 1400 motor toyota corollam var bu araçlarda araç yolda giderken otomatik kapı kilitleme özelliği var bende yok acaba kurmakmı gereklidir.teşekkürler
Merhabalar Vites kolunun orada kapı aç kapa düğmesi varsa.O düğmeye basılı tutunu< kapılar kapanana kadar.Bu işlemden sonra kapılarınız hareket edince otomotik kapanacaktır.Merkezi kilit düğmesi yo9ksa maalesef bu işlem olmaz.
selam.2011 Corolla nın anahtarı sustalı hale getirilebilir mi? Orijinal anahtarın çipini çıkarıp sustalı bir anahtara takarak sustalı anahtar yapılabilri mi? 1 adet sustalı anahtarın maliyeti ne olur? Bursa'da yapan anahtarcı biliyor musunuz?
Merhaba, 2008 Yaris'in anahtarını sustalıya çevirmek istiyorum. Mümkün müdür, eğer mümkünse maliyeti ile ilgili bilgi verebilir misiniz?
Merhabalar Anahtarınızı sustalıya çevirebiliriz.Tüm Toyota modellerinde olduğu gibi Yaris Modellerinin anahtarınıda sustalı yapıyoruz.
Hayırlı günler muhyiddin bey.İşiniz hayırlı ve bol kazançlı olsun. 2004/1-6/Toyota Avensis, kumandanın üzerinde üç tane tuşu olan bir anahtarım var.Üzerinde VALEO 736670-A yazıyo, herhalde markası.Bu kumandanın üç adet tuşun iki tanesinin tuş lastikleri ve bunların bir tanesinin altındaki çıt çıtı kopmuş.Bunun tamiri olurmu,olursa kaç paraya olur.Resimlerinide çekmiştim fakat kopyalayamadım nerden kopyalanıyo bilmiyom.Sizlerden haber bekliyorum.Teşekkür ve saygılar.
Sustali anahtar da nedir arkadaslar?
2005 honda civic sustalı ve kumandalı anahtar yapılabiliyor mu? yapılıyorsa fiyatınız nedir?
Merhabalar.Hondanın 2011 modelide dahil tüm modellerini yedek anahtar veya sustalı anahtar olarak yapabiliyoruz.
yeriniz ve fiyat hakkıdna bilgi alabilir miyim? ayrıca alarm kumandası var oda sustalı anahtara monte ediliyor değil mi