0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
verdiğiniz cevap için teşekkür ama nasıl yapacağımı söylemedinizonuda söylerseniz çok sevinirim
Muhyiddin bey merhaba.Sanırım benim kumandalı anahtarın birininde pili bitti sanırım.Kendim değiştirebilirmiyim acaba? Yardımcı olursanız sevinirim.Aracım 2005 Corolla.
Merhaba arkadaşlar.Gördüğüm kadarıyla anahtar ve kumandalar konusunda aslımda çoğumuz eksik bilgi sahibiyiz.Ben İstanbul'da OTO ANAHTARLARI VE KUMANDA üzerine hizmet veren bir anahtarcıyım.Şayet oto anahtar ve kumandalarınızla ilgili sıkıntı ve istekleriniz olursa yardıma hazırım.Aslında OTO ANAHTAR_İMMOBİLİZER_KUMANDA başlığı olarak ana konu olsa idi daha etkili ve dikkat çekici olurdu.Olsun buradan sizlere yardımcı olmaya çalışacağım Elektronik anahtar,immobilizerli oto anahtarı,kumandalı oto anahtarı,uzaktan kumandaların çoğaltılması ve tamiri,kumandalı oto anahtarların kaplarının değişimi,kumandaların tuş takımları, oto anahtar ve kumanda üzerine her ne varsa bana yazın.Sizlere yardımcı olmaya çalışacağım.
İyi günler Muhyiddin Bey. Benim araç 96 model Corolla. Aldığımda bir orijinal anahtarıyla beraber bir de çektirilmiş anahtar vardı. Sürekli orijinal anahtarıyla kullanmaktaydım. Fakat bir süreliğine çektirilen anahtarla kullanmak zorunda kaldım. Şu anda her iki anahtar ile de kontağı açarken zorlanıyor. Birkaç denemeden sonra açıyor. Acaba ciddi bir sorun var mıdır?
Oğuzhan Bey merhabalar.Bizim elimizde olan anahtarın başlığı farklı ama işinizi görürmü bilmem.Toyota Verso Smarth Kartın anahtraıdır bu.Sizdekinin başlığı farklı geldi bana.Resim koyamadım problem var sanırım yükleyicilerde