0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
muhyiddin abi "PUSH START-STOP" yapiyormusunuz? yapiyorsaniz nedir fiyatlar?
Tek sıkıntımız Toyota Kumandasının bizlerde olamayışıdır.Kumandanın yenisini ancak servislerden temin edebilirsiniz.İnşallah Kumandalarda en kısa zamanda gelecek diye bekliyoruz.Herkese saygılar sunuyorum.
TOYOTA AURİS SUSTALI KUMANDAİstanbul Toyota Clup den sayın Hüseyin OK beyin anahtarını bugün Sustalı Kumanda ya çevirdik.Herzaman ki gibi süper oldu ve kendisini memnun bir şekilde uğurladık.Yeni anahtarınızı güle güle kullanın Hüsyin Bey...TCT Üyelerine hizmet etmek gurur kaynağımızdır.İşte Sustalı Anahtarımız.
Corolla 2005 sustalı anahtar dönüşümü fiyatınız nedir? Sadece kabı ne kadar? Sustalının anahtar boyu kısa gelmiyor mu resimlerden daha kısa gibi görünüyor.
Muhyiddin bey, Öncelikle hayırlı işler diliyorum, 2005 Verso lar için ( bildiğiniz üzere "start" butonlu) kumanda kabı ve kumandanın kendisi yapılabilirmi, benim düğmelerin plastik aksamı düştü, yedek kumandanında düğmeleri çalışmıyor, bunlarla ilgili durum nedir acaba, şimdiden teşekkürler...
merhabalar muhyiddin bey,2011 model yaris aldık. 2 anahtarı mevcut. birincisi kumandalı ve eşimde duruyor, ikincisi düz anahtar bende duruyor. kumandalı anahtarın kopyası yapılabilir mi? yoksa mutlaka servisten mi talep etmeliyiz. kumandaya alışınca anahtarı tak kilitle, aç zor geliyor.teşekkürler.
bende bunu merak etmişimdir hep kumandasız olan 2. anahtarı kumandalı ve sustalı yapmak mümkünmü?
Aynı şeyi bende merak ediyorum Bunun olabilmesi için chipin bir kopyasının yapılması gerekiyor galiba. Daha önceden sorduğum bir anahtarcı bunun yapılamayacağını söylemişti ama birde muhyiddin beyden teyid alırsak iyi olur.
Bunu yapmanın yolu servisten aracınıza uygun kumandalı anahtar modülü alıp bu modüle düz anahtardaki immo. chipi takıp sustalı anahtar kabına takmakla oluyor. Bende zamanında muhyiddin usta benim kumandalıyı sustalıya çevirirken düz anahtarımı da sustalı ve kumandalı yapmak istemiştim, bu şekilde cevap almıştım. Zaten daha sonra 30000 bakımına sonkar a servise gittiğimde bu konuyu sorduğumda işlemin bu şekilde olacağını doğruladılar. (ancak uzaktan kumanda modülünün 350-400 TL fiyatı olduğundan vazgeçmiştim)