0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Merhaba Muhyiddin Bey, benim 2004 model yarisim var ve cok arastirdim bulamadim bunun anahtarligi sustali olabiliyormu ve olursa fiyatiniz ne kadardir. Simdiden tesekkurler.
Bize geldiğiniz taktirde hemen yaparız.Elimizde mevcuttur.
Merhaba,Ben aşağıda resmini yüklediğim yedek anahtarımı kaybettim. anahtarsız çalışma özelliğine sahip..Bunu nereden temin edebilirim ve bana maliyeti ne kadar olur acaba? yorumlarınız için şimdiden teşekkürler..Bizde Bu anahtare mevcut değil ama servisten alınabilir.
birkaç gün önce astra h kasa aldım anahtarı sustalı değil. anahtarı sustalı yapmanın maliyeti nedir?
Muhyiddin abi kolay gelsin yine bir sorum olacak.2006 model e12 kasalarin anahtarligindaki plastigin fiyati nedir acaba?
Merhabalar Sayın Deniz KURAN bey.Aracınıza yedek bir tane daha kumandalı anahtar yapabiliriz.Yapım aşaması farklılık göstermekle beraber sonuçta gün içinde yapabilmekteyiz.Yapacağımız anahtar ,şuan mevcut anahtardaki tüm özellikleri çalıştırır.O özellikler aracın özellikleridir,kumandanın değil.Kayıpta etseniz,yedekte isteseniz bizim açımızdan fark yok.Her şekilde aracınıza anahtar yapma şansımız var.Saygılar sunarım...