0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Makyajlı kasada birçok donanım piremium a aktarılmış biz bu donanımlardan istediklerimizi advance ye ekletebiliyormuyuz
makyajsız kasa daha ne kadar süre satılacak? Satışı bitti mi yoksa şu anda?
Ekletemezsiniz.GT-N7100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Hasan bey bu konuda sorunuzun cevabı mevcut. Israrla yeni konu açmayın Lütfen! Ekleme konusunda gerekli parçalar temin edilirse yapılabilir. Yağmur sensörü ve kararan ayna için ön camın sensörlü camla değişmesi gerekiyor Far sensörü için tesisat hazır ama far kolu değişmeli gibi
Life paketin arkasını çektiniz mi?
Polonya toyota sitesinde yeni corolla broşürü yayınlanmış. Safety sence bırakın opsiyon paket olarak sunulmayı üç donanım seçeneğinde standart o güzelim 17'lik janlarda prestige donanım seçeneğinde standart.İsteyen burdan göz atabilir.https://drive.google.com/file/d/0BwqynW9e_fszZHRENkFlT0ROMk0/view?usp=sharingTürkiye sayfasında daha broşür falanda yok araba yerli üretim yahu sinir olmamak elde değil bilgiyi ülke dışı yayınından elde edebiliyoruz pazarlamacılar fazla mesai yapın bu işin hakkını verin.Fiyatlar bizden daha uygun allahın belası vergiler yüzünden kazıklanıyoruz!!!1.6 Benzinli Multidirve-S farkı 5000 PLN = 3.737 TL Türkiye'de bu fark 6.150 TLToyota Touch2 with Go farkı 2500 PLN = 1.868 TL Türkiye'de bu fark 2500 TL1.4 D4D Düz vites dizel 95.500 PLN = 71.583 TL1.6 Valvematic Düz vites benzinli 88.400 PLN = 66.246 TL(1 PLN = 0.74731 TL)(1 TL = 1.33814 PLN)
Life paket arka led değil..Mesaj Birleştirildi: Haziran 26, 2016, 14:39:16Metalik renk ve inci beyazı isteyenler 750₺ daha fark ödeyecekler🤔Dizel otm advance pakete Alj de baktım ; cruise control yok!! ekran 7inç olmus ama hiç hosuma gitmedi navi isterseniz de +2500₺ İstiyorlar. 88.250₺satış fiyatı istemişler bagaj kapağında aydınlatma, park sensörleri,far ve yağmur sensörlerin hiçbiri yok.. Yerine anahtarsız calıstırma koymuslar. Ön led far premium gibi değil eskisinde gibi yuvarlak ampul var,xenon zaten yok😌 Alıcısına hayırlı olsun dedim ve çıktım😇😇
1.33'e yapılmayan arka far tasarımı resmen ayrımcılık. yazık çok yazık.
Geçtiğimiz günlerde ülkemizde yeni Corolla fiyatlarını açıklayan Toyota Türkiye aracın satışlarına da başladı. Rusta'da da promiyeri gerçekleştirilen yeni makyajlı Toyota Corolla, Japon üretici için bir diğer önemli pazar olan Çin'de de yollara çıkmaya hazırlanıyor. Tasarım açısından bu ülkede satılan versiyonlarında ufak farklılıklar bulunan yeni Corolla için gelen en önemli detay ise 1.2 litrelik turbo benzinli motor seçeneğine sahip olacağı. İlk olarak yenilenen Auris'te yer bulan ancak Avrupa pazarında sunulurken ülkemize gelemeyen 1.2 litrelik turbo benzinli motor, 116 hp güç ve 1.500 ile 4.000 devir aralığında 185 Nm tork değerine sahip. Çin pazarında yaşanan bu gelişme, önümüzdeki dönemde ülkemizde satılan yeni Corolla'larda da bu motor seçeneğinin sunulabileceğine işaret ediyor. Kaynak: http://www.ototeknikveri.com/haber/7422/yeni-corollada-12-turbo-motor-hazirligi1.2 116beygir 185nm tork motor gelirse toyotadan iyice soğuyacam artık
Bende bu donanıma makyajsız derdim ama 90 verip Premium CVT NAV alınabilir. Tüp takılır full arabaya binilir
Enişte me, Corolla alacağız, bayinin elinde, makyajsız advance mmt var 81.000TLMakyajlı Advance Mmt 84.000TLSon fiyatlar bunlar, siz hangisini alırdınız?Ben makyajsız kasa dedim..GT-N7100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi