0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Enişte me, Corolla alacağız, bayinin elinde, makyajsız advance mmt var 81.000TLMakyajlı Advance Mmt 84.000TLSon fiyatlar bunlar, siz hangisini alırdınız?Ben makyajsız kasa dedim..GT-N7100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Aracı detaylı test ettim.
Bu fiyatlarla bu ilkel motor, şanziman ve donanımlar ile Corolla çok cazip bir araç değil benim gözümde. Getiremediler bir turbo benzinli çift kavramalı araç.
Hocam 16 yaşımdan beri Toyota araçları kullanıyorum. 32 yaşındayım. Tabiki herkesin tercihi farklı olacaktır ama benim için artık bu motor gamının modasi çoktan geçti. Amacım kötülemek değil. Alan hayrını görsün. Şu anki aracım 2013 model 1.6 Avensis. Arabamdan son derece memnunum ama ne zaman uzun yola çıksam bir yokuşta kamyon arkasında kaldığımda aracı yeniden eski hızına ulaştırmak için deli gibi bağıra bağıra sürdüğümde ve tam o esnada arkamda bekleyen tsi, hdi, Multijet, crdi ve envai çeşit arabadan sellek yediğimde ve sonra sağa çektiğimde evet bu son diyorum. Dünya'nın en büyük otomobil ureticisinin bu kadar kullanıcının sesine kulak verip bu motorları güncellemesi gerekirdi. Yanlış anlaşilmasın amacım markayı kötülemek değil.
elbette ki güzellik göreceli bir kavramdır.yeni corollada ki küçük değişiklikler gayet şık olmuş.aurisimi verip corolla aldım.makyajsız corollayı bir müddet kullanma imkanım olmuştu.makyajlı kesinlikle çok daha sessiz.içinde kullanılan plastikler çok daha yumşak,kadifemsi.yeni bej döşeme rengi hoş olmuş.multi direvs harika bir şanzıman.yol sesi çok daha az duyuluyor.elbet bende herkes gibi ülkemizde araç fiyatlarının çok yüksek olduğunu düşünüyorum.
Emin Bey hayırlı olsun, hangi donanımını ve kaça aldığınızı belirtebilirmisiniz?GT-N7100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Teşekkür ederim,sağolun.advance 1.6 otomatik.araç yeni olduğu için liste fiyatından çok küçük bir indirim yapıyorlar.lista fiyatı 79 100 idi cüzi bir indirim yaptılar.eğer yalan söylemediyseler yoğun talep varmış.sanırım bu da indirim yapmama konusunda ellerini güçlendiriyor.