0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Hahaha işte buna gülerim.Ablacim gostergelerin ortasindaki renkli ekran nasil diger markalarda ust donanimda sunuluyomus ya benim aracim en alt paket olmasina ragmen var.[emoji6] LG-D802TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Üstelik çok amatörce sunum yaptı ben çıksam daha güzel tanıtırdım corollayı [emoji38]Sent from my iPhone using Tapatalk
Size bir soru arkadaşlar. Elinizdeki 2013 model 2014 Ocak çıkışlı 23.000 kmdeki hatasız manuel dizel corollanızı verip otomatik dizel advance corolla alır mısınız?
Elimizdeki Corolla hangi paket?Bu arada Life'ın altına ışıklı torpido gözü yazmışlar ya. [emoji4] Sent from my iPhone using Tapatalk
Salih abide Advance var Çünkü Life pakette yok torpido aydınlatma
Benim life ta torpido ışıklı 2015 olduğu için olabilirmi
Çocuk sen ne bilirsin torpido ışıklıymış değilmiş. Bu yaşına kadar hiç ışıksız torpido kullandın mı. Gözlerimiz bozuldu bizim ışıksız torpidoda eşya ararken. [emoji12] [emoji23] [emoji23] [emoji23] Keşke göstergeyi life donanıma da dahil etseydi. O vakit eminim daha çok satardı. Dışı şişane içi topane olmuş life donanımın resmen. Birde touch donanım ile active donanım arasındaki fiyat farkını merak ediyorum.GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Ben arabama bineceğim arkadaşlar. Allah kaza bela vermezse bir 5 yıl daha bineceğim Mesaj Birleştirildi: Haziran 04, 2016, 23:53:52Bir otomatik için bu araba verilip de yenisi alınmaz. Hele hele aradaki fark en 15.000 lira ise hiç alınmaz. [emoji38]Mesaj Birleştirildi: Haziran 04, 2016, 23:57:42Ford forumunda, yerden yere vurmuşlar bizim Toyota'yı Yok önünden geçmezlermiş, yok çağ dışı kalmış otomatik dizeller falan filan [emoji38]