0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Hocam aurisin 1.33 life'ındada arka camlar kolla açılıyor ama corollanınkinde 4camda auto bence 4cam auto daha önemli bi özellik
Yağmur Sensörü, Far Sensörü, Otomatik kararan ayna kaldırılmış, yerine anahtarsız çalıştırma ve giriş koyulmuş.GT-N7100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Toyota'nın satış stratejisini anlayamadım.elimizdeki Corollaları yenisiyle değiştirmenin de anlamı yok sanırım.şu anki advance aracım yenisinden daha iyi gibi sanki😊
Arkadaslar yanlis anlamayinda Yagmur sensoru ve far sensoru yerine anahtarsiz çalıştırmayı tercih ederim.Vazgecilmez olarak keske kararan ayna kalsa idi.Ama yeni araba icin yeni civic i beklemeyw calisirdim.Bencede amerikada ki gibi ve 1.6 dizel ile girerde corolla belini büker gibiLG-D802TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Abi yok elindeki arac cok temiz verme de sen.ne bileyim abi onceki 2006 versoda dugmeye basiyordum.5 yil sonra geri anahtar la calistirmak zor.onda anahtar arama yok bul cevir .O dedigimizn sensorlerin olmasi elbetye guzel.ama hiz sabitkeyici kadar elzem degilLG-D802TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Merhaba,Ben bu makyaj isini gercekten begendim. Ama sizce de biraz hizli olmadi mi? Toyota yeni bir kasa cikardiginda, o kasadan biktirana kadar o kasayi kullandirirdi bize. Ondan sonra bombayi patlatirdi. Ya da yillar cabuk gecti bana biraz hizli geldi Diger bir mesele. Bu makyaj biraz radikal olmus sanki. Az daha zorlasa yeni kasa diyecem. Ozellikle dis gorunuste cok sert degisimler gordum haksiz miyim? Sonuc olarak basirili bir calisma olmus. Henuz buraya gelmedi bu kasalar.(S. Arabistan) Fakat geldiginde ortaligi kasip kavuracagina eminim. Cunku burdakiler tam bir Avalon hastasi, ve bu kasa Toyota Avalona oldukca benziyor...Iyi forumlar...
Ama bu arada bayii baskı yapıyor sen bunu ver biz sana makyajlı verelim diye hiç Belli olmaz