0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Bizim TURK milleti alir derken ?? Orayi biraz acarmisiniz?Sent from my SM-G900H using Tapatalk
Mmt Dizel touch ve active modeli kactan satışa sunulacak cok merak ediyorum.Suan guncel kasanın mmt dizel touch ve active modelinin liste fiyati 83.250 TL Duz mantık dusunursek yeni kasa yeni fiyatlar yeni aşklar diyip Bu fiyatin üstüne 5bin eklersen araba geldi mi sana 90 bine. Ne diyim hayirli isler o zaman
Eyüp, dün mevcut kasa mmt^yi Advance, 81.000TL ye sattılar, Toyota Bayii bakırcılar da, bana da makyajlı kasa mmt yi şimdiden 84^e bıraktı. GT-N7100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Aralık ayında makyajlı kasa dizel otomatik advance emin olun 80.000'e düşer.
Kesinlikle evet düşer, ama bu makyajlı da saçma bir kombinasyon olmuş. Advance^a donanım ekleyeceklerine çıkarmışlar, yağmur ve far sensörü yok örneğin.GT-N7100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Yağmur ve far sensörü güzel şeyler ama o kadar da elzem değil aslında. Şimdi düşünüyorum da anahtarsız çalıştırma daha çok kullanılan bişey. Kişiden kişiye değişir gerçi ama.
Kombinasyonun doğru olduğunu , hatta olması gerekenin bu olduğunu düşünüyorum ben. Bizim kasada herkes Advance seçiyordu, neden? Premiumdan farkı yok zaten aynı sayılır. Şimdi donanım isteyen parasıyla donanım alacak sonunda
Olması gereken o mu? 2-3 şey ekleyip yeni donanım olarak mı sunacak. Rakibine bakalım benim daha 2010 mazda 3 touring baz donanımlı aracım ile yeni kasa corolla premium aynı donanıma sahip. Daha önce de söylemiştim bunu, bu mu donanım corolladaki?
Mutlu bey sizde biraz fazla abartmıyor musunuz? 2010 baz mazda 3 ile 2016 premium corolla nasıl aynı donanıma sahip olabilir? Sizin yorumlarınızı takip ediyorum bundan öncede fazlaca bu konuya değindiniz aracınızın tam olarak donanımları hakkında fikrim yok ama bana inandırıcı gelmiyor evet banada corollanın donanımları rakipleri karşısında eksik geliyor 2016 power sence paketli mazda 3 deseniz anlayacağım ama 2010 baz mazda 3 biraz şaibeli gibi Sent from my iPhone using Tapatalk
Turk derken ata topraklari uzerinde ay yildizli bayragimiz altinda turkce konusup turk kimligini kanini tasiyan anlaminda soylemistim siz nerde yasiyorsunuz acaba?
Evet ben marka fanatikliği yapıyorum haklısınız. Açın bakın google hazretlerine sorun o zaman. Tek fark corolladaki anahtarsız çalıştırma, onu da 800 tl ye takan yerler var uzaktan çalıştırma da cabası.2010 baz donanıma karşı bir artısı yokken impressive donanımla bir dahi tutmuyorum daha. Eski kasasıyla donanımda yarışamayan corolla mazdanın yeni kasası karşısında ağzı açık kalır.Mazda 3 BL touring impressive mirai donanımları googleda aratın da bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olmayın.Corollada arka camlar elektrikli değil yok otomatik değil derken mazda hepsini standart sunuyordu üstüne kumandadan açma kapama vardı heu gidi hey. ŞAİBELİ TABİ...
Nie bu kadar hiddetlendiniz anlamadım zaten birebir karşılaştırma da yapmadım. Marka fanatikliği yaptınızda demedim. Eğer benim marka fanatikliği yaptığımı düşünüyorsanız opel astra cosmo kullanıyorum donanımın kralı var. Yeni mazda 3'ün makyajlı corolla karşısında daha dolu olduğunuda belirttim sadece sizin 2010 baz donanımlı aracınızın premium corolla ile donanım anlamında bir olacağını düşünmüyorum dedim eğer istiyorsanız sizinle hem fikirde olabilirim siz yeterki gerilmeyin Sent from my iPhone using Tapatalk