0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Mevcut fiyatlar böyle, Aralık ayı için 4000-5000tl fiyatlardan düşün.https://img.donanimhaber.com/upfiles/794942/ab82d689-f5c1-4320-9bef-a29acac946ac.jpgSene sonu manuel premium paket inci beyaz lpg li corolla 80.000'tl ye alınabilir gözüküyor.Araç Corolla renk ve lpg istediğin şekilde ve en üst paket olduğu hesap edilirse(safety sense olmayışı hayal kırıklığı) c sınıf için fiyat makul gözüküyor. Zira aynı özellkte d sınıfı araçlar 100.000 tl civarı. Yeni gelecek Civic nasıl olacak ona da bakmak gerekiyor. Başkada adam akıllı bu sınıfta araç yok gibi. Yeni Jetta'nın gelmesi de 2017'nin ortalarını bulacak sanki.
Ne koymuş ki donanım olarak bir de 85bin tl ful donanıma istiyor? Mazda 3 power sense donanımı o paraya almak mümkünken. adaptif cc den tutun şehiriçi aktif güvenlik sistemine kadar ful doluyken corollaya bu parayı verene acırım.
editMesaj Birleştirildi: Haziran 05, 2016, 01:34:37Mazda maalesef corolla yanında hatta diğer c serisi araçlar dahil octavia, jetta vs. çok ufak boyutlara sahip bir araç. Kaldı ki diz mesafesi ve darlığın yanında küçük bagaj alanı ve yedek lastik için yer ayırmayışından dolayı simit lpg tankı takılamaması ve 2.el dezavantajı ile mukayese edilebilecek bir araç dahil. Tabii bu mazdanın daha yakışıklı bir araç olduğu gerçeğini değiştirmiyor.
editMesaj Birleştirildi: Haziran 05, 2016, 04:34:37Mazda maalesef corolla yanında hatta diğer c serisi araçlar dahil octavia, jetta vs. çok ufak boyutlara sahip bir araç. Kaldı ki diz mesafesi ve darlığın yanında küçük bagaj alanı ve yedek lastik için yer ayırmayışından dolayı simit lpg tankı takılamaması ve 2.el dezavantajı ile mukayese edilebilecek bir araç değil. Tabii bu mazdanın daha yakışıklı bir araç olduğu gerçeğini değiştirmiyor.
Rakamlara takılmamak gerekiyor zira ww de mangalda kül bırakmıyordu sonuç ortada. Ben 2 aracıda denemiş ve deneyenlerin fikrini yazıyorum pratikte, rakamları kıyaslamıyorum. Arka koltuk baş ve diz mesafesi arasında oturunca dünya kadar fark var. Ayrıca şaft tüneli Mazda için yine bir handikap. Söylediğin yakıt verilerine büyük şehir trafiğini ve dur kalk ile bu benzin fiyatlarınıda eklediğinde adamın ocağına incir ağacı diker. Bagaja lpg yi koyunca zaten bagaj kuş gözü olarak kalıyor. Ben tarafsız olarak yorum yapıyorum, zira corolla da premium kasada kesinlikle safety sense paketi olmaması tek kelime ile kepazelik. Ayrıca araç iç ve dış görsel olarak Mazda'nın yanından geçemez. Makyajlı premium corolla senin tabirinle gırtlak full bir araç ve metalik boya farkı ve lpg ile aralık ayında şu an kampanyalı makyajsız kasa fiyatına alabiliyorsun. Ha ben c sınıfı araç için olmazsa olmazları yazdım yok ben c sınıfı aracı b sınıfı araç gibi kullanırım koyar benzini keyfime bakarım tek tabancayım arka koltuklar lpg ve bagaj hacmi tercih sebebim değildir ve aracıda yakın vadede değiştirmek gibi bir planım yoktur diyorsan o zaman zaten al Mazda yi tepe tepe bin. Bence önyargılı olmamak gerekiyor. Tıpkı corolla nin advance paket içeriğini adeta hırsız gibi çalıp premium pakete eklemesi ve safety sense ve sunroof olayını getirmeyişinin kepazelik olduğunu söylemek gibi.
Vw ile japonların en kaliteli aracını bir tutuyorsunuz ya pes Tercihler... 85 bin tl ye corolla yerine alınabilecek bir sürü güzel ve donanımlı araçlar var. Yeni corollayı almayı düşünenlere. Herşeyi geçtim 85 e ful corolla yerine avensis alınır. O paraya yazık olmaz en azından. Safety sense şu an sadece rav4 de var diye hatırlıyorum. Öteki makyaja getirirler artık.
Japon'ların en kaliteli aracı Dediğin gibi hocam tercihler Bu arada fiyat 80.000 olur 85.000 e CVT si alınır Farklı bir konuya gelirsek çok güzel araçlar var yazmışsın bende max. 78-80 bin bandında araç bakıyorum ve tavsiyeye ihtiyacım var yardım edersen sevinirim. Mevcut aracım 2005 corolla hb çok memnunum fakat bagaj ve arka koltukları daha geniş olan araç bakıyorum kaldı ki mevcut aracım mübadillerine göre oldukça geniş ama sedan bir araç almak istiyorum ve kıstaslarıma göre araç bulamadım. Kıstaslarımı zaten yukarda yazmıştım bir c sınıfı için. Yeni civic gelecek atmosferik motoru ile eylülde makyajlı corolla var daha da araç yok gibi, varsa tavsiyen lpg uyumlu veya dizel memnuniyetle dinlerim.
Hocam civicin süspansiyonlarını hiç sevmiyorum çok sert geliyor. 75-80 bin tlm olsa ve bagaj ve arka diz mesafesi önemliyse 2013-14 model 2. el Superb derim. Hatta yeni kasası çok spor gözüküyor, manueli sıfır bile alınabilir.
Hocam sıfır bakıyorum, civic de haklısın zaten bu genel şikayetti eylül de gelecek yeni kasada bunu çözmüşler ABD testlerinde söylüyorlardı. Fakat fiyat çok önemli tutar 90 bine gelirse zaten anlamsız olur. Octavia var fakat o da seneye kasa değişecek dediğin gibi yeni superb çok hoş bir araç ama o fiyatlara en baz modeli var ve çok boş bir araç ayrıca lpg de maalesef tsi araçlarla uyumlu değil. Uyanlarda aşırı pahalı. Başta dediğim gibi bu fiyatlara donanımlı lpg li veya dizel araç yok denecek kadar az. Belkide toyotanın bu kadar satış başarısı araçlar kadar fiyatlama politikasından da olabilir. Dediğim gibi tavsiyelere açığım aklına gelen gözüne çarpan olursa yazarsan sevinirim.
Hocam civicin süspansiyonlarını hiç sevmiyorum çok sert geliyor.