0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Açtığınız konudaki verilerde Guney/Kuzey Amerika, Asya ve Japonya pazarının etkili olduğu aşikar. Avrupa ve Türkiye pazarında farklı bir durum var. Bazı sebeplerden dolayı Toyota'nin, Türkiye pazarında C sedan segmenti (filo satışı) hariç başarılı olamadığını düşünüyorum.
şuan corolla alma arifesindeyim, makyajlı kasayı bekleyemiyoruz, sizce şuan almak nekadar mantıklı
nekadar rakam olur, sizce peki aynı fiyattan verirlermi?
Eğer Eylül Ekimse 3-4 ay beklemek zor araçsız birde yaz dönemi ama zorlayarak temmuza kadar bekleyebilirim
Hocam eğer şuan ki indirim kampanyasından yararlanmazsanız bence en iyisi yıl sonuna kadar beklemek. Doların amansız yükselişi yine ortada. Makjajlı kasa geldiği vakit muhtemel daha pahalı olacaktır. Ama yıl sanunu beklerseniz daha uygun fiyata alınacağına eminim.GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
@Salih Karacan (29658) Hocam biraz daha beklemekte yarar var. Makyajli kasa bence tasarim olarak daha iyi olmus. En azindan ic mekan kalitesi artmis durumda. Belki makyajla birlikte 1.2 turbo motor ya da 1.6 dizel motor da gelebilir. Ama otomatik vitesli bir arac tercih etmek daha mantikli olacaktir.
Kubilay hocam, iç resimleri var mı? Siz nerden biliyorsunuz iç kalitenin arttığını? Hocam, ben resimlerden makyajlı kasanın dışına çok ısınamadım ya da elimizdeki aracımın görünümünü çok seviyorum Bazıları eleştiriyor ama ben ön konsolun dik duruşunu bile çok seviyorum. Dışı zaten çok süper.