0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Aurise 1.6 bmw dizelini koydular corollayada gelebilir. Ayrıca 1.2t motorunda gelmesi gerek.
Salih bey auris makyajlandığında 1.6D4D bmw dizeli ini koydular ancak Türkiye'de satışa sunulmadı http://autogaleria.pl/testy/toyota-auris-fl-1-6-d-4d-comfort/Sent from my iPhone using Tapatalk
Bunlar bizim ülkemizde neden satmıyorlar 1.6 dizel aurisi?
Almanlar domine etmişler C hatchback segmentini. Auris'e 1.6 dizel taksalar bile fiyatta rekabet olmadığı sürece fark etmez.ALJ, gelecek yeni donanımları söylemez. Sonuçta bir satış stratejisi var.
Ben Focusa cok sasırdım. Ne kadar az satmış. Cok altta kalmış. Vw piyasayı resmen ele almış. En yakınının 2 katını satmış ki o da leon yine vw ürünü.Diğer firmaların oturup düşünmesi lazım. Vw ve dogus grubu ne yapıyor da biz yapmıyoruz. Resmen hezimet diğer markalar için.
Çok basit, paralel ithalat mantığında çalışıyorlar, talep olan baz ürünü (filo kirlama vs.) stokta tutarak düşük kar marjı ile adetli satıyorlar.Çok yüksek kişiselleştirilebilirlik sunarak en ufak kişisellik talebinizde sizden kaporo talep edip 3 ay (aracın Almanya'da hazır olması halinde geliş süresi maksimum 15 gün) teslim süresi veriyorlar.Ayrıca outlet (arkasından makyajlı yada değişiklik gelecek) ürünleri galerilere satarak kara borsa yaratıyorlar, malum sitede sıfır km. bir çok aracı galerilerin sattığını görebilirsiniz.Çuvaldızı kendimize batıracak olursak 23 Nisan'da beni bir gün yönetim kurulu başkanı ilan etseler bütün Toyota Türkiye ithalat ve satış departmanını işten atardım Tabi işin başka boyutları da var, bir ara Doblo tarzı yarı ticari araç üretmeleri ile ilgili talepler olmuştu, (tenzih ediyorum) kullanıcı kitlesi kalitesi çoğunluğunu göz önünde bulundurduğunuzda iyi ki üretmemişler diyorum.SM-G935F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Yazdıklarınıza katılıyorum. Ama bunlar işin pazarlama yönü. Her basiretli tüccar maximum kar hedefler.Ben aracın bu kadar talep görmesine takılıyorum. Bu araba kullanıcı kitlesini memnun ediyor demekli. İstek uyandırıyor alıcıda. Bazen alay ediliyor belki ama su tok kapı sesi meselesi bile cok önemli.İnsanlar golf alınca cok mutlu oluyorlar. Pahalı da ama demekki bir sebebi var.Biz nasıl aracımızı golf gibi yaparız. Neden bizim auris golf gibi degil. Auris kötü demiyorum. Ama ortada acık bir başarı var. Bir de basarısızlıklar...