0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Benim aracın üzerine 14 bin TL istiyorlar Salih hocam, üste para vereceksin, far - yağmur sensörsüz, ayna eksik araba alacaksın, diyorum saçmalamışsınız diye, haklısınız, şu an ki mevcut corolla advance daha değerli hale geldi diyorlar.
Şu an piyasadaki advancelerde olan özellikler yeni corolla advancelerde yok mu?
Polonya toyota sitesinde yeni corolla broşürü yayınlanmış. Safety sence bırakın opsiyon paket olarak sunulmayı üç donanım seçeneğinde standart o güzelim 17'lik janlarda prestige donanım seçeneğinde standart.İsteyen burdan göz atabilir.https://drive.google.com/file/d/0BwqynW9e_fszZHRENkFlT0ROMk0/view?usp=sharingTürkiye sayfasında daha broşür falanda yok araba yerli üretim yahu sinir olmamak elde değil bilgiyi ülke dışı yayınından elde edebiliyoruz pazarlamacılar fazla mesai yapın bu işin hakkını verin.Fiyatlar bizden daha uygun allahın belası vergiler yüzünden kazıklanıyoruz!!!1.6 Benzinli Multidirve-S farkı 5000 PLN = 3.737 TL Türkiye'de bu fark 6.150 TLToyota Touch2 with Go farkı 2500 PLN = 1.868 TL Türkiye'de bu fark 2500 TL1.4 D4D Düz vites dizel 95.500 PLN = 71.583 TL1.6 Valvematic Düz vites benzinli 88.400 PLN = 66.246 TL(1 PLN = 0.74731 TL)(1 TL = 1.33814 PLN)
Bizde kazıklanalım, araba bizde üretiliyor donanım bize sunulmuyor, bizde daha donanım eksiltiyorlar, nasıl olsa satar mantığındalar, bence Türkiye'nin Toyota^ya iyi bir ders verme zamanı gelmiştir. GT-N7100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Kesinlikle katılıyorum, zaten artık çoğu zaman görüyorum ki sıfır toyota alacağıma passat alırım mantığı oluşmuş insanlarda ki şahsen ben de artık öyle düşünüyorum.
Premium da otomatik parkı kaldırmışlar mı ?LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Life bildiğin Clio Symbol
Life hiç makyajlanmamis gibi led stop yokAuriste 1.33 life bile led stoplu